Havupirtti

Löydä hyvä olo

Ainutlaatuisen idyllisen ja kodinomaisen kurssikeskuksemme löydät Hirvensalmelta, kauniista Etelä-Savon maakunnasta, puhtaan puulaveden rentouttavista maisemista, keskeltä kauneinta Järvi-Suomea. 

"Seesteisyyttä ja mielenrauhaa maailman puhtaimmalla luonnolla varustettuna"


Kiireinen maailmaa tarvitsee kiireettömiä kohtaamisia

Havupirtti on paikka eheytymiseen ja paikka josta löydät omasta itsestäsi lähtöisin olevan hyvinvoinnin tai vahvistat sitä.

Astuessasi meille sisään, voit jättää kiireen sekä huolet taaksesi ja keskittyä vain omaan hyvinvointiisi.

Meillä vietät aikaa joka on tehty kiireestä irtautumista ja arjesta palautumista varten.


Havupirtti lyhyesti

Havupirtti on toisessa polvessa toimiva, funktionaaliseen ravintoterapiaan, suoliston hyvinvointiin ja kehosi kokonaisvaltaiseen hoitoon keskittynyt kodinomainen kurssikeskus.

Omaamme pitkän yli 30 vuoden kokemuksen, vaikeidenkin vatsa- ja suolisto-ongelmien kokonaisvaltaisesta hoidosta.

Erityistä osaamisaluettamme ovat suolistoperäisten sairauksien ja vaivojen korjaava, ravitsemuksellinen hoito sekä kehon- ja suoliston puhdistus kuona-aineista itse kehittämiemme hoito-ohjelmien ja vatsan tunteisiin yhdistävän ravintoterapian avulla. Lisäksi omaamme paljon kokemusta ravinnon, kehon ja tunneyhteyden sekä traumojen vaikutuksesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi ja terveyteen.


Kodinomainen hoitolamme sijaitsee Hirvensalmella, Mikkelin kupeessa. Helsingistä löydät meille autolla reilussa parissa tunnissa. Junalla tai linja-autolla tullessa, noudamme sinut Mikkelin matkakeskukselta.

Terve, puhdas ja luonnoltaan monipuolinen Hirvensalmi tarjoaa upeat ja luonnonläheiset puitteet, pysähtymiseen ja arjesta palautumiseen.

Tule osaksi tapahtumiamme ja pääset kokemaan ainutlaatuisen empaattisen vieraanvaraisuutemme ja osaamisemme juuri sinun terveytesi parhaaksi.


Lämpimästi tervetuloa viettämään aikaa joka muuttaa elämääsi!