Löydä kokonaisvaltaisin hyvinvointitapahtumamme!

Hyvinvoinnin kurssiviikot

Se mikä on hyväksi vatsalle on sitä myös mielelle!

Seuraavaksi vuorossa: (vko 10) Maanantai 4.3 - Perjantai 8.3.2024 480€ henkilö

Suoliston hyvinvointi - Parempi henkinen tasapaino - Paremmat valinnat - Merkityksellisempi elämäUmpikujassa oman kehosi tai mielesi kanssa?

Mikäli on tullut elettyä ruoka-asioiden ja elintapojen suhteen miten sattuu, on elimistönpuhdistusviikko meillä havupirtissä oiva tapa laittaa peli poikki ja aloittaa alusta.

Kokonaisvaltainen, suoliston mikrobiomin tasapainoittamiseen perustuva hyvän olon hoito-ohjelmamme auttaa sinua vapautumaan turhista oireista, kivuista ja henkisestä kuormasta! 

Tämä silmiä avaava, kehoa puhdistava ja suoliston tervettä bakteerikantaa tasapainoittava, viiden vuorokauden mittainen hyvinvointiviikko palauttaa terveellisen rytmin elämääsi, ilon soluihisi ja hymyn huulillesi!

Tästä tapahtumasta saat lisää energiaa ja motivaatiota pitää itsestäsi huolta! Kiristät aineenvaihduntaasi, parannat unenlaatuasi, kohotat mielialaasi ja  löydät takuuvarmasti lisää merkityksellisyyden tunteita elämääsi❤️

Elämä on nyt. Varmista että saat siitä kaiken irti!

Voit vahvistaa jo alkanutta matkaasi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia tai aloittaa kokonaan uuden luvun elämässäsi. Vai onko sittenkin pysähtyminen itsesi äärelle ja vain itseesi keskittyen se, mitä sittenkin kaipaat tällä hetkellä kaikkein eniten?

Tule meille. Ymmärrät kun olet käynyt❤️480,- henkilö 2hh täysi hoidolla

Mitä voit odottaa?

 • Elimistöä sisäisesti puhdistava ja alkalisoiva mineraali liuotushoito-ohjelma
 • Terveellistä, maistuvaa ja tulehdusta hillitsevää kasvisruokaa
 • Motivoivia keskusteluita ja mielenkiintoisia luentoja
 • Mieltä rauhoittavia ja vahvistavia Mindfulness harjoituksia
 • Viisi vuorokautta seesteisyyttä ja mielenrauhaa
 • Terveempi iho
 • Kevyempi olo
 • Parempi vatsantoiminta 
 • Parempi henkinen tasapaino
 • Löydät meiltä kokonaisvaltaisimman lähestymistavan kohti terveyttä ja hyvinvointia, jossa vatsan hyvä toiminta tukee kehon terveyttä sekä mielentasapainoa ja hyvä mielentasapaino vatsan toimintaa

Tästä tapahtumasta saat apua:

Painonhallintaan - Uupumukseen - Masennukseen - Henkiseen tasapainoon - Itsetunto-ongelmiin - Häpeällisiin traumoihin - Tunteiden käsittelyyn - Terveyden optimointiin - Pysähtymiseen - Parempaan itsesi hyväksymiseen - Toiminnallisiin vatsavaivoihin


Elimistönpuhdistus


Miksi elimistösi kaipaa puhdistusta?

Iho kertoo tilanteen sisällämme. Jos suolistossa on vallalla mätänemisbakteerireaktio, iho huohottaa hapen puutetta, tulee suurihuokoiseksi ja veltostuu. Kun solut saavat riittävästi happea, elintoiminnot ovat kunnossa niin itsetuntokin kohoaa!

Elimistönpuhdistus lisää solujemme hapensaantia, jota niihin kertyneet kuona-aineet rajoittavat!

Nauttimamme ravinto ja ympäristön vaikutus tuo erilaisia myrkkyjä kehoomme joka päivä. Pidemmän aikaa jatkuneiden väärien ruokavalintojen ja tapojen seurauksena, paksuun suoleen päätyy sinne kuulumatonta kuonaa, pahimmillaan useita kiloja.

