Luonnollinen apu vatsavaivoihin

Metsis Hyvinvointijuoma

Itse kehittämämme ja valmistamamme Metsis Hyvinvointijuoma on fermentoimalla valmistettu säilöntäaineeton vihannesmehu, jonka valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan lisättyä sokeria. Siinä yhdistyvät havupuujuoma ja maitohappobakteerijuoma uudenlaisella tavalla, monipuolistaen näin suolistosi mikrobiomia. Metsis sisältää havupuujuomista tutut antioksidantit ja maitohappobakteerijuomista tutut hyvät bakteerit runsaslukuisina, yhdessä ja samassa pakkauksessa.


"Kokeile ja ihastu vaikutukseen"


Metsis Hyvinvointijuoma on fermentoimalla kaalista, punajuuresta ja porkkanasta valmistettu, hyviä bakteereita ja maitohappoa sisältävä vihannesmehu.

Tässä vatsanhyvinvointia ja tasapainoa tukemaan kehitetyssä juomassa yhdistyvät havupuujuoma ja maitohappobakteerijuoma uudenlaisella tavalla.

Metsis sisältää havupuujuomista tutut antioksidantit ja maitohappobakteerijuomista tutut hyvät bakteerit runsaslukuisina, yhdessä ja samassa pakkauksessa.


Hyvinvoiva suolisto on terveytemme perusta!Jossa elää valtava määrä erilaisia bakteereita. Suurin osa niistä on elimistömme kannalta hyödyllisiä.

Joukosta löytyy kuitenkin myös sellaisia bakteereita ja hiivoja joiden lukumäärän ei tulisi kasvaa liian suureksi.

Näiden bakteerien liian suuri määrä horjuttaa suolistobakteeriston tasapainoa "väärään" suuntaan, joka voi olla elimistömme toiminnalle haitallista.

Metsis hyvinvointijuoman sisältämät hyvät bakteerit, edesauttavat tasapainoisen ja monipuolisen suolistomikrobiston ylläpidossa ja huomaat vaikutuksen sitä nauttiessa varmasti.


"Luontaista ja tutkittua voimaa"


Metsis Hyvinvointijuoma sisältää tutkitusti (AR-21-FL-000418-01) n. 15 miljardia elävää ja kiinnittymiskykyistä maitohappobakteeria annoksessa.


Vähäkalorinen, lisäaineeton, ei sisällä lisättyä sokeria. Puhtaasti luonnosta.

Vinkki:

 Metsis soveltuu erinomaisesti myös paastojuomaksi sen vähäisen kalorimääränsä ansiosta.Tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole tyytyväinen tuotteen suolistoa tasapainoittavan ja vatsan toimintaa parantavan vaikutuksen osalta kahden viikon käytön jälkeen, saat rahasi takasin.


Usein kysyttyä

1. Mitä Metsis Hyvinvointijuoma on?


Metsis Hyvinvointijuoma on sokeroimaton sekä lisäaineeton, fermentoimalla valmistettu, vihannesmehu, joka sisältää eläviä maitohappobakteereita sekä havupuiden antioksidantteja, vitamiini- ja hivenaineita sisältävä kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kehitetty juoma.

Metsis on kehitetty tarpeeseen vastata vaikeisiin vatsaongelmiin, monipuolisena hyvien bakteerien lähteenä asiakastyössämme.

2. Mitä Metsis Hyvinvointijuoma sisältää?

Metsis hyvinvointi juoma sisältää tarkoin ominaisuuksiensa puolesta valittuja kotimaisia vihanneksia, juureksia, marjoja, villiyrttejä, männyn nilaa, sekä ripauksen merisuolaa.

3. Käytetäänkö Metsiksessä lisäaineita?

Metsis Hyvinvointijuoma valmistetaan kotimaisista juureksista , kasviksista, metsämarjoista ja männyn nilasta fermentoimalla eikä se sisällä lainkaan lisäaineita tai sokeria.

4. Milloin ja miten paljon Metsistä tulee nauttia?

Metsis hyvinvointijuomaa nautitaan aamulla herättyä 2-3 dl tyhjään vatsaan, tuotteen vaikutus on parhaimmillaan kun sitä käytetään säännöllisesti. Alle 1-vuotiaille kysy ohjeistusta. Liika annostusta ei ole.

5. Kenelle tuote sopii?

Metsis hyvinvointijuoma sopii kaikille lisäämään yleistä vastustuskykyä, tasapainoittamaan vatsantoimintaa ja lisäämään kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Maitohappobakteereilla ei ole tunnettuja vasta-aiheita, mutta varovaisuutta tulee kuitenkin noudattaa potilaiden kohdalla, joilla on keskuslaskimokatetri tai jotka ovat kriittisesti sairaita.

6. Voiko Metsis Hyvinvointijuomaa käyttää lääkkeiden kanssa.

Kyllä voi ja se on suositeltavaa, erityisesti antibiootti- ja muiden pitkien lääkekuurien aikana.

7. Mikä on Metsiksen suositus säilytys lämpötila?

Suosittelemme tuotteen säilyttämistä avattuna alle 10 asteessa. Avaamattomana tuote säilyy huoneenlämmössä pakkaustapansa ansiosta 6kk.


8. Metsiksen pintaan on muodostunut vaalea harsomainen kerros. Onko tuote pilalla? 

Tuote ei ole pilalla, vaan pinnalle on kerääntynyt pintahiivaa. Pintahiivaa voi muodostua kun kyseessä on elävä ja pastöroimaton tuote. Pakkausta ravistamalla se sekoittuu juomaan.

Vaivaako vatsa etkä ole löytänyt siihen vielä riittävästi apua?

Metsis Hyvinvointijuoma on kehitetty alunperin tarpeeseen vastata vaikeisiinkin vatsaongelmiin monipuolisena hyvien bakteerien lähteenä asiakastyössämme. Metsis Hyvinvointijuomassa yhdistyy kaikki se osaaminen ja kokemus maitohappobakterijuomien valmistuksesta joka meille on kertynyt matkan varrella aina Suomen ensimmäisen maitohappobakteerijuoman keksimisestä ja tuotekehityksestä asti, tähänpäivään. 

Kokeile Metsistä huoletta. Jos et ole tyytyväinen tuotteen terapeuttiseen vaikutukseen kahdessa viikossa saat rahasi takaisin!