Havupirtti

Löydä hyvä olo

Ainutlaatuisen idyllisen ja kodinomaisen hyvän olon hoitolamme löydät Hirvensalmelta, kauniista Etelä-Savon maakunnasta, puhtaan puulaveden rentouttavista maisemista, keskeltä kauneinta Järvi-Suomea. 

"Seesteisyyttä ja mielenrauhaa maailman puhtaimmalla luonnolla varustettuna"

Kiireinen maailmaa tarvitsee kiireettömiä kohtaamisia ja läsnäolon täyttämiä hengähdyshetkiä

Havupirtti on paikka eheytymiseen ja paikka josta löydät omasta itsestäsi lähtöisin olevan hyvinvoinnin tai vahvistat sitä.

Astuessasi meille sisään, voit jättää kiireen sekä huolet taaksesi ja keskittyä vain omaan hyvinvointiisi.

Meillä vietät aikaa joka on tehty kiireestä irtautumista ja arjesta palautumista varten.


Havupirtti lyhyesti

Mielen ja kehon huoltoa sekä uusia alkuja ajatuksia.

Havupirtti on toisessa polvessa toimiva vatsan hyvinvointiin ja kehon kokonaisvaltaiseen hoitoon keskittynyt kodinomainen kurssikeskus. Meillä sinulla on lupa hiljentää ja ottaa aikaa vain itsellesi.

Hyvinvointi lähtee vatsasta!

Omaamme pitkän yli 30 vuoden käytännön kokemuksen, vaikeidenkin vatsa- ja suolisto-ongelmien kokonaisvaltaisesta hoidosta.

Erityistä osaamisaluettamme ovat suolistoperäisten sairauksien ja vaivojen korjaava, ravitsemuksellinen hoito sekä kehon- ja suoliston puhdistus kuona-aineista itse kehittämiemme hoito-ohjelmien ja vatsan tunteisiin yhdistävän ravintoterapian avulla.

Omaamme paljon kokemusta myös ravinnon, kehon ja tunneyhteyden sekä henkisten traumojen vaikutuksesta terveyteen ja hyvinvointiin. Uupumuksesta toipuminen alkaa meiltä.

Tarjoamme parempaa arkea ja jaksamista jokaiselle vieraallemme. Etsit sitten elämääsi henkisen kasvun siemeniä tai otat ensi askelia kohti terveellisempiä elämäntapoja, unohtamatta myöskään sinua, joka olet jo löytänyt hyvät terveyden peruspilarit elämääsi.

Ikinä ei ole myöhäistä oppia uutta ja parantaa oman kehosi toimintaa entisestään parempaan suuntaan.

Löydät meiltä kaikki ne elementit, jotka tarvitset mukaasi, kun tavoittaneesi on löytää reitti kohti levollisuutta ja parempaa terveyttä sekä hyvinvointia.


Kodinomainen kurssikeskuksemme sijaitsee Hirvensalmella, Mikkelin kupeessa. Helsingistä löydät meille autolla reilussa parissa tunnissa. Junalla tai linja-autolla tullessa, noudamme sinut Mikkelin matkakeskukselta.

Tule osaksi tapahtumiamme ja pääset kokemaan ainutlaatuisen empaattisen vieraanvaraisuutemme ja osaamisemme juuri sinun hyvinvointisi parhaaksi.

Terve, puhdas ja luonnoltaan monipuolinen Hirvensalmi tarjoaa upeat ja luonnonläheiset puitteet, pysähtymiseen, arjesta palautumiseen ja eheytymiseen. Aloita matkasi kohti täyttä elämää meiltä.


Lämpimästi tervetuloa viettämään aikaa joka muuttaa elämääsi!