Havupirtti

KuituKeto - Muutos Viikonloput

Hyvinvointistartti, joka muuttaa elämäsi❤️

Seuraavaksi vuorossa: Perjantai 22.3 - Sunnuntai 24.3.2024 399€ henkilö

Nyt on lupa onnistua!

KuituKeto hyvinvointistartit (Pe-Su) Havupirtissä!

Terve hyvinvoiva ja energinen keho luo perustan parhaalle mahdolliselle elämälle.

Kuituketo - Hyvinvointistartti on suunniteltu tarjoamaan sinulle kaikki se, mitä onnistuminen elämäntapamuutoksessa edellyttää. 

Kokonaisvaltaisesti, innostavasti, helposti ja ymmärrettävästi.

Onnistunut elämäntapamuutos, on ensisijaisesti muutos ajattelussa ja tunteiden käsittelyssä.

Muutosviikonloppuna keskitymme erityisesti siihen, miten tieto siitä, miten pitäisi muuttuu toistoiksi ja uusiksi käytännön rutiineiksi.


Elämän mielekkyys piilee uudistumisessa❤️

Vietät kanssamme elämäntapamuutoksen ensimmäiset päivät uuteen totutellen, kehoa rauhassa kuulostellen. Nautit luennoista, uusista oivalluksista, hyvästä ruoasta, liikunnasta, keskusteluista ja samanhenkisen porukan seurasta.

Yhdessä on mukavampi onnistua!


Hyvinvointia läpi elämän❤️

KuituKeto - Muutosviikonlopusta saat mukaasi helposti noudatettavan hyvinvoinnin filosofian sekä ymmärryksen, joka kulkee matkassasi läpi elämän. 

Sisältö, jonka viikonlopusta saat mukaasi arkeen, on ainutlaatuinen kokonaisuus Suomessa, eikä se rajoitu vain painonhallintaan ja siinä onnistumiseen. 

Sen avulla taklaat toiminnalliset vatsavaivat, iho-ongelmat, sairastelukierteet ja elintapasairaudet. Optimoit terveyttäsi ja pidät ennaltaehkäisevästi huolta hyvinvoinnistasi! Unohtamatta henkisen hyvinvoinnin aakkosia!

Hyvinvointistartin jälkeen, sinulla on riittävästi tietoa, ymmärrystä ja taitoa, soveltaa oppimaasi arkeen ja jatkaa elämäntapamuutostasi motivoituneena ja varmana onnistumisestasi!

Onnistumiseen ohjaava, suoliston hyvinvointia tukeva ja uutta intoa uudistumiseen synnyttävä KuituKeto - hyvinvointistartti palauttaa terveellisen rytmin elämääsi, ilon soluihisi ja hymyn huulillesi!

Tältä viikonlopulta saat lisää energiaa ja motivaatiota pitää itsestäsi huolta! Optimoit aineenvaihduntaasi, kohotat mielialaasi ja löydät ne avaimet, joilla avaat ovet kohti kevyempää ja terveempää elämää❤️


⭐⭐⭐⭐⭐

Löydät meiltä sen mitä olet etsimässä❤️

Olitpa sitten vasta aloittamassa muutosmatkaasi tai etsit syventävää kokemusta, on tämä viikonloppu sinua varten.

Lupaamme, että olemme rakentaneet tästä viikonlopusta paketin, jonka avulla tulet onnistumaan tavoitteissasi!

Nyt on lupa onnistua!

Tervetuloa elämäsi muutokseen!


Aikataulu

Viikonloput alkavat perjantaina kello 17 ja päättyvät sunnuntaina kello 15.

Ajankohdat löydät sivun alaosasta!


Mitä tähän viikonloppuun kuuluu?

 • Hyvinvointistartti + KuituKeto Muutosaskel jatko-ohjeet
 • Majoitus + Täysihoito
 • Suolistonhyvinvointia tukeva mineraali- sekä pre- ja probiootti ohjelma
 • Luennot 6-8h
 • Liikuntaharjoitteet
 • Ymmärrys oman kehon toiminnasta

Lisäksi

⭐⭐⭐⭐⭐

 • Orientaatio valmennus (varauksesta)
 • Kalevalainen savusauna + aurinkosuolahoito
 • Mahtavat kurssikaverit
 • Pääsy yksityiseen tuki- ja muutosyhteisöömme
 • Hinta täysihoidolla 399€ (+150€ 1hh)
 • Meillä käy maksuna myös e-Passi tai Smartum Pay. Voit siis hyödyntää työnantajan tarjoaman hyvinvointi- tai liikuntaedun kattaaksesi vierailusi kustannukset.

