Hyvinvointia paremmin toimivan vatsan avulla

Kohti parempaa terveyttä

Kohti tasapainoisempaa mieltä

Seuraavaksi vuorossa:

Kurssiviikot

(vko 24) Maanantai 13.6 - Perjantai 17.6.2022 alk. 480€ henkilö/2hh

(vko 28) Maanantai 11.7 - Perjantai 15.7.2022 alk. 480€henkilö/2hh

(vko 32) Maanantai 8.8 - Perjantai 12.8.2022 alk. 480€henkilö/2hh


Hyvinvoinnin superviikonloput

(vko 22) Torstai 2.6.-> Sunnuntai 5.6.2022 alk. 390€ henkilö/2hh

(Vko26) Torstai 30.6.-> Sunnuntai 3.7.2022 alk. 390€ henkilö/2hh

(vko 29) Torstai 21.7. -> Sunnuntai 24.7.2022 alk. 390€ henkilö/2hh

Kehon puhdistus & Kuitupaasto

Kurssiviikot (ma-pe)

Maanantaista perjantaihin kestävät kehonpuhdistukseen ja suoliston terveen bakteerikannan palautukseen tähtäävät monipuoliset hyvinvointiviikot

Kehon puhdistus & Kuitupaasto

Viikonloput (to-su)

Torstaista sunnuntaihin kestävät kehonpuhdistukseen ja suoliston terveen bakteerikannan palautukseen tähtäävät monipuoliset hyvinvointiviikonloput

"Mielen ja kehon hyvinvointia sekä uusia alkuja ja ajatuksia"Järjestämämme  hyvinvointikurssit ovat osallistujiensa kiittämiä, monipuolisia kokonaisuuksia.

Parannat aineenvaihduntaasi ja nukut paremmin maksan puhdistumisen johdosta.

Näet hyvinvointitapahtumaan osallistuttuasi maailman varmasti uusin silmin ja viet meiltä saamiasi kasvun siemeniä mukaan arkeesi. Hyvinkin pieni asia tai ajatus voi olla jonkin suuren alku.

Opit ymmärtämään suoliston ja sen bakteereiden sekä oikeanlaisten prebioottien merkityksen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin mahdollistajana ja osaat siirtää sisäistämäsi asiat tukemaan arjen hyvinvointia ja luomaan parempaa tasapainoa elämääsi.

Pääset pakoon stressaavaa arkea ja löydät uusia puolia itsestäsi.

Saat runsaasti uutta näkökulmaa, motivaatiota ja toivoa henkilökohtaisen hyvinvointisi ylläpitoon ja toimivia konkreettisia ohjeita mukaan omaan arkeesi. Erityisesti oikeanlaisen, kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevan ravitsemusopin ja hyväksi havaittujen stressinhallinnan keinojen osalta. Ohjeita, jotka merkitsevät paljon nykypäivän maailmassa.

Tasapainoitat vatsasi toimintaa ja ymmärrät miten pienillä, tietoisilla muutoksilla arjessa voit vaikuttaa siihen voimakkaasti.

Käsität ja huomaat miten suuri rooli ravinnolla on esimerkiksi masennuksesta toipumisen kannalta kun haetaan lääkkeetöntä lopputulosta.

Uudistat rutiinisi ja saat terveellisen rytmin elämääsi, jota on helppo jatkaa kotona.

Opit kuinka virrata muutoksen mukana.

Lisääntyneen ymmärryksen myötä saavutettu muutos on myös useimmiten pysyvä.

Unohtamatta kurssin aikana läpikäytyä kehon ja mielen puhdistautumista ja loistavaa fiilistä!


Asiakaspalautteita

-Kivasti uudistunut konsepti, vanhaa perinnettä ja uutta terveystietoa sopivasti!

-Hieno miljöö! Pihapiiri omenapuineen ja mäntymetsineen, lähellä oleva kirkasvetinen puulavesi ilahduttaa kauneudellaan!

-Terveellinen, puhdistava, hyvä ruoka!

-Aivan upeat, asiantuntevat ja mielenkiintoiset luennot

-Tästä viikonlopusta voi liioittelematta sanoa että se sysää liikkeelle jotain semmoista, joka muuttaa elämiä.

-Hyvinvointiviikonloppu Havupirtissä on paljon enemmän kuin osiensa summa. Kannattaa käydä itse kokeilemassa ja toteamassa.

-Ärtyneen suolen oireyhtymä haittasi elämäni laatua valtavasti, aina masennuksen puhkeamiseen asti. Havupirtissä ollessani sain ymmärryksen siitä, miten valtava merkitys oikeanlaisilla bakteereilla ja kuiduilla voi oireiden ilmentymistiheyteen olla. Jussin ja Airin ohjeilla olen saanut suoleni toiminnan hallintaan ja masennuskin on alkanut helpottamaan. Varasin uuden kurssipaikan seuraavalle kesälle. Nyt ymmärrän miten tärkeää on hoitaa itseäni ennaltaehkäisevästi ja miten suuresti voin vaikuttaa sairauteni oireiden puhkeamiseen. Kiitos Jussi, Anni ja Airi!

Seija 42v

-Olin refluksitaudin leikkausjonossa, mutta onneksi löysin Havupirtin ennen toimenpidettä! Kurssiviikon jälkeen, jatkoin kotona Havupirtistä saamillani ruoka-ohjeilla. Niillä ja säännöllisellä Metsiksen käytöllä vältin joutumasta leikkaukseen ja vatsani toimii nyt mainiosti!

Sofia 27v