Tämä kuona ja siitä erittyvät elimistölle haitalliset yhdisteet, päätyvät suoraan maksaan enterohepaattisen kierron seurauksena ja rasittavat sen toimintaa, vieden siltä parhaan kyvyn suoriutua muun muassa aineenvaihdunnallisista tehtävistään.

Tämä ilmenee niin heikentyneenä terveytenä, iho-oireina kuin äkkipikaisina mielialanvaihteluinakin, motivaation puutteena sekä unohtamatta nykyään hyvinkin yleistä, aivosumuksikin kutsuttua tilaa.

Stressi ja lisäaineet

Kun lisäämme yhtälöön stressin, ruoan lisäaineet, lääkkeet, ilmansaasteet, kosmetiikan kemikaalit ja istuvan elämäntavan on selvää, että kehomme altistuu myrkkyjen kertymiselle jatkuvasti ja täyttyy kuona-aineilla.

Maksa voi käsitellä näitä myrkkyjä vain rajallisen määrän kerrallaan, joten kaikki ne myrkyt, joita maksa ei ehdi puhdistaa, varastoituvat rasvakudokseen, josta seuraa ongelmia mikäli maksa ei pääse välillä kunnolla puhdistumaan.

Solut eivät sen johdosta kykene tuottamaan energiaa parhaalla mahdollisella tavalla ja olo tuntuu jatkuvasti väsyneeltä, rasvanpolton energiaksi hidastuessa, matala-asteisen tulehduksen lisääntyessä ja ihon kunnon heiketessä.

Vaikka laihduttaisit, kehosi ei halua vapauttaa rasvaa energiaksi, koska myrkyt ovat yhä varastossa.

Vasta kehon ollessa sisältäpäin kunnossa, alkaa todellinen muutos kohti keveämpää ja energisempää oloa.


Hyödyt:

 • Painonhallinta helpottuu
 • Tunnet kuinka väsymys väistyy ja jaksat paremmin
 • Parantuneen aineenvaihdunnan myötä olosi on energisempi
 • Ihosi kunto paranee, kun happi kiertää solutasolla paremmin
 • Elimistönpuhdistus lisää solujemme hapensaantia, jota niihin kertyneet kuona-aineet rajoittavat.

Miksi suolistobakteerit ja niihin huomion kiinnittäminen on niin tärkeää?


Moni vatsavaivoista kärsivä toimii väärin karsiessaan ruokavaliosta vatsaa ärsyttäviä ruoka-aineita, kun oikeampi tapa olisi rauhoittaa ja monipuolistaa suoliston bakteerikantaa, jolloin vatsa alkaakin sietämään näitä ruoka-aineita paremmin.

Monet ruoan terveyshyödyt ja haitat välittyvät meille suolistobakteereiden kautta. Paksusuoleen päätyvän ruoan koostumus määrää millaisia mikrobeja suolistossamme elää ja mitä metaboliitteja siellä sen myötä tuotetaan. Nämä metaboliitit ovat hyvinkin ratkaisevassa asemassa aivojen terveytemme kannalta.

Se, millaisella ravinnolla suolistossamme asuvia satoja miljardeja bakteeriystäviämme ruokimme, heijastuu voimakkaasti niin psyykkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiimme.

Paksunsuolen bakteerien tuottamat aineet vaikuttavat ihmisen aineenvaihduntaan, mielialaan, näläntunteeseen ja jopa siihen mitä ja milloin ihminen haluaa syödä.

Tämän myötä haluat varmasti olla mukana optimoimassa myös omaa bakteerikantaasi sellaiseen suuntaan, joka hillitsee tulehdusta, helpottaa painonhallintaa ja takaa aivojesi parhaan mahdollisen toiminnan.

 • Ravinteiden imeytyminen
 • Suoliston toiminta
 • Kehon tulehdustila
 • Mieliala
 • Painonhallinta

Tiedätkö mitä on tunnedynamiikka?


Oletko aina nielaissut tunteesi ja ihmetellyt miksi vatsa on tullut kipeäksi?

Kehomme käsittelee muutakin kuin pelkästään ravintoa. Se yrittää sulattaa myös tunne-elämämästämme johtuvat ailahtelut.

Tunteiden vaikutusta suoliston toimintaan kuvastaa yhdellä tavalla, useimmille tuttu viitekuvaus jännittävästä tilanteesta, jota kuvaillaan usein kuin olisi perhosia vatsanpohjalla.

