Ota askel kohti parempaa terveyttä

Kehonpuhdistus. Suoliston hyvinvointi. Parempi tunteiden Käsittely. Paremmat valinnat. 

To-Su 4vrk

Löydä rakkaus itseäsi kohtaan niin elämäsi muuttuu perustavalla tavalla

Reitti levollisuuteen Retriitti

Hyvinvoinnin Superviikonloput To-Su

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Suosittelen lämpimästi Havupirtin viikonloppua tai viikkoa kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille! Niin mahtava konsepti luentoineen, hyvän ruuan parissa luonnon rauhassa, hyvässä seurassa jne. Kalevalainen savusauna kruunasi kaiken. Varmasti tulemme uudelleen. -Arja Nokialta

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Henkistä hyvinvointia kohottivat mielenkiintoiset luennot suoliston yhteydestä aivojen toimintaa sekä mielialaan ja kuinka me itsekukin voimme ruokavaliolla edistää psyykkistä hyvinvointiamme. Tämä kurssi antoi minulle paljon hyviä eväitä muuttaa elintapojani ja samalla nousta pois työuupumuksen kurimuksesta. -Riitta Vantaalta 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tämä oli ensimmäinen kertani ja voin sydämestäni sanoa, että sain niin paljon ”reppuuni” hyviä ”eväitä” mukaani etten vielä edes käsitä kaikkea. -Anu Espoosta 

Haluaisitko voida paremmin? Nauttia tasaisemmasta mielestä? Toiveikkaimmista ajatuksista ja jaksaa paremmin arjessa tai helpottaa painonhallintaasi? Vai haluatko vain nauttia elämästäsi enemmän, laittamalla elintasosairaudet kuriin? Puhumattakaan allergioiden paremmasta hallinnasta?

Tämä kehoa puhdistava ja suoliston tervettä bakteerikantaa tasapainoittava, neljän vuorokauden mittainen hyvinvoinnin superviikonloppu, palauttaa terveellisen rytmin elämääsi, ilon soluihisi ja hymyn huulillesi!

Tältä retriitiltä saat lisää energiaa ja motivaatiota pitää itsestäsi huolta! Parannat unenlaatuasi, kiristät aineenvaihduntaasi ja kohotat mielialaasi.

Löydät myös keinot, joiden avulla onnistut hyväksymään itsesi paremmin. Sillä vasta kun opit rakastamaan ehdoitta myös itseäsi, kykenet rakastamaan ehdoitta myös muita.

Rakkaus itseään kohtaan?

Itsensä riittävällä tasolla hyväksyvä ihminen tekee varmemmin itselleen oikeita valintoja niin ravinnon, liikunnan, levon, kuin sosiaalisten suhteidenkin osalta tavalla, jotka tuovat varmasti lisää hyvinvointia ja vievät elämää onnellisella tavalla eteenpäin.

Häpeän ja itseään pienentävän ajatusmallin aika on ohi.

Varaa paikkasi heti ja aloita matkasi kohti terveempää ja onnellisempaa elämää kanssamme. 

380,- henkilö 2hh täysi hoidolla.

Mitä voit odottaa?

 • Elimistöä sisäisesti puhdistava ja autonomisen hermoston toimintaa tasapainoittava ainutlaatuinen mineraali liuotushoito-ohjelma, joka takaa lisää hyvinvointia paremmin toimivan vatsan ja tasapainoisemman hermoston toiminnan avulla
 • Neljä vuorokautta seesteisyyttä ja mielenrauhaa
 • Terveellistä, täyttävää ja maistuvaa sekä tulehdusta hillitsevää kasvisruokaa
 • Motivoivia keskusteluita ja mielenkiintoisia luentoja terveydestä ja hyvinvoinnista
 • Mieltä rauhoittavia ja vahvistavia harjoituksia
 • Löydät motivaation pitää itsestäsi huolta
 • Kevyempi, terveempi ja energisempi arki
 • Parempi henkinen tasapaino
 • Parempi vatsantoiminta
 • Parempi terveys
 • Terveempi iho
 • Kevyempi olo
 • Uusi alku, uudet rutiinit


Seesteisyyttä, mielenrauhaa, uusia alkuja alkuja ja ajatuksia!


*Reitti levollisuuteen retriitti soveltuu erinomaisesti lähtökohdaksi heille, joiden on vaikea sovittaa hyvinvointiviikkoamme omaan aikatauluunsa.
 

Miksi elimistö tarvitsee puhdistusta?

Kehonpuhdistus lisää solujemme hapensaantia, jota niihin kertyneet kuona-aineet rajoittavat.

Nauttimamme ravinto ja ympäristön vaikutus tuo erilaisia myrkkyjä kehoomme joka päivä. Pidemmän aikaa jatkuneiden väärien ruokavalintojen ja tapojen seurauksena, paksuunsuoleen päätyy sinne kuulumatonta kuonaa, pahimmillaan useita kiloja.

Tämä kuona ja siitä erittyvät elimistölle haitalliset yhdisteet, päätyvät suoraan maksaan enterohepaattisen kierron seurauksena ja rasittavat sen toimintaa, vieden siltä parhaan kyvyn suoriutua muunmuassa aineenvaihdunnallisista tehtävistään.

Tämä ilmenee niin heikentyneenä terveytenä, iho-oireina kuin äkkipikaisina mielealanvaihteluinakin. Motivaation puutteena sekä unohtamatta nykyään hyvinkin yleistä, aivosumuksikin kutsuttua tilaa.

