Kehonpuhdistus- ja kuitupaastokurssit

Havupirtti 2021

Tämä hyvinvointiviikko soveltuu erinomaiseksi lähtökohdaksi, mikäli kärsit erilaisista toiminnallisista vatsavaivoista, etkä ole vielä löytänyt apua niihin toivomallasi tavalla!

Tämä viisi vuorokautta kestävä, Airi Rekilän suunnittelema, kehon puhdistus ja suoliston tervettä bakteerikantaa eheyttävä hyvinvointiviikko, vie sinut kiehtovalle matkalle kohti keveämpää ja valoisampaa huomista!

Tunnedynamiikka

Tunteet, aivot ja suolisto ovat ainutlaatuisessa yhteydessä toisiinsa. Syömämme ruoka ei ole vain ravintoa, joka antaa energiaa, vaan osa sitä yhtälöä, joka määrittää sen kuinka hyvin tunnemme voivamme.

Se millaisella ravinnolla suolistossamme asuvia satoja miljardeja bakteeriystäviämme ruokimme, heijastuu voimakkaasti niin psyykkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiimme.

Suurin osa sairauksistamme on kehon viestejä siitä, että kohtelemme sitä kaltoin. Asia ei parane sillä, että hiljennämme nuo viestit lääkityksellä. Paluu itseemme on monikerroksinen tie, jota pitkin matkaamme tämän voimaannuttavan viikon ajan, kohti valoisampaa ja keveämpää huomista.

Mielen muutoksia

Emme pysty muuttamaan elintapoja ilman, että muutamme mieltämme. Mielen uskomukset ovat kovettumia, joita on usein vaikeampi pehmentää kuin kehoomme kertyneitä kovettumia. Rutiinit totuttavat kehon hyvin lyhyessä ajassa kaipaamaan sitä, mihin se totutetaan, varsinkin jos se tuottaa hyvinvointia.


Vaativa Ego

Egolla on tuhat tekosyytä ja selitystä sille, miksi emme aloittaisi. Samalla tavoin kuin nuo syyt ja selitykset syntyvät mielessämme, siellä ne voidaan myös muuttaa. Mieli pystyy luomaan mitä tahansa. Kysymys on siitä, kuka on mielen valtias, ego vai me itse. Pienet muutokset ovat helpompia kuin suuret, niin mielellemme kuin kehollemmekin. Kehoa puhdistavan hyvinvointiviikon aikana muutokset ovat yleensä suuria.

Viikon jälkeen on hyvä valita itselle helpoimmat muutokset, joilla jatkaa kotona ja lisätä niitä vähitellen. Samalla myös ympäristö tottuu muutoksiin helpommin, eikä ulkoinen vastustus, johon usein törmäämme, vie voimia jatkamiselta. Muutokset, jotka teemme käyttäytymisessä ovat kaikki turhia ilman muutoksia ajattelussa. Elämä syntyy merkityksistä, jotka me itse annamme eri asioille.

Uusi elämä voi alkaa vain uusimalla merkitykset omassa mielessämme. Havupirtin kehoa puhdistava hyvinvointiviikko toimii yhtä hyvin myös mielen puhdistusviikkona. Se on riemullinen tutkimusmatka omaan mieleen ja kehoon.

Kehon puhdistus

Tällä kehon puhdistukseen ja hyvinvoivan suoliston bakteerikannan palautukseen tähtäävällä kurssiviikolla, ruokavaliossamme on vähäisissä määrin fruktoosia, rasvoja ja proteiineja. Niiden sijaan ruokavaliomme perustuu kokojyväviljan, palkokasvien, vihannesten ja juuresten moninaisiin, suoliston terveyttä tukeviin hiilihydraatteihin.

Siihen kuuluu paljon luonnossa esiintyviä kuituja, maitohappobakteereita sisältäviä hapanjuomia, hapansalaatteja ja kaaleja sekä kehon puhdistusta tukevia liuottimia.

Nämä nautimme aikataulutetusti kehon luontaisen puhdistusrytmin mukaan, jotta kehomme kuonat, turha aines ja epäterveet solut poistuvat mahdollisimman tehokkaasti, pedaten suolistoon hyvän ja terveen kasvupohjan uusille hyville bakteereille, joita ravinnon mukana tällä viikolla suurissa määrin tulemme saamaan.

Hyvinvointi lähtee suolistosta

Järjestämämme kehonpuhdistus ja hyvinvointikurssit ovat osallistujiensa kiittämiä, monipuolisia kokonaisuuksia.

Opit tällä kurssiviikolla ymmärtämään suoliston ja sen bakteereiden sekä oikeanlaisten prebioottien merkityksen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin mahdollistajana ja osaat siirtää sisäistämäsi asiat, tukemaan arjen hyvinvointia ja luomaan parempaa tasapainoa elämääsi.