Tämä esimerkki kuvastaa hyvin aivojemme ja ruoansulatuksen välistä suhdetta. Se minkälaisen mielen tunteemme muodostavat aivoissamme heijastuu vatsaamme ja päinvastoin.

Mielialamme vaikuttaa siis suoraan suolistoomme, mutta myös suolistomme sisältö vaikuttaa suoraan mielialaamme. Tätä yhtälöä kutsumme tunnedynamiikaksi.

Tunteemme, aivomme ja suolistomme ovat ainutlaatuisessa yhteydessä toisiinsa. Siksi syömämme ruoka ei ole vain ravintoa, joka antaa energiaa, vaan merkittävä osa sitä yhtälöä, joka lopulta määrittää sen, kuinka hyvin tunnemme voivamme.

Suurin osa sairauksistamme on kehomme viestejä siitä, että kohtelemme sitä kaltoin, eikä asia parane sillä, että hiljennämme nuo viestit lääkityksellä.

Paluu itseemme on monikerroksinen tie, jota pitkin matkaamme tämän viikon ajan kohti keveämpää ja valoisampaa huomista.

Tutustumalla itseemme, tunteisiimme ja siihen, mitä niillä on kerrottavana voimme vaikuttaa:

 • Impulsiiviseen käytökseen
 • Tunnelukkoihin
 • Persoonaasi pienentävään ajatusmalliin

Hyvinvointi lähtee vatsasta


Kun vatsa voi hyvin, myös mieli on parempi.

Jos on tullut elettyä ruoka-asioiden suhteen miten sattuu, on hyvinvointikurssi meillä havupirtissä oiva tapa laittaa peli poikki ja aloittaa alusta, puhtaalta pöydältä. Erityisesti hyvinvointitapahtumiimme kuuluvan, parempaa vatsantoimintaa ja mielentasapainoa edistävän kuitupaaston ansiosta.

Kevyt ja samalla kehoa puhdistava kuitupaasto tuo yhteen paaston runsaat terveysvaikutukset ja  niin vatsasi toiminnan kuin painonhallinnankin näkökulmasta katsottuna, ilman jatkuvaa, läsnä olevaa ja häiritsevää näläntunnetta. Tulet ihastumaan sen lukuisiin hyviin vaikutuksiin! Se on oiva tapa huoltaa omaa kehoasi tai loistava tapa silloin, kun haluat aloittaa suuremman elämäntapamuutoksen puhtaalta pöydältä.


Vatsan ja mielen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä!

Kuitupaasto on ruokavalion muoto, joka korostaa kuitupitoisten ruokien, kuten hedelmien, vihannesten ja täysjyväviljan syömistä. Se hellii vatsaasi, laittaa solusi terästäytymään, ihosi hehkumaan ja itsetuntosi kohoamaan, silti ruoan hyvää makua ja täyttävyyttä unohtamatta.


Iho on suoliston tulkki

Kehittämämme kevyt kuitupaasto auttaa paksunsuolen puhdistumisen lisäksi, monipuolisemman bakteerikasvuston luomisessa suolistoon.

Oikeanlainen, monipuolinen bakteeristo, tuottaa oikeanlaisten kuitujen avulla hyvää tekeviä aineenvaihduntatuotteita (lyhytketjuisia rasvahappoja), hormonaalisia yhdisteitä ja välittäjä-aineita, jotka saavat meidät tuntemaan olomme paremmaksi, samalla suoliston kuntoa eheyttäen.

Ruokavaliosta hyötyvät erityisesti he, jotka kamppailevat mielentasapainon kanssa.


Jos haluat tosissaan vaikuttaa omaan terveyteesi, jos haluat päästä vatsaongelmista eroon tai maksimoida onnistuneen elämäntapamuutoksen, tulee se aloittaa kiinnittämällä huomio suolistoon ja siellä oleviin bakteereihin. Me kerromme miksi, mutta meillä koet sen myös itse.


