Havupirtti

Löydä hyvä olo

Ainutlaatuisen idyllisen ja kodinomaisen hyvän olon hoitolamme löydät Hirvensalmelta, kauniista Etelä-Savon maakunnasta, puhtaan puulaveden rentouttavista maisemista, keskeltä kauneinta Järvi-Suomea. 

"Seesteisyyttä ja mielenrauhaa maailman puhtaimmalla luonnolla varustettuna"


Kiireinen maailmaa tarvitsee kiireettömiä kohtaamisia ja läsnäolon täyttämiä hengähdyshetkiä.

Havupirtti on paikka eheytymiseen ja paikka josta löydät omasta itsestäsi lähtöisin olevan hyvinvoinnin tai vahvistat sitä.

Astuessasi meille sisään, voit jättää kiireen sekä huolet taaksesi ja keskittyä vain omaan hyvinvointiisi.

Meillä vietät aikaa joka on tehty kiireestä irtautumista ja arjesta palautumista varten.


Havupirtti lyhyesti

Mielen ja kehon huoltoa sekä uusia alkuja ajatuksia.

Havupirtti on toisessa polvessa toimiva vatsan hyvinvointiin ja kehosi kokonaisvaltaiseen hoitoon keskittynyt kodinomainen kurssikeskus. Meillä sinulla on lupa hiljentää ja ottaa aikaa vain omalle itsellesi.

Hyvinvointi lähtee vatsasta! Omaamme pitkän yli 30 vuoden käytännön kokemuksen, vaikeidenkin vatsa- ja suolisto-ongelmien kokonaisvaltaisesta hoidosta.

Erityistä osaamisaluettamme ovat suolistoperäisten sairauksien ja vaivojen korjaava, ravitsemuksellinen hoito sekä kehon- ja suoliston puhdistus kuona-aineista itse kehittämiemme hoito-ohjelmien ja vatsan tunteisiin yhdistävän ravintoterapian avulla. Lisäksi omaamme paljon kokemusta ravinnon, kehon ja tunneyhteyden sekä henkisten traumojen vaikutuksesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteen.

Pystymme tarjoamaan parempaa arkea ja jaksamista jokaiselle vieraallemme. Etsit sitten elämääsi henkisen kasvun siemeniä tai otat ensi askelia kohti terveellisempiä elämäntapoja, unohtamatta myöskään sinua, joka olet jo löytänyt hyvät terveyden peruspilarit elämääsi. Ikinä ei ole myöhäistä oppia uutta ja parantaa oman kehosi toimintaa entisestään parempaan suuntaan.


Kodinomainen kurssikeskuksemme sijaitsee Hirvensalmella, Mikkelin kupeessa. Helsingistä löydät meille autolla reilussa parissa tunnissa. Junalla tai linja-autolla tullessa, noudamme sinut Mikkelin matkakeskukselta.

Tule osaksi tapahtumiamme ja pääset kokemaan ainutlaatuisen empaattisen vieraanvaraisuutemme ja osaamisemme juuri sinun terveytesi parhaaksi.

Terve, puhdas ja luonnoltaan monipuolinen Hirvensalmi tarjoaa upeat ja luonnonläheiset puitteet, pysähtymiseen, arjesta palautumiseen ja eheytymiseen.


Lämpimästi tervetuloa viettämään aikaa joka muuttaa elämääsi!