Kysy lisää tai tiedustele vapaita paikkoja numeroista 

041-7523499 

040-7597754

tai sähköpostitse info@havupirtti.fi

Voit varmistaa osallistumisesi myös tekemällä onlinevarauksen, jonka löydät alhaalta.

KuituKeto Muutos 

Kokonaisvaltaisin elämäntapavalmennus

Yhdistimme parhaat puolet ketogeenisestä ruokavaliosta ja hyvin tuntemastamme suoliston hyvinvointia tukevasta vaihtoehtoisesta ravinto-opista 

Miten KuituKeto eroaa tavallisesta ketogeenisesta ruokavaliosta?


Kuituketo-ohjelmassa yhdistämme ketogeenisen ruokavalion kiistattoman tehon ja suoliston ja sen bakteerien potentiaalin hyödyntämisen painonhallintaan, ensimmäisenä Suomessa!


Ylipainossa ei useimmitenkaan ole kyse itsekurista tai sen puutteesta vaan nälän tunteen aiheuttamasta biologisesta tarpeesta. Siksi tämän hetken tehokkaimmat painonhallintaa helpottavat lääkkeet lisäävätkin nimenomaan suolistohormoneiden määrää verenkierrossa, jonka seurauksena ruokahalu useimmiten vähenee ja kylläisyyden tunne saavutetaan pienemmällä määrällä ravintoa.

Kuituketo-ohjelmassa opit kuinka voit itse tukea omia suolistobakteereitasi lisäämään näiden ihan samojen hormoneiden tuotantoa ravinnon avulla ja saamaan jopa vastaavat vaikutukset, ilman edellämainittujen lääkkeiden haittavaikutuksia!  Ymmärrät mitä tarkoitamme kun koet sen itse ja tulet yllättymään siitä, miten helposti se käy!

Paljon luvattu, mutta seisomme sen takana❤️

Meidän mielestämme jatkuvasti kuultavaa ajatusta siitä, että ainoastaan hitaasti tapahtuvat elämäntapamuutokset tuovat pysyviä tuloksia, oli jo aikakin ravistella ja kehittää vaihtoehto kyseiselle filosofialle!

KuituKeto Muutos

Elämäntapamuutos ilman psykologista lähestymistapaa

On elämäntapamuutos joka perustuu tahdonvoimaan

Elämäntapamuutos on ensisijaisesti muutos omassa identiteetissäsi

Alkuun voit onnistua ja tiputtaa suurenkin määrän kiloja, mutta lopulta tahdonvoima hiipuu ja ilman muutosta identiteetissä tulee laihduttamisesta suurella todennäköisyydellä jojo laihdutusta.

Tee asiat siis tällä kerralla ratkaisevasti paremmalla tavalla ja tee sijoitus itseesi, joka maksaa itsensä takaisin ja josta tulet kiittämään itseäsi myöhemmin❤️

Uusi minäsi pysyäkseen tarvitsee kaverikseen riittävän ymmärryksen ravinnosta, ymmärryksen maksan toiminnasta ja ymmärryksen siitä mitä hoikistunut identiteettisi vaatii pysyäkseen. Sekä vastauksen kysymykseen miksi?

Miksi haluat hoikistua, kiinteytyä tai pudottaa painoa? Mitä arvoa se tuo elämääsi? Mitä hyvää se tuo elämääsi? Miksi se on kaiken siihen vaadittavan arvoista? Miksi olet valmis tekemään sen? Ja miten valmis olet tekemään matkan itseesi, joka onnistumisen lopulta mahdollistaa? Elämäntapamuutos on ensisijaisesti muutos omassa identiteetissäsi ja sitä tulisi myös lähestyä sillä tavalla.

Tänä viikonloppuna opit ajattelemaan tavalla, jolla onnistujat ajattelevat ja kyseenalaistat omia muutostarpeeseen johtaneita uskomuksiasi.

 • Tavalla, jonka avulla uskallat mokata, joka takaa sen, ettet mokaa. 
 • Tavalla, jossa vastoinkäyminen opettaa eikä lannista. 
 • Tavalla, jota vaaditaan onnistumiseen. 
 • Tavalla, joka vie sinut pidemmälle kuin useimmat muut. 
 • Tavalla, jolla olet itse se esimerkki, jota olet kaivannut

Tämä viikonloppu ei ole siis vain painonhallintaa ja siinä onnistumista varten. Tämä muutosviikonloppu tekee sinusta kaikin puolin valmiimman löytämään syvemmän elämän ja intohimon.

