Esittely

Meistä

Tunne rauha sisimmässäsi niin tuhannet ympärilläsi ovat onnellisia.

Ravintokouluttaja, Fermentoinnin asiantuntija, Tunnevalmentaja, Luennoitsija

Jussi

Havupirtti

Healed people heal people.

Havupirtin ravintokouluttajalle ja luennoitsijalle Jussille suolistobakteerien maailma on tullut tutuksi hänen yli 10-vuotiselta työuraltaan fermentoinnin parissa.


Hän on toiminut yhtenä harvoista suomalaisista maitohappobakteerijuomien tuotekehittäjistä ja valmistajista melkeinpä kaikki tunnetuimmat suomalaiset maitohappobakteeri-juomat luontaistuotealalla ovatkin pohjimmiltaan Jussin käsialaa.

Jussilla on plakkarissa elintarviketeknologian pohjakoulutus sekä ravitsemustieteen perusopinnot Itä-Suomen yliopistosta. Näiden pohjalta hän on saanut laajan fysiologisen perusymmärryksen ravitsemuksesta ja sen vaikutuksesta ihmiseen. Jussilla löytyy myös kokemusasiantuntijuutta addiktioista, ADHD:sta, uupumuksesta sekä hortonin neuralgiasta. Jussin motto kuuluukin: healed people heal people. Vapaa-aikaansa Jussi tykkää viettää hiljentymällä, lukemalla ja harrastamalla monipuolisesti liikuntaa.

Kaikki sairaudet lähtevät pohjimmiltaan tunteesta.

Vahvalla suolistolla ja kokonaisella tunteenkäsittelyllä pääsemme pitkälle tämänpäivän maailman terveys- ja hyvinvointiviidakossa.

Henkinen hyvinvointi ja sen lisääminen on henkilökohtaisesti eniten lähellä sydäntäni!

Ravitsemusneuvoja, Havupirtin tehopakkaus

Anni

Havupirtti

 Positiivinen ja valoisa Anni on sotealan ammattilainen ja Havupirtin emäntä. 


Anni on opiskellut Itä-Suomen yliopistossa ravitsemustiedettä, ja tällä hetkellä hän kouluttautuu luontojoogaohjaajaksi. Vapaa-ajallaan Anni harrastaa monipuolisesti liikuntaa sekä agilityä tassuterapeuttimme Nilan kanssa. Hyvinvointikurssilaisille Anni tarjoaa aina lämpimän vastaanoton ja mitä maittavimmat ruuat!

Oikeanlaisella ravitsemuksella, erityisesti kuitujen ja hyviä bakteereita sisältävien ruokien avulla, voit vaikuttaa merkittävästi suoli-aivoakselin toimintaan ja sitä kautta henkiseen hyvinvointiin, jotta nykypäivän kuormittava elämäntyyli, ei tuntuisi niin kuluttavalta ja henkiset voimavarat niin vähäisiltä

Meidän intohimomme!

Meidän suurin intohimomme on opetella sitä miten ihminen toimii? Käytännössä ja oikeassa elämässä. Sekä etsiä vastauksia siihen, mikä meitä motivoi ja ajaa lopulta toimimaan, muuttumaan ja uudistumaan? Tulemaan rohkeammiksi ja luottavaisemmiksi itse elämää kohtaan? Auttaen jokaista löytämään ja luomaan oman parhaimman todellisuutensa.

Todellisuuden joka koostuu, toimivasta kehosta, vahvasta ja rohkeasta identiteetistä ja oman potentiaalinsa täydestä hyödyntämisestä!

Meidän työmme on innostuksen välittämistä, oikeassa elämässä toimivan tiedon jakamista ja uudistumisen puolesta puhumista. Mikäli uudistuminen lakkaa, menettää elämä lopulta helposti merkityksensä ja tulee liian ennalta arvattavaksi.

Me autamme sinua saamaan sen takaisin! Sytyttäen sinut uudelleen eloon, intohimoon ja elämänpaloon!

Sitä on meidän työmme parhaimmillaan!

Rakkaudella

Jussi & Anni

Kun ajatukset sisälläsi muuttuvat

Muuttuvat myös asiat ympärilläsi

Valitse alta sinulle parhaiten sopiva hyvinvointitapahtuma ja tule osaksi hyvinvointiyhteisöämme!