Tiimi

Airi Rekilä

"Ihmisen on huolehdittava itsestään, erityisesti
entsyymitoiminnasta, verisuonistosta ja suoliston bakteerikannasta. Elimistön parhaiten soveltuvan ravinnon hyödyntäminen edellyttää kuitenkin myös elimistön puhdistamista."


Airi on tehnyt pitkän, yli 40 vuotisen uran, ravitsemuksen ja homeopatian parissa.

Kehon puhdistukseen keskittyviä hyvinvointi-, ja paastokursseja Airi on pitänyt vuodesta 1988 lähtien aluksi Jaalassa, myöhemmin Hirvensalmella.

Näillä kursseilla on käynyt tuhansia ihmisiä. Monet tulevat niille yhä uudelleen puhdistamaan elimistöään, pääsemään terveellisemmän elämäntavan alkuun, kuuntelemaan luentoja, voimaan paremmin - kuka mistäkin syystä."


Jussi Rekilä

"tyynet meret, eivät opeta hyväksi merimieheksi"

Airin arvokkaalle elämäntyölle on löytynyt laajan asiakaskunnan hyväksymä jatkaja.

Airin pojan, Jussin ensimmäinen vuosi luennoitsijana, havupirtin ravitsemus- ja bakteeriasiantuntijana, alkaa pian olemaan takanapäin ja asiakkaiden vastaanotto on ollut erinomaisen hyvää!

Airin arvokkaalle elämäntyölle on löytynyt laajan asiakaskunnan hyväksymä jatkaja.

Asiakas kokemukset

Pekka K. Lappeenranta

HArri I. Tampere

Tarja S. Hyvinkää


Henkinen tasapaino ja psyykkinen hyvinvointi ovat asioita, jotka ovat Jussille erityisen mielenkiinnon kohteina.

Nuoresta iästään huolimatta, Jussille on elämässään kertynyt melkoisesti kokemusta, erityisesti siitä mihin epätasapaino tunne-elämässä, työssä ja arjessa pahimmillaan voi johtaa ja mistä löytää voimaa ja uskoa silloin, kun sitä eniten tarvitsee.

Henkilökohtaiset vastoinkäymiset ja niiden voittaminen yksityiselämässä, ovat lopulta kääntyneet arvokkaaksi voimavaraksi, josta jokainen voi poimia elämäänsä tarvittavaa rohkaisua tai vinkkejä, kun niitä eniten kaipaa.

Bakteerit ja niiden maailma on tullut Jussille tutuksi hänen 10 vuotiselta työuraltaan yhtenä harvoista suomalaisista fermentoinnin ja maitohappobakteerijuomien tuotekehittäjistä ja valmistajista.

Melkeinpä kaikki Suomalaiset maitohappobakteerijuomat luontaistuotealalla, ovat pohjimmiltaan Jussin tuotteistamia.

Havupirtin Metsis hyvinvointijuomaan, on laitettu kaikki tuo osaaminen, joka matkan varrelta hänelle on tarttunut mukaan.

Jussilla on kokemusasiantuntijan koulutukset addiktioista ja hortonin neuralgiasta.

Oikeanlaisella ravitsemuksella, erityisesti kuitujen ja hyvien bakteerien osalta, voidaan vaikuttaa merkittävästi suolisto-aivoakselin toimintaan ja sitä kautta henkiseen hyvinvointiin, jotta nykypäivän kuormittava elämäntyyli, ei tuntuisi niin kuluttavalta.

"tyynet meret, eivät opeta hyväksi merimieheksi"
Anni Hanski

"Kynttilä ei menetä mitään, sytyttämällä toisen kynttilän, yhdessä ne valaisevat enemmän"

Positiivinen ja valoisa Anni on koulutukseltaan lähihoitaja, sotealan ammattilainen ja havupirtin emäntä.

Ennen havupirttiä Anni  Lisäksi Annilla on perustuntemus ihmisen ravitsemuksesta, Itä-Suomen yliopistossa, hyvällä keskiarvolla suoritettujen ravitsemustieteen perusopintojen osalta.