Hyödyt:

 • Ota niskalenkki masennuksesta ja uupumuksesta ruokavalion avulla
 • Painonhallinta helpottuu
 • Tulehdusarvot laskevat
 • Ihosi kunto paranee, kun happi kiertää solutasolla paremmin
 • Suoliston bakteeristo tasapainoittuu
 • Vatsaongelmat tasapainottuvat
 • Turvotus häviää
 • Saat tehostartin terveellisempiin elämäntapoihin ja pysyvämpään painonhallintaan

Mielen hyvinvointi


Henkiseen jaksamiseen keskittyvä luentomme ymmärryksestä, itsensä hyväksymisestä ja rakastamisesta ehdoitta, on silmiä avaava erityisesti silloin, kun koet arvottomuuden tunteita, merkityksellisyyden tunteesi ovat kateissa tai elämäsi tuntuu jatkuvalta vastoinkäymisten vyöryltä.

Hyvinvointiviikolla kehon puhdistus tarkoittaa myös mielenpuhdistumista ja stressireaktion katkaisua, siihen sopivilla miellyttävillä harjoitteilla ja mahdollisimman vähäisellä digitaalisella rasituksella.


Hyödyt:

 • Autonominen hermostosi saa mahdollisuuden toipua ja palautua.
 • Mieli kirkastuu
 • Ajatus luistaa paremmin
 • Olet avoimempi ja itsevarmempi

Luennot


Hyvinvoinnin ABC luentokokonaisuus tähän tapahtumaan on rakennettu siten, että saavutat ymmärryksen kokonaisvaltaisesta terveydestä ja hyvinvoinnista sekä näet elämän varmasti uusin silmin tapahtuman jälkeen.

Ymmärrät kun olet käynyt.

Maanantai

(Perusteita)

Jos sekoitamme elimistömme sopimattomalla ravinnolla, mitä siitä voi seurata ja miten ravinnolla voidaan paranemiseen vaikuttaa?

 • Miksi keho tarvitsee puhdistusta? Maksan toiminta ja sen tukeminen, tärkeimmät kivennäisaineet ja rasvat kun haluat parasta kehollesi.

Tiistai

(Suolisto ja autonominen hermosto)

Suoliston toiminnan keskeinen merkitys ihmisen terveydelle!

 • Suoliston toiminta ja bakteerit, tunnedynamiikka, suolisto-aivo-akseli, stressin ja tunnelukkojen vaikutus ruoansulatukseen ja sitä kautta koko kehoon

Keskiviikko

(Henkiset voimavarat ja tunteet)

Kaikki alkaa tunteista!

 • Muokkaatko ympäristöäsi vai muokkaako se sinua? Uupumus, masennus, häpeä, mielentasapaino ja traumat
 • Mitä eroa on masennuksella ja uupumuksella?
 • Mitä rakkaus on?
 • Näin toivut uupumuksesta nopeammin

Torstai

(Rakkaus itseäsi kohtaan)

Eroon haitallisesta häpeästä ja itseäsi rajoittavista ajatusmalleista?

 • Uskalla nauttia rakkaudesta
 • Rakkaus, tunteet ja sisäinen lapsi
 • Herkkyys, mielihyvä ja kehon kyky kokea nautintoa

Perjantai

(Toimi näin arjessa ja voit paremmin)

 • Valmis muutokseen? Paremmat konstit painonhallintaan. Uudet tavat ja rutiinit arjessa. Keskustelua ja kertausta. Toimi näin arjessa ja voit paremmin

Muutos


Uusi elämä voi alkaa vain uusimalla merkitykset omassa mielessämme. Havupirtin kehoa puhdistava hyvinvointiviikko toimii yhtä hyvin myös mielen puhdistusviikkona.

Se on riemullinen tutkimusmatka omaan mieleesi ja kehoosi sekä saa kyseenalaistamaan omat, erityisesti elämääsi pienentävät ja turhaan rajoittavat ajatusmallisi ja toimintatapasi.

Ohjelma

Aikataulu


Tapahtuma alkaa maanantaisin kello 13 ja päättyy perjantaina kello 14.30

Maanantai:

Majoittuminen maanantaina kello 12 ->

Kello 13 Tervetuloa, luento + elimistönpuhdistus startti

Kello 16 Lounas + Elimistönpuhdistus mineraalit

Kello 17 Sauna + Aurinkosuolahoito

Kello 19 Päivällinen + Elimistönpuhdistus mineraalit

Kello 21 Kefiirismoothie

Tiistai - Keskiviikko - Torstai

Herätessä nautitaan kehonpuhdistusta tukevia kivennäisaineita ja runsaasti hyviä maitohappobakteereja sisältäviä, lisäaineettomia vihannesmehuja.