KuituKeto Muutos

Ajatuksesi rakentavat elämäsi

ja tekevät siitä juuri niin hyvää tai huonoa kuin ajattelet.

Ajatuksesi rakentavat elämäsi ja tekevät siitä juuri niin hyvää tai huonoa kuin ajattelet.

Elämäntapamuutos ja siinä onnistuminen lähtee AINA alitajunnasta, sieltä kumpuavista tunteista ja siitä miten näet ja olet tottunut näkemään itsesi. Eli identiteetistäsi ja sen mukaisesta toiminnasta.

Uusi identiteetti vaatii syntyäkseen tiedon siitä kuka haluat olla ja mihin olet menossa? Ja erityisesti se vaatii sinua muuttamaan ne asiat ajatuksissasi ja käsittelemään ne vanhat tunteet, jotka muutostarpeeseen ovat sinut ajaneet.

Elämäntapamuutos on siis ensisijaisesti muutos omassa identiteetissäsi ja siksi se vaatii henkistä kasvua ja työtä sen kanssa.

KuituKeto Muutos

Toisten kokemuksien kuuleminen on tärkeää 

Tulee tunne, että ei ole yksin tässä maailmassa tai jotenkin "epänormaali"

Onnistutaan yhdessä!


Viikonlopun aikana luomme yhteisöllisen ilmapiirin, jossa voimme jakaa kokemuksiamme turvallisesti, saada vertaistukea, ideoita ja innostua yhdessä terveellisistä valinnoista. 

Kuituketo viikonloppu on enemmän kuin pelkkä tapahtuma – se on tilaisuus aloittaa tai syventää matkaa kohti terveellisempää elämäntapaa yhdessä saman henkisten ihmisten kanssa.

Meille tullessasi et koe olevasi vääränlainen tai väärässä paikassa. Siitä voit olla varma! Olet tervetullut juuri omana itsenäsi❤️

KuituKeto Muutos

Suolistobakteerit ja painonhallinta

Avain onnistumiseen

Hyvinvointi lähtee vatsasta!

Paksusuolen ja sen bakteerien tuottamat aineet vaikuttavat aineenvaihduntaamme, mielialaamme, näläntunteeseen ja jopa siihen, mitä ja milloin haluamme syödä!

Oikeanlainen, monipuolinen bakteeristo, tuottaa oikeanlaisten kuitujen avulla hyvää tekeviä aineenvaihduntatuotteita (lyhytketjuisia rasvahappoja), hormonaalisia yhdisteitä ja välittäjä-aineita, jotka saavat meidät tuntemaan olomme paremmaksi, samalla suoliston kuntoa eheyttäen.


Jos haluat tosissaan vaikuttaa omaan terveyteesi, jos haluat päästä vatsaongelmista eroon tai maksimoida onnistuneen elämäntapamuutoksen, tulee se aloittaa kiinnittämällä huomio suolistoon ja siellä oleviin bakteereihin. Me kerromme miksi, mutta meillä koet sen myös itse.


Hyödyt:


 • Painonhallinta helpottuu
 • Tulehdusarvot laskevat
 • Ihosi kunto paranee, kun happi kiertää solutasolla paremmin
 • Suoliston bakteeristo tasapainoittuu
 • Vatsaongelmat tasapainottuvat
 • Turvotus häviää
 • Saat tehostartin terveellisempiin elämäntapoihin ja pysyvämpään painonhallintaan

KuituKeto Muutos

Mitä onnistunut elämäntapamuutos vaatii?

Avain onnistumiseen!

Se vaatii uuden ajattelutavan. 

Ajattelutavan, joka varmistaa, että saavutetusta tuloksesta tai pudotetuista kiloista tulee pysyvä lopputulos. 

Siksi onnistunut elämäntapamuutos vaatii uuden identiteetin, muuttuneen kehonkuvan vuoksi myös pään sisällä. Tämä taas tekee elämäntapamuutoksesta asian, joka tekee siitä kokonaisvaltaisemman ajatukseltaan kuin syö vähemmän kuin kulutat.

Me tiedämme mitä muutos vaatii ja me tiedämme myös, että se ei aina ole helppoa. Kuitenkin oikeilla työkaluilla ja tuella se onnistuu meiltä jokaiselta, joka sitä haluaa.

Minkä hinnan olisit valmis maksamaan kehosta ja fyysisestä olemuksesta, josta olet tähän asti haaveillut? Entä siitä tunteesta kun lempivaatteesi istuvat täydellisesti päällesi, ilman turvotusta?


