Artikkelit ja blogitekstit

Ajankohtaista

Terveyteen ja hyvinvointiin

#löydätavunmeiltä

Länsimainen, paljon punaista lihaa ja puhdistettua ravintoa sisältävä ruokavalio sekä kiireinen elämäntyyli ovat omiaan happamoittamaan kehoasi! Mitä happamampi kehosi Ph-arvo on, sitä jäykempää on myös veri. Mitä jäykempää verta, sitä heikommin se kuljettaa happea soluille. Mitä vähemmän solut saavat happea, sitä vähemmän ne tuottavat energiaa....

Ärtyneen suolen oireyhtymä on yhä enemmän päätään nostava, hiljainen epidemia, joka koskettaa jo noin 15-20% väestöstä. Kyseessä on niin sanottu, toiminnallinen suolistovaiva.

Hiivasyndrooma lähtee usein liikkeelle antibiooteista, maitohappobakteerien puutteesta ja liian puhdistetusta ravinnosta.

Huoli ja epävarmuus tulevasta vievät kyvyn nähdä pieniä merkityksellisiä asioita ja ilon aiheita lähellämme. Kuormituksen jatkuvasti kasvaessa, emme kykene lopulta edes kokemaan niitä.

Resistentti tärkkelys on monelle maallikolle ja jopa asiantuntijollekkin suhteellisen tuntematon käsite, vaikka sillä on paljon vaikutusta kun mietimme ravinnon merkityksellisyyttä hyvinvointimme ja terveytemme optimoinnissa.

Verenkiertojärjestelmämme on kolmiosainen: hapetettua verta kuljettavat valtimot, sykkivä sydän, hiussuonisto ja verisolut, jotka ovat hyvin muuntautumiskykyisiä.

Aikamme ilmiöihin kuuluu happo-emäs tasapainon korostaminen. Monet ihmiset vannovat sen nimeen, että kaiken, mitä syödään, pitäisi olla emäksistä.

"Kynttilä ei menetä mitään sytyttäessään toisen kynttilän"

Yhdessä ne valaisevat enemmän