Kello 9 Ohjattu, lempeä aamujumppa

Kello 10 Aamupala + Elimistönpuhdistus mineraalit

Kello 11.30 – 13.30 Päivittäiset luennot terveydestä ja hyvinvoinnista

Kello 14 Lounas + Elimistönpuhdistus mineraalit

Kello 16 -> Sauna

Kello 18 Päivällinen + Elimistönpuhdistus mineraalit

Kello 20.30 Kefiirismoothie

-Seurustelua

Perjantai


Herätessä nautitaan kehonpuhdistusta tukevia kivennäisaineita ja runsaasti hyviä maitohappobakteereja sisältäviä, lisäaineettomia vihannesmehuja.

Kello 9 Ohjattu, lempeä aamujumppa

Kello 10 Aamupala + Elimistönpuhdistus mineraalit

Kello 11.30 – 13.30 Päivittäiset luennot terveydestä ja hyvinvoinnista

Kello 14 Lounas + Elimistönpuhdistus mineraalit

Kello 14.30 Lopetus

*Torstaina kello 20 kiitollisuuspurkki piiri

Ohjelma on riittävän väljä, sillä varsinkin ensimmäisinä päivinä kehonpuhdistus
reaktiot voivat olla voimakkaitakin ja lepo on silloin paras lääke niihin. Jokainen reagoi niihin toki
yksilöllisesti.

Majoitustiloissamme ei ole televisioita ja kannustamme muutenkin käyttämään tapahtuman aikana
mahdollisimman vähän päätelaitteita kuten tietokoneita tai kännyköitä, jotta "pako arjesta" eli
lepo ja voimaantuminen olisi mahdollisimman laadukasta ja myös mentaalipuolta vahvistavaa.

Aikataulun ulkopuolella on paljon myös keskusteluita, jos niihin haluaa osallistua. Lisäksi voi myös varata ravintoterapian sisältävän orientaatiovalmennuksen, jonka avulla uudistat itsesi niin ulkoisesti kuin sisäisestikkin.

Lisäksi viikon aikana on muutama mieltä avaava positiivisuus- ja tietoisen läsnäolon harjoitus.

Hyvinvointiviikot 2024

(vko 10) Maanantai 4.3 - Perjantai 8.3.2024 480€

(Vko 13) Pääsiäiskurssi Torstai 28.3 - Maanantai 1.4.2024 580€

(Vko 16) Maanantai 15.4 - Perjantai 19.4.2024 480€

(vko 20) Maanantai 13.5 - Perjantai 17.5.2024 480€

(vko 24) Maanantai 10.6 - Perjantai 14.6.2024 480€

(Vko 28) Maanantai 8.7 - Perjantai 12.7.2024 480€

(vko 32) Maanantai 5.8 - Perjantai 9.8.2024 480€

(vko 36) Maanantai 2.9 - Perjantai 6.9.2024 480€

Aikataulu:

Kurssit alkavat maanantaisin kello 13 ja päättyvät perjantaisin noin kello 14.30

Kurssiajankohdat löydät sivun lopusta

Elimistönpuhdistus+

 • Suoliston hyvinvointiin liuotus-, mineraali- sekä probioottihoidot
 • Kivennäishoidot kehon happo-emäs tasapainon tukemiseen
 • Happihoidot

Lisäksi:

 • Ravintovalmennus vastaanotto
 • Orientaatio valmennus
 • Elintapa valmennus
 • Ohjatut lempeät aamujumpat
 • Kalevalainen savusauna+aurinkosuolahoito
 • Luontojooga
 • Mahtavat kurssikaverit
 • Pääsy yksityiseen tuki- ja muutosyhteisöömme
 • kurssiviikon hinta täysihoidolla 480€ 2hh (sis. majoituksen, ruokailut, luennot, lempeät aamujumpat, saunat ja saunajoogan) +100€ yhden hengen huonelisä.
 • Meillä käy maksuna myös e-Passi tai Smartum Pay. Voit siis hyödyntää työnantajan tarjoaman hyvinvointi- tai liikuntaedun kattaaksesi vierailusi kustannukset.

Kysy lisää tai tiedustele vapaita paikkoja numeroista 041-7523499 040-7597754 tai sähköpostitse info@havupirtti.fi

Voit varmistaa osallistumisesi myös tekemällä onlinevarauksen, jonka löydät alhaalta.


