Ajankohtaista

Maitohappobakteerit ovat kaiken ravitsemuksen keskeinen lähtökohta. Ne ovat suoliston omia luonnollisia bakteereja ja ne vaikuttavat hyvinvointiimme perustavanlaatuisesti, sillä niiden aineenvaihdunta tuottaa happea.

Fibromyalgiasta kärsivällä on usein suvussaan muitakin samaa tautia potevia henkilöitä, ja perinnöllinen alttius voi selittää jopa puolet sairastumisriskistä. Tämän lisäksi tunnetaan useita erilaisia oireyhtymälle altistavia kuormitustekijöitä, kuten eri puolilla kehoa ilmenevät krooniset kiputilat, riittämätön tai virkistämätön uni, ylipaino,...

Puhdistajaentsyymien tehtävä on yhdistää vettä ja happea. Ne pyrkivät muodostamaan kehoomme vetyperoksidia. Elimistö voi ottaa happea, kun kehossa on vetyperoksidia kaikkialla, eli silloin kun kudosnesteet ovat vetyperoksidia.

Hapeton ympäristö soluissa ja sitä kautta koko elimistössä on tällä hetkellä yksi keskeisimpiä terveysongelmien lähteitä. Siihen voi ja kannattaa vaikuttaa, mutta pikaista ratkaisua on turha toivoa. Hapellisen ympäristön luominen edellyttää kehon puhdistamista. Sisäinen puhdistusoperaatio olisi parasta tehdä pari kertaa vuodessa: todellinen...

Hiivasyndrooma lähtee usein liikkeelle antibiooteista, maitohappobakteerien puutteesta ja liian puhdistetusta ravinnosta.

Osallistumme näytteille asettajana Turun K-50 messuille, Turun konserttitalolla, lauantaina 27.11.2021 klo 12-18.


Entsyymi on elimistön olennaisen tärkeä työrukkanen. Kun hapot ovat käsitelleet elimistössä proteiineja, rasvoja ja hiilihydraatteja, entsyymit pääsevät toimimaan.

Rentoutuminen

07.09.2021

Monet epämääräiset kivut ja oireet ovat merkkejä stressistä. On siis opeteltava rentoutumaan. Rentoutuminen ei ole vaikea asia. Vaikeus on siinä, että jo rasittunut olemuksemme pelkää joutuvansa taas ponnistelemaan. Rentoutuminen ei kuitenkaan ole tekemistä tai suorittamista, vaan enemmänkin kuuntelemista, havaitsemista, ymmärtämistä ja...

Ihana asiakkaamme Mirka kirjoitti vierailustaan meillä ihastuttavan blogitekstin. Alla olevasta linkistä voit tutustua Mirkan blogiin:)