Kun lisäämme yhtälöön stressin, ruoan lisäaineet, lääkkeet, ilmansaasteet, kosmetiikan kemikaalit ja istuvan elämäntavan on selvää, että kehomme altistuu myrkkyjen kertymiselle jatkuvasti ja täyttyy kuona-aineilla.

Maksa voi käsitellä näitä myrkkyjä vain rajallisen määrän kerrallaan, joten kaikki ne myrkyt, joita maksa ei ehdi puhdistaa, varastoituvat rasvakudokseen, josta seuraa ongelmia mikäli maksa ei pääse välillä kunnolla puhdistumaan.

Solut eivät sen johdosta kykene tuottamaan energiaa parhaalla mahdollisella tavalla ja olo tuntuu jatkuvasti väsyneeltä, rasvanpolton energiaksi hidastuessa, matala-asteisen tulehduksen lisääntyessä ja ihon kunnon heiketessä.

Vaikka laihduttaisit, kehosi ei halua vapauttaa rasvaa energiaksi, koska myrkyt ovat yhä varastossa.

Vasta kehon ollessa sisältäpäin kunnossa, alkaa todellinen muutos kohti keveämpää ja energisempää oloa.

Hyödyt:

 • Tunnet kuinka väsymys väistyy ja jaksat paremmin
 • Parantuneen aineenvaihdunnan myötä olosi on energisempi
 • Painonhallinta helpottuu
 • Ihosi kunto paranee, kun happi kiertää solutasolla paremmin

Hyvinvointi lähtee vatsasta!

Herkullisella kasvisruokavaliolla hellimme vatsaasi, laitamme solusi terästäytymään, ihosi hehkumaan ja itsetuntosi kohoamaan, silti hyvää makua unohtamatta.


Kevyt kuitupaasto

Jos on tullut elettyä ruoka-asioiden suhteen miten sattuu, on loma meillä havupirtissä oiva tapa laittaa peli poikki ja aloittaa alusta, puhtaalta pöydältä. Erityisesti hyvinvointitapahtumiimme kiinteästi kuuluvan, kevyen kuitupaaston ansiosta.

Kalorien voimakas vähentäminen ja paasto ovat osoittautuneet harvoiksi tavoiksi, jotka vaikuttavat positiivisesti ihmisen elinikään

Kehittämämme kevyt kuitupaasto tuo yhteen paaston runsaat terveysvaikutukset niin vatsasi toiminnan kuin painonhallinnankin kannalta, ilman jatkuvaa, läsnä olevaa ja häiritsevää näläntunnetta.

Kevyt kuitupaasto on ruokavalion muoto, joka korostaa kuitupitoisten ruokien, kuten hedelmien, vihannesten ja täysjyväviljan syömistä.

Se hellii vatsaasi, laittaa solusi terästäytymään, ihosi hehkumaan ja itsetuntosi kohoamaan, silti hyvää ruoan hyvää makua unohtamatta.

Iho on suoliston tulkki

Kehittämämme kevyt kuitupaasto auttaa paksunsuolen puhdistumisen lisäksi, monipuolisemman bakteerikasvuston luomisessa suolistoon.

Oikeanlainen, monipuolinen bakteeristo, tuottaa oikeiden kuitujen avulla hyvää tekeviä aineenvaihduntatuotteita (lyhytketjuisia rasvahappoja), hormonaalisia yhdisteitä ja välittäjä-aineita, jotka saavat meidät tuntemaan olomme paremmaksi ja tulehdusarvomme alhaisemmiksi.

Ruokavaliosta hyötyvät erityisesti he, jotka kamppailevat mielentasapainon kanssa.

Hyödyt:

 • Ota niskalenkki masennuksesta ja uupumuksesta ruokavalion avulla
 • Painonhallinta helpottuu
 • Tulehdusarvot laskevat
 • Ihosi kunto paranee, kun happi kiertää solutasolla paremmin
 • Suoliston bakteeristo tasapainoittuu
 • Vatsaongelmat tasapainottuvat
 • Turvotus häviää
 • Saat tehostartin terveellisempiin elämäntapoihin ja pysyvämpään painonhallintaan

Mielen puhdistus

Tällä retriitillä elimistönpuhdistus tarkoittaa myös mielenpuhdistumista ja stressireaktion katkaisua, siihen sopivilla miellyttävillä harjoitteilla ja mahdollisimman vähäisellä digitaalisella rasituksella.

Henkiseen hyvinvointiin keskittyvä luentomme ymmärryksestä, itsensä hyväksymisestä ja rakastamisesta ehdoitta on silmiä avaava erityisesti silloin, kun koet arvottomuuden tunteita tai merkityksellisyyden tunteesi ovat kateissa tai elämäsi tuntuu jatkuvalta vastoinkäymisten vyöryltä.

Hyödyt:

 • Autonominen hermostosi saa mahdollisuuden toipua ja palautua
 • Somepaasto nostaa itse arvostustasi
 • Mieli kirkastuu
 • Ajatus luistaa paremmin
 • Olet avoimempi ja itsevarmempi

Luennot

 • Luentosarjamme tässä tapahtumassa on laaja, vuorovaikutteinen ja helposti sisäistettävä 8 h kokonaisuus, jonka avulla saavutat ymmärryksen, jolla saat helposti vatsavaivasi kuriin ilman rajoittavaa FODMAP ruokavaliota, helpot ohjeet ja vinkit miten tuet ravinnolla parhaiten suolen ohivuodon korjautumista ja matala-asteisen tulehduksen saamista hallintaan. Opit myös, miten maksa ja sen energia-aineenvaihdunta toimii, erityisesti rasvanpolton osalta.
 • Päivitä vanhanaikainