Hyvinvoinnin superviikonloput

Havupirtti 2021

Järjestämme neljä vuorokautta kestäviä, kehoa puhdistavia ja suoliston tervettä bakteerikantaa vahvistavia hyvinvoinnin superviikonloppuja, tarjoamalla jotain ainutlaatuista. Sellaista mitä et löydä mistään muualta.

Tämä pidennetty superviikonloppu soveltuu lähtökohdaksi erinomaisesti heille, joiden on vaikea sovittaa, hyvinvointiviikko omaan aikatauluunsa.

Tunnedynamiikka

Tunteet, aivot ja suolisto ovat ainutlaatuisessa yhteydessä toisiinsa. Syömämme ruoka ei ole vain ravintoa, joka antaa energiaa, vaan osa sitä yhtälöä, joka määrittää sen kuinka hyvin tunnemme voivamme.

Se millaisella ravinnolla suolistossamme asuvia satoja miljardeja bakteeriystäviämme ruokimme, heijastuu voimakkaasti niin psyykkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiimme.

Koet sen itse, osallistumalla hyvinvoinnin superviikonloppuihimme.

Suurin osa sairauksistamme on kehon viestejä siitä, että kohtelemme sitä kaltoin. Asia ei parane sillä, että hiljennämme nuo viestit lääkityksellä.

Paluu itseemme on monikerroksinen tie, jota pitkin matkaamme tämän pidennetyn viikonlopun ajan, kohti keveämpää ja valoisampaa huomista.

Mielen muutoksia

Emme pysty muuttamaan elintapojamme ilman, että muutamme mieltämme.

Mielen uskomukset ovat kovettumia, joita on usein vaikeampi pehmentää kuin kehoomme kertyneitä kovettumia.

Rutiinit totuttavat kehon hyvin lyhyessä ajassa kaipaamaan sitä, mihin se totutetaan, varsinkin jos se tuottaa hyvinvointia.

Hallitseva ego ja miten se voitetaan

Egolla on tuhat tekosyytä ja selitystä sille, miksi emme aloittaisi. Samalla tavoin kuin nuo syyt ja selitykset syntyvät mielessämme, siellä ne voidaan myös muuttaa.

Mieli pystyy luomaan mitä tahansa. Kysymys on siitä, kuka mielen valtias on? ego vai me itse.

Pienet muutokset ovat helpompia kuin suuret, niin mielellemme kuin kehollemmekin. Kehoa puhdistavan hyvinvointiviikon aikana muutokset ovat yleensä suuria.

Viikonlopun jälkeen on hyvä valita itselle helpoimmat muutokset, joilla jatkaa kotona ja lisätä niitä vähitellen. Samalla myös ympäristö tottuu muutoksiin helpommin, eikä ulkoinen vastustus, johon usein törmäämme, vie voimia jatkamiselta.

Muutokset, jotka teemme käyttäytymisessä ovat kaikki turhia ilman muutoksia ajattelussa. Elämä syntyy merkityksistä, jotka me itse annamme eri asioille.

Uusi elämä voi alkaa vain uusimalla merkitykset omassa mielessämme. Havupirtin kehoa puhdistava hyvinvoinnin superviikonloppu toimii yhtä hyvin myös mielen puhdistusviikonloppuna.

Se on parhaimmillaan riemukas tutkimusmatka omaan mieleemme ja kehoomme.

Kehon puhdistus

Tällä kehon puhdistukseen ja hyvinvoivan suoliston bakteerikannan palautukseen tähtäävällä pidennetyllä viikonlopulla, ruokavalioomme kuuluu vähäisissä määrin fruktoosia, rasvoja ja proteiineja.

Kuidut

Niiden sijaan ruokavaliomme perustuu kokojyväviljan, palkokasvien, vihannesten ja juuresten moninaisiin, suoliston terveyttä tukeviin hiilihydraatteihin.

Siihen kuuluu paljon luonnossa esiintyviä kuituja, maitohappobakteereita sisältäviä hapanjuomia, hapansalaatteja ja kaaleja sekä kehon puhdistusta tukevia liuottimia.

Kehon puhdistumista tukeva aikataulu

Nämä nautimme aikataulutetusti kehon luontaisen puhdistusrytmin mukaan, jotta kehomme kuonat, turha-aines ja epäterveet solut poistuvat mahdollisimman tehokkaasti, pedaten suolistoon hyvän ja terveen kasvupohjan uusille hyville bakteereille, joita ravinnon mukana tämän viikonlopun aikana tulemme suurissa määrin saamaan.

Hyvinvointi lähtee suolistosta

Järjestämämme hyvinvointitapahtumat ovat osallistujiensa kiittämiä, monipuolisia kokonaisuuksia.