Lämpimästi tervetuloa!

Kurssikokonaisuus soveltuu erityisesti

Sinulle joka

Koet että kaipaat tukea stressin ja uupumuksen hallintaan ja niistä selviytymiseen.

Sinulle joka

Tunnet että kehosi on tukossa ja energia ei tahdo riittää kaikkeen tekemiseen. Kaipaat elimistösi puhdistumista ja sen mukanaan tuomaa keveämpää elämä.

Sinulle joka

Kärsit itsetunto ongelmista ja sinun vaikea hyväksyä itseäsi syystä tai toisesta tai häpeä estää sinua kasvamasta todelliseen potentiaaliisi.

Sinulle joka

Kaipaat lepoa ja palautumista arjesta. Siihen sopivassa ympäristössä, luonnon keskellä. 


Olotilaa jossa sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin olla ja tulla valmiiseen pöytään, huolehtimatta arjen velvoitteista tai kaupassa käynnistä.

Sinulle joka

Kaipaat tukea elämäntapa muutokseen ja onnistut siinä, kunhan pääset yli vaikeimmista ensimmäisistä päivistä motivoivassa ympäristössä ja ohjauksessa.

Sinulle joka

Haluat optimoida terveyttäsi ja pidät itsestäsi huolta ennaltaehkäisevästi.

Sinulle joka

Kaipaat tietoa ravinnon parantavista vaikutuksista erilaisten sairauksien hoidossa tai tukimuotona.

Sinulle joka

Kärsit erilaisista tulehduksellisista suolistosairauksista, joihin et ole löytänyt vielä riittävästi apua (ibs, ibd, refluksitauti, hapoton maha).

Sinulle joka

Koet, että seksuaalinen haluttomuus vaivaa sinua ja haluat löytää elämääsi lisää nautintoa ja intohimoa.

Sinulle joka

Kärsit matala-asteisesta tulehduksesta ja haluat  päästä siitä eroon.

Sinulle joka

Kärsit toistuvista antiobiootti kuureista (esimerkiksi toistuviin virtsatietulehduksiin) etkä ole saanut kierrettä katkaistua tähän mennessä.

Sinulle joka

Kärsit uupumuksesta tai masennuksesta ja haluat löytää niihin tehoavan avun ilman mielialalääkkeiden mukanaan tuomia negatiivisia vaikutuksia.

Sinulle joka

Kärsit vaihdevuosien mukanaan tuomista elämänmuutoksista ja haluat tukea omaa hormonitoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla uuden äärellä.

Sinulle joka

Etsit syvempää kehon ja mielen yhteyttä sekä kaipaat päiviisi lisää läsnäoloa, merkityksellisyyttä ja iloa.

Sinulle joka

Olet kyllästynyt epäonnistuneisiin elämäntapamuutoksiin ja olet saanut tarpeeksesi jojo laihdutuksesta.

Sinulle joka

Kärsit haluttomuudesta ja kehon kyvystä kokea nautintoa.

Sinulle joka

Kaipaat syvempää yhteyttä ja parempaa kommunikaatiota parisuhteessa. Puhuminen muuttaa maailmaa.


Vuoden 2024 seuraavat viiden vuorokauden kurssiviikot (ma-pe)

(vko 10) Maanantai 4.3 - Perjantai 8.3.2024 480€

(Vko 13) Pääsiäiskurssi Torstai 28.3 - Maanantai 1.4.2024 580€

(Vko 16) Maanantai 15.4 - Perjantai 19.4.2024 480€

(vko 20) Maanantai 13.5 - Perjantai 17.5.2024 480€

(vko 24) Maanantai 10.6 - Perjantai 14.6.2024 480€

(Vko 28) Maanantai 8.7 - Perjantai 12.7.2024 480€

(vko 32) Maanantai 5.8 - Perjantai 9.8.2024 480€

(vko 36) Maanantai 2.9 - Perjantai 6.9.2024 480€


Online varaus

Varaa paikkasi tästä. Viestikenttään laita viestiksi: kurssivaraus

Mikäli varaat useamman kuin yhden paikan, ilmoita myös lukumäärä viestikentässä.

Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.

Varausehdot

Lämpimästi tervetuloa!