Havupirtti

Löydä mielenrauha

Ainutlaatuisen idyllisen ja kodinomaisen hyvän olon hoitolamme löydät Hirvensalmelta, kauniista Etelä-Savon maakunnasta, puhtaan puulaveden rentouttavista maisemista, keskeltä kauneinta Järvi-Suomea. 

"Seesteisyyttä ja mielenrauhaa maailman puhtaimmalla luonnolla varustettuna"

Kiireinen maailmaa tarvitsee kiireettömiä kohtaamisia ja läsnäolon täyttämiä hengähdyshetkiä

Havupirtti on paikka, josta löydät omasta itsestäsi lähtöisin olevan hyvinvoinnin tai vahvistat sitä.

Astuessasi meille sisään, voit jättää kiireen sekä huolet taaksesi ja keskittyä vain omaan hyvinvointiisi.

Meillä vietät aikaa joka on tehty kiireestä irtautumista ja arjesta palautumista varten.


Havupirtti lyhyesti  

Mielen ja kehon hyvinvointia sekä uusia alkuja ajatuksia.

Ravinto olkoon lääkkeemme ja lääke olkoon ravintomme

Vatsaongelmat ja henkinen hyvinvointi kulkevat useimmiten käsi kädessä ja olemme keskittyneet toiminnassamme hoitamaan näitä yhdessä.

Omaamme pitkän yli 30 vuoden käytännön kokemuksen, vaikeidenkin vatsaongelmien kokonaisvaltaisesta hoidosta ja se mikä on hyväksi vatsalle, on sitä myös mielelle.

*Hyvinvointikurssit

*Eheytymisviikot

*Ravintoterapia

*Orientaatiovalmennus


Löydä rakkaus itseäsi kohtaan niin elämäsi muuttuu perustavalla tavalla.

Meillä voit aloittaa matkasi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia alusta tai vahvistaa jo alkanutta matkaasi niitä kohti.

Saapuessasi meille, löydät rauhoittavan hyvinvoinninlähteen, jossa sinulla on tilaisuus hengähtää ja laskeaa kierrokset alas. Empaattinen ympäristö ja ilmapiiri, puhtaan ja raikkaan luonnon keskellä luovat upeat puitteet palautumiselle, samalla kun pakkaamme yhdessä reppusi täyteen hyvän elämän eväitä ja henkisen kasvun siemeniä.

Näiden siementen avulla käännät elämäsi parhaimmillaan takaisin oikealle, onnistumisen iloa ja läsnäolon taitoa olevalle, elämänmyönteiselle reitille.

Kun reppu on pakattu elämää varten oikeilla eväillä, on jaksaminen arjessa huomattavasti helpompaa ja energisempää. Näihin eväisiin lukeutuvat esimerkiksi elintapavalmennus, suoliston hyvinvointia ja mielenterveyttä tukeva ravinto-oppi, työkalut parempaan itsensä hyväksymiseen ja persoonaa pienentävien uskomusten murtaminen sekä anteeksiannon taika.


Oletko jo valmis löytämään itsesi uudelleen?

Saapuessasi meille avoimin mielin, lähtevät mielialasi ja yleiskuntosi nopeasti nousuun ja terveellisten elämäntapojen omaksuminen ja noudattaminen kotona on helpompaa ja menestyksellisempää.
 

Hyvinvoinnin filosofiamme pohjautuu ajatukseen paremmasta itsensä hyväksymisestä.

Itsensä riittävällä tasolla hyväksyvä ihminen tekee varmemmin itselleen oikeita valintoja niin ravinnon, liikunnan, levon, kuin sosiaalisten suhteidenkin osalta tavalla, jotka tuovat varmasti lisää hyvinvointia ja vievät elämää onnellisella tavalla eteenpäin.


Keskellä kauneinta Järvi-Suomea


Kodinomainen kurssikeskuksemme sijaitsee Hirvensalmella, Mikkelin kupeessa. Helsingistä löydät meille autolla reilussa parissa tunnissa. Junalla tai linja-autolla tullessa, noudamme sinut Mikkelin matkakeskukselta.

Kun olet sitoutunut parantamaan terveyttä ja hyvinvointiasi, voit olla huoletta, sillä olemme silloin täydellinen paikka sinulle.

Terve, puhdas ja luonnoltaan monipuolinen Hirvensalmi tarjoaa upeat ja luonnonläheiset puitteet, pysähtymiseen, arjesta palautumiseen ja eheytymiseen.

Tule osaksi tapahtumiamme ja pääset kokemaan ainutlaatuisen empaattisen vieraanvaraisuutemme ja osaamisemme juuri sinun hyvinvointisi parhaaksi.Aloita matkasi kohti täyttä elämää meiltä, sillä se mikä on hyväksi vatsalle, on sitä myös mielelle.

Lämpimästi tervetuloa!