Opit tällä kurssiviikolla ymmärtämään suoliston ja sen bakteereiden sekä oikeanlaisten prebioottien merkityksen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin mahdollistajana ja osaat siirtää sisäistämäsi asiat, tukemaan arkesi hyvinvointia ja luomaan parempaa tasapainoa elämääsi.

Saat tältä hyvinvointikurssilta runsaasti uutta näkökulmaa henkilökohtaiseen hyvinvointiisi ja toimivia konkreettisia ohjeita mukaan omaan arkeesi, erityisesti oikeanlaisen suolistobakteereiden hyvinvointia tukevan tiedon  ja hyväksi havaittujen stressinhallinnan keinojen osalta.

Unohtamatta viikon aikana läpikäytyä kehon ja mielen puhdistautumista.


Luennot

  • Jos sekoitamme elimistömme sopimattomalla ravinnolla, mitä siitä voi seurata ja miten ravinnolla voi paranemiseen vaikuttaa?

Kehon puhdistus

  • Suoliston hyvinvointiin liuotus,- sekä probioottihoidot
  • luonnonmukaiset hormonihoidot sekä yrttihoidot mm. unettomuuteen masennukseen ja hormonitasapainoon.

Lisäksi:

  • Ohjatut lempeät aamujumpat
  • Airi Rekilän vastaanotot (lisäveloitus)
  • Detox hoidot (lisäveloitus)
  • Hieronta (lisäveloitus)
  • Kalevalainen savusauna+aurinkosuolahoito
  • Mahtavat kurssikaverit!
  • Retriitin hinta 399€ (sis. majoituksen ja täysihoidon 2hh

Voit tiedustella vapaita paikkoja numerosta 015-451024 tai sähköpostitse info@havupirtti.fi

Voit varmistaa osallistumisesi myös tekemällä onlinevarauksen, jonka löydät alhaalta.


Tämä kurssikokonaisuus soveltuu erityisesti

Sinulle joka

Olet kokeillut hyvinvoinnin saralla kaikkea mahdollista tai sinulle, joka et tiedä mistä aloittaa kaiken runsaan tarjonnan keskellä.

Sinulle joka

Tunnet että kehosi on tukossa ja energia ei tahdo riittää kaikkeen tekemiseen. Kaipaat kehosi puhdistumista ja sen mukanaan tuomaa keveämpää elämä.

Sinulle joka

Kaipaat lepoa ja palautumista arjesta, siihen sopivassa ympäristössä, luonnon keskellä. Olotilaa jossa sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin olla ja tulla valmiiseen pöytään, huolehtimatta arjen velvoitteista tai kaupassa käynnistä.

Sinulle joka

Kaipaat tukea elämäntapamuutokseen ja onnistut siinä, kunhan pääset yli vaikeimmista ensimmäisistä päivistä motivoivassa ympäristössä ja ohjauksessa.

Sinulle joka

Koet että kaipaat tukea stressin ja uupumuksen hallintaan ja niistä selviytymiseen.

Sinulle joka

Kärsit erilaisista tulehduksellisista suolistosairauksista, joihin et ole löytänyt vielä riittävästi apua ja haluat saada vatsasi tervehtymään.

Sinulle joka

Kaipaat tietoa ravinnon vaikutuksista erilaisten sairauksien hoidossa tai tukimuotona.

Sinulle joka

Kärsit matala-asteisesta tulehduksesta ja haluat löytää keinon päästä siitä eroon.

Sinulle joka

Kärsit toistuvista antiobiootti kuureista (esimerkiksi toistuviin virtsatietulehduksiin) etkä ole saanut kierrettä katkaistua tähän mennessä.

Vuoden 2021 seuraavat 4vrk retriitit

Torstai 2.12 - Sunnuntai 05.12.2021 (vko 48)

Torstai 16.12 - Sunnuntai 19.12.2021 (vko 50)


Vuoden 2022 seuraavat 4 vrk retriitit

Torstai 27.1 - Sunnuntai 30.1.2022 (vko 4)

Torstai 10.2 - Sunnuntai 13.2.2022 (vko 6)

Torstai 3.3 - Sunnuntai 6.3.2022 (vko 9)

Torstai 5.5 - Sunnuntai 8.5.2022 (vko 18)

Torstai 21.7 - Sunnuntai 24.7.2022 (vko 29)

Torstai 18.8 - Sunnuntai 21.8.2022 (vko 33)

Torstai 1.9 - Sunnuntai 4.9.2022 (vko 35)

Torstai 29.9 - Sunnuntai 2.10.2022 (vko 39)

Torstai 27.10 - Sunnuntai 30.10.2022 (vko 43)

Torstai 8.12 - Sunnuntai 11.12.2022 (vko 49)


Onlinevaraus

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.

Mikäli varaat useamman kuin yhden paikan, ilmoita lukumäärä viestikentässä.

Koe havupirtti ja elät enemmän