Metsis Hyvinvointijuoma


"Maitohappobakteerien vallankumous"


Metsis Hyvinvointijuomassa yhdistyvät havupuujuoma ja maitohappobakteerijuoma uudenlaisella tavalla. Fermentoimalla valmistettu Metsis sisältää havupuujuomista tutut antioksidantit ja maitohappobakteerijuomista tutut probiootit samassa pakkauksessa.

"Me rakastamme hyviä bakteereita"

Metsis hyvinvointijuoman nauttiminen aamulla 2-3dl verran tyhjään vatsaan, edesauttaa kehoa vahvistamaan sen omaa immuunijärjestelmää ja sitä kautta kokonaisvaltaista hyvinvointia. Se edes auttaa elimistön omaa ruuansulatusprosessia sekä toimivan, laajakirjoisen bakteeriflooran muodostumista suolistoon. Terve ja toimiva bakteeristo vatsassa, edistää henkistä tasapainoa, keskittymiskykyä, aloitekykyä ja auttaa jaksamaan arjen pyörteissä.

"Luontaista ja tutkittua voimaa"

Metsis Hyvinvointijuoma sisältää tutkitusti (AR-21-FL-000418-01) n. 15 miljardia elävää ja kiinnittymiskykyistä maitohappobakteeria annoksessa.


Vähäkalorinen, lisäaineeton, ei sisällä lisättyä sokeria. Puhtaasti luonnosta.

Metsis soveltuu erinomaisesti paastojuomaksi, vähäisen kalorimääränsä ansiosta.

"Fermentointi on maailman vanhin ruuan valmistustapa ja menetelmänä ainoa, joka parantaa ruuan ravintoarvoa"


Usein kysyttyä

Mitä Metsis hyvinvointijuoma on?

Metsis Hyvinvointijuoma on sokeroimaton sekä lisäaineeton, fermentoimalla valmistettu, eläviä, kiinnittymiskykyisiä maitohappobakteereita sekä havupuiden antioksidantteja ja vitamiini- ja hivenaineita sisältävä kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kehitetty juoma. Metsis kehitettiin alunperin tarpeeseen vastata vaikeisiin vatsaongelmiin, monipuolisena hyvien bakteerien lähteenä asiakastyössämme.

Mitä Metsis hyvinvointijuoma sisältää?

Metsis hyvinvointi juoma sisältää tarkoin ominaisuuksiensa puolesta valittuja kotimaisia vihanneksia, juureksia, marjoja, villiyrttejä, männyn nilaa, sekä ripauksen merisuolaa.

Käytetäänkö Metsiksessä lisäaineita?

Metsis Hyvinvointijuoma valmistetaan kotimaisista juureksista , kasviksista, metsämarjoista ja männyn nilasta fermentoimalla eikä se sisällä lainkaan lisäaineita tai sokeria.

Milloin ja miten paljon Metsistä tulee nauttia?

Metsis hyvinvointi juomaa nautitaan aamulla herättyä 2-3 dl tyhjään vatsaan, tuotteen vaikutus on parhaimmillaan kun sitä käytetään säännöllisesti. Alle 1-vuotiaille kysy ohjeistusta. Liika annostusta ei ole.

Kenelle tuote sopii?

Metsis hyvinvointijuoma sopii kaikille lisäämään yleistä vastustuskykyä, parantamaan vatsan tasapainoa, lisäämään kehomme kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä erityisesti vaikeista vatsa ongelmista kärsiville. Maitohappobakteereilla ei ole tunnettuja vasta-aiheita, mutta varovaisuutta tulee kuitenkin noudattaa potilaiden kohdalla, joilla on keskuslaskimokatetri tai jotka ovat kriittisesti sairaita

Voiko Metsis hyvinvointijuomaa käyttää lääkkeiden kanssa?

Kyllä voi ja se on suositeltavaa, erityisesti antibiootti- ja muiden pitkien lääkekuurien aikana.

Mikä on Metsiksen suositus säilytys lämpötila?

Suosittelemme tuotteen säilyttämistä avattuna alle 10 asteessa. Avaamattomana tuote säilyy huoneenlämmössä pakkaustapansa ansiosta 5kk.

Metsiksen pintaan on muodostunut vaalea harsomainen kerros, onko tuote pilalla?

Tuote ei ole pilalla, vaan pinnalle on kerääntynyt pintahiivaa. Pintahiivaa voi muodostua kun kyseessä on elävä ja pastöroimaton tuote. Pakkausta ravistamalla se sekoittuu juomaan.