Minkä hinnan olisit valmis maksamaan siitä tunteesta, joka tekee sinusta itsevarman ja määrätietoisemman?

Minkä hinnan olisit valmis maksamaan energisemmästä kehosta, toiveikkaammista ajatuksista ja levollisemmasta mielestä? Entä siitä, että riski elämäntapasairauksista, jotka saavat alkunsa ylipainosta, ei koskisi sinua?


Elämäntapamuutos on siis pohjimmiltaan muutos ja sen tarve, joka koskettaa erityisesti identiteettiäsi ja sen johdosta syntyvää minäkuvaa ja sen ohjaamaa ajattelua.

Muuta ajattelusi -> Muutat elämääsi.

Tervetuloa viikonloppuun, jonka myötä elämäsi tulee muuttumaan perustavalla tavalla. Ja se on lupaus❤️

KuituKeto Muutos

Luennot

Ymmärrys on avain onnistumiseen

⭐⭐⭐⭐⭐

KuituKeto – Aloitusaskeleen ja elämäntapamuutosohjelman löydät tässä laajuudessaan ainoastaan muutos - viikonlopuistamme!

Se on laaja paketti, joka koostuu luennoista (8 h), käytännön ohjauksesta ruoan ja resepti-ideoiden osalta sekä liikunnan ilon löytämisestä ja jokaisen osallistujan mukanaan tuomasta tarinasta ja tarpeesta.

Mikäli sinulla on suuria käsittelemättömiä taakkoja menneestä elämästä, voit varata ajan orientaatiovalmennukseen, jossa keskitymme löytämään merkityksen ja antamaan anteeksi asioille, joista sinulta ei ehkä koskaan ole pyydetty anteeksi.

Onnistunut elämäntapamuutos, on ensisijaisesti muutos ajattelussa ja tunteiden käsittelyssä. Siksi Orientaatiovalmennuksen - Muutosviikonloppuun yhdistämällä, voit löytää työkalut, joilla kykenet päästämään irti, sinua vielä liikaa alitajuisesti määrittävästä, persoonasi pienentävästä haavasta tai uskomuksesta.

⭐⭐⭐⭐⭐

Luennot

Perjantai

Suolisto ja tunnedynamiikka. Alitajunta ja tunteet. KuituKeto.

Bakteerit apuna painonhallinnassa sekä matala-asteisen tulehduksen sammuttamisessa? Miten tunteet ja ajatukset vaikuttavat ruoansulatukseen siellä oleviin bakteereihin ja sitä kautta keholliseen hyvinvointiin? Näkökulma ratkaisee useimmat vatsavaivat. Minkälainen ruoka on lääkettä? Ohjeet kuinka teet pikaruoasta sekunnissa terveellisempää!

Lauantai

Identiteetti ja painonhallinta. Muutoksen lyhyt psykologia.

Ajatuksista syntyy valintoja ja valinnoista tekoja. Kehollinen muutos on aina helpompi kuin henkinen. Se miksi ja millaiseksi miellämme itsemme, on paljon tiukemmassa kuin ylimääräisistä kiloista eroon pääsy.

Minäkuvan muutos, tunteiden käsittely, vuorovaikutus, kohtaaminen, työkalut ja parempi itsensä hyväksymisen taito. Rakkaus on valinta ymmärtää. Eroon yksilökeskeisyydestä ja yksinäisyydestä. Se miten kohtaat ja vuorovaikutat toisten ihmisten kanssa, on onnellisuutesi kertymä. Ihminen on rakennettu pitämään huolta toisistaan, siksi sen kaltainen toiminta lisää eniten merkityksellisyyden tunnetta, joka on määrittävin asia, onnen illuusiota etsiessämme. Ystävällisyys, hymy ja toisten huomioiminen ei maksa mitään. Maailmaan mahtuu pahaa, mutta pyritään olemaan itse itsellemme se esimerkki, jonkalainen haluamme olla sisäiselle lapsellemme tai omille jälkeläisillemme.

Sunnuntai

Kehon toiminta

KuituKeto vai Ozempic? Suolistobakteerit, ravinto ja biologiset nälänhallintamekanismit

Maksan toiminta, rasvat, proteiinit ja ratkaisevat erot hiilihydraattien lähteissä? Tärkeimmät kivennäisaineet ja vitamiinit. Kun ymmärrät riittävästi, miten keho, energia-aineenvaihdunta ja ruoansulatus toimii sekä miten autonominen hermosto ja sitä ohjaava alitajunta niihin liittyy, ymmärrät paremmin myös ravinnon osuuden painonhallinnassa. Painonhallinnan kannalta kalorien kyttäämistä tärkeämpää on se, miten koostat ateriasi! Lautasmalli, jolla syöt itsesi terveeksi!


Muutos viikonloppu soveltuu erityisesti

Sinulle joka

Odotat nopeita ja pysyviä tuloksia.

Sinulle joka

Tiedät, että ketogeeninen/vhh ruokavalio on tehokas painonhallinnassa mutta olet kokenut, että jotain puuttuu ja hiilihydraatinhimo on aikaisemmin katkaissut hyvin alkaneen painonpudotuksen.

Sinulle joka

Haluat varmistaa onnistumisen muutoksessa! Tyytyväisyystakuulla! 

Tämä viikonloppu antaa siihen työkalut ja ymmärryksen. Ymmärryksen, joka muuttaa elämääsi perustavalla tavalla parempaan suuntaan!

Sinulle joka

Olet vasta herännyt huolehtimaan hyvinvoinnistasi ja otat ensimmäisiä askelia kohti keveämpää ja energisempää elämää.

Sinulle joka

Haluat oppia ja ymmärtää paremmin suolistobakteereiden vaikutusta biologisiin nälänhallintamekanismeihin ja hyödyntää oppimaasi arjessa painonhallinnan tukena.

Sinulle joka

Haluat parantaa vatsasi toimintaa ja eroon fodmap ruokavaliosta.

Sinulle joka

Tarvitset tukea oman identiteettisi rakentamisessa. Kysymys, kuka sinä olet? ja miten vastaat siihen antavat tarvittavaa suuntaa.

Sinulle joka

Haluat oppia laittamaan herkullista ja puhdasta ruokaa tai sinulle joka kaipaat lisää motivaatiota ruoanlaittoon ja reseptiikkaan.

Sinulle joka

Haluat ymmärtää paremmin suoliston ja sen bakteerien merkityksen painon- ja matala-asteisen tulehduksen hallinnassa.

Sinulle joka

Haluat eroon rasvamaksasta tai alentaa kolesteroliarvojasi.

Sinulle joka

Olet lääkityksen johdosta saanut lisäkiloja ja haluat niistä eroon. Useimmat mielialalääkkeet hidastavat aineenvaihduntaa solutasolla ja samaan aikaan lisäävät ruokahalua. Vaikea yhdistelmä, mutta olemme ottaneet sen huomioon ja ymmärrämme asiaa myös henkilökohtaisen kokemuksen kautta.

Muutosviikonlopusta on hyötyä kun haluat

 • Nauttia keveämmän kehon tuomasta hyvän olon tunteesta
 • Olla terveempi
 • Vähentää ahdistusta ja huonoja tunteita
 • Päästä eroon itsetunto-ongelmista ja hyväksyä itsesi itsesi paremmin
 • Olla vakuuttavampi, luovempi, enemmän läsnä
 • Parantaa suorituskykyäsi
 • Muistaa asioita tehokkaammin
 • Lopettaa asioiden lykkäämisen
 • Keskittyä tehokkaammin
 • Päästä eroon ikävän muiston aiheuttamista negatiivisista tunteista ja reaktioista
 • Enemmän motivaatiota
 • Lisätä liikuntaa arkeesi ja nauttia siitä
 • Päästä eroon lääkkeiden vaikutuksesta kertyneistä lisäkiloista
 • Ymmärtää itseäsi paremmin
 • Onnistua elämäntapamuutoksessa
 • Alan ammattilaisena oppia lisää suolistobakteereiden vaikutuksesta painonhallintaan, kehon tasapainoon, tulehdukseen ja erityisesti henkiseen hyvinvointiin. Meillä on pitkä, yli 30 vuoden kliininen kokemus omasta hoitotyöstämme, jossa näemme ravinnon tärkeänä osana myös useimpien sairauksien hoitoa.

Vuoden 2024 seuraavat KuituKeto  MuutosViikonloput:

(Vko12) Perjantai 22.3 - Sunnuntai 24.3.2024 399€ henkilö

(Vko 14) Perjantai 5.4 - Sunnuntai 7.4.2024  399€ henkilö

Online varaus

Varaa paikkasi tästä. Viestikenttään laita viestiksi: MuutosViikonloppu

Mikäli varaat useamman kuin yhden paikan, ilmoita myös lukumäärä viestikentässä.

Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.

Varausehdot

Lämpimästi tervetuloa!