Esittely

Meistä

Tunne rauha sisimmässäsi niin tuhannet ympärilläsi ovat onnellisia.

Ravintokouluttaja, Fermentoinnin asiantuntija, Tunnevalmentaja, Luennoitsija

Jussi

Havupirtti

Healed people heal people.

Bakteerit, suolisto ja niiden maailma on tullut Jussille tutuksi, hänen yli 10 vuotiselta työuralta fermentoinnin parissa, yhtenä harvoista suomalaisista maitohappobakteerijuomien tuotekehittäjistä ja valmistajista.

Melkeinpä kaikki Suomalaiset, tunnetuimmat maitohappobakteerijuomat luontaistuotealalla, ovatkin pohjimmiltaan Jussin käsialaa.

Koulutuksena Jussilla on elintarvikealan pohjakoulutus elintarviketeknologiasta, sekä laaja fysiologinen perusymmärrys ravitsemuksesta ja sen vaikutuksesta ihmiseen, Itä-Suomen yliopistossa kiitettävästi suoritettujen ravitsemustieteen perusopintojen myötä.

Vapaa-aikaansa Jussi tykkää viettää hiljentymällä, lukemalla ja harrastamalla monipuolisesti liikuntaa.

Kokemusasiantuntija: Addiktiot, adhd, uupumus, hortonin neuralgia.

Kaikki sairaudet lähtevät pohjimmiltaan tunteesta.

Vahvalla suolistolla ja kokonaisella tunteenkäsittelyllä pääsemme pitkälle tämänpäivän maailman terveys- ja hyvinvointiviidakossa. Henkinen hyvinvointi ja sen lisääminen on henkilökohtaisesti eniten lähellä sydäntäni!

Ravitsemusneuvoja, Havupirtin tehopakkaus

Anni

Havupirtti

Positiivinen ja valoisa Anni, sotealan ammattilainen ja havupirtin emäntä.

Lisäksi Annilla on perustuntemus ihmisen ravitsemuksesta ja sen vaikutuksesta fysiologiaan Itä-Suomen yliopistossa hyvällä keskiarvolla suoritettujen ravitsemustieteen perusopintojen osalta.

Vapaa-ajallaan Anni harrastaa monipuolisesti liikuntaa erimuodoissaan ja Agilityä tassuterapeuttimme Nilan kanssa.

Annin ehdottomia vahvuuksia ovat valovoimainen luonne ja elämäniloinen, asenne.

Oikeanlaisella ravitsemuksella, erityisesti kuitujen ja hyviä bakteereita sisältävien ruokien avulla, voit vaikuttaa merkittävästi suoli-aivoakselin toimintaan ja sitä kautta henkiseen hyvinvointiin, jotta nykypäivän kuormittava elämäntyyli, ei tuntuisi niin kuluttavalta ja henkiset voimavarat niin vähäisiltä