Saat tältä hyvinvointikurssilta runsaasti uutta näkökulmaa henkilökohtaiseen hyvinvointiisi ja toimivia konkreettisia ohjeita mukaan omaan arkeesi, erityisesti oikeanlaisen suolistobakteereiden hyvinvointia tukevan ravitsemusopin ja hyväksi havaittujen stressinhallinnan keinojen osalta.

Unohtamatta viikon aikana läpikäytyä kehon ja mielen puhdistautumista!

Luennot

 • Jos sekoitamme elimistömme sopimattomalla ravinnolla, mitä siitä voi seurata ja miten ravinnolla voi paranemiseen vaikuttaa?
 • Suolisto, sen toiminta, tunnedynamiikka ja suolisto-aivo akseli, kylläisyyshormonit
 • Bakteerit hyvinvointimme takana?

 • Kaikki sairaudet lähtevät suolistosta? Suolistosairaudet ja niiden ravitsemuksellinen hoito
 • Miten säilyttää tasapaino yhä kiihtyvässä elämänmenossa

 •  Viha rikkoo, Rakkaus rakentaa

Elimistön puhdistus

 • Suoliston hyvinvointiin liuotus,- sekä probioottihoidot
 • luonnonmukaiset hormonihoidot sekä yrttihoidot mm. unettomuuteen masennukseen ja hormonitasapainoon.

Lisäksi:

 • Ohjatut lempeät aamujumpat
 • Airi Rekilän vastaanotot (lisäveloitus)
 • Detox hoidot (lisäveloitus)
 • Hieronta (lisäveloitus)
 • Kalevalainen savusauna+aurinkosuolahoito
 • Mahtavat kurssikaverit
 • kurssiviikon hinta 480,00€ (sis. majoituksen ja täysihoidon)


Voit tiedustella vapaita paikkoja numerosta 015-451024 tai sähköpostitse info@havupirtti.fi 

Voit varmistaa osallistumisesi myös tekemällä onlinevarauksen, jonka löydät alhaalta.

Pääset mukaan matkalle ravintoaineiden, bakteerien ekosysteemin, tunnedynamiikan ja suolisto-aivoakselin uskomattoman toiminnan pariin. Matkalle, jolla opitaan kuinka vatsaongelmista pääsee eroon ja kuinka oma terveys ja hyvinvointi otetaan haltuun!

Saat meiltä jotain sellaista, mitä et löydä mistään muualta.


Kurssikokonaisuus soveltuu erityisesti

Sinulle joka

Tunnet että kehosi on tukossa ja energia ei tahdo riittää kaikkeen tekemiseen. Kaipaat kehosi puhdistumista ja sen mukanaan tuomaa keveämpää elämä.

Sinulle joka

Kaipaat tukea elämäntapamuutokseen ja onnistut siinä, kunhan pääset yli vaikeimmista ensimmäisistä päivistä motivoivassa ympäristössä ja ohjauksessa.

Sinulle joka

Koet että kaipaat tukea stressin ja uupumuksen hallintaan ja niistä selviytymiseen.

Sinulle joka

Kaipaat lepoa ja palautumista arjesta, siihen sopivassa ympäristössä, luonnon keskellä.


Olotilaa jossa sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin olla ja tulla valmiiseen pöytään, huolehtimatta arjen velvoitteista tai kaupassa käynnistä.

Sinulle joka

Kaipaat tietoa ravinnon vaikutuksista erilaisten sairauksien hoidossa tai tukimuotona.

Sinulle joka

Kärsit erilaisista tulehduksellisista suolistosairauksista, joihin et ole löytänyt vielä riittävästi apua.

Sinulle joka

Olet kokeillut hyvinvoinnin saralla kaikkea mahdollista tai sinulle, joka et tiedä mistä aloittaa kaiken runsaan tarjonnan keskellä.

Sinulle joka

Kärsit matala-asteisesta tulehduksesta ja haluat löytää keinon päästä siitä eroon.

Sinulle joka

Kärsit toistuvista antiobiootti kuureista (esimerkiksi toistuviin virtsatietulehduksiin) etkä ole saanut kierrettä katkaistua tähän mennessä.

Vuoden 2022 seuraavat viiden vuorokauden kurssiviikot

 • 10.1 - 14.1.2022 (vko 2)
 • 7.2 - 11.2.2022 (vko 6)
 • 21.2 -  25.2.2022 (vko 8)
 • 21.3 - 25.3.2022 (vko 12)
 • 14.4 - 18.4.2022 Pääsiäiskurssi (vko 15)
 • 16.5 - 20.5.2022 (vko 20)
 • 13.6 - 17.6.2022 (vko 24)
 • 11.7 - 15.7.2022 (vko 28)
 • 8.8 - 12.8.2022 (vko 32)
 • 19.9 - 23.9.2022 (vko 38)
 • 17.10 - 21.10.2022 (vko 42)
 • 14.11 - 18.11.2022 (vko 46)
 • 28.11 - 2.12.2022 (vko 48)

Onlinevaraus

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.

Mikäli varaat useamman kuin yhden paikan, ilmoita lukumäärä viestikentässä.


Koe havupirtti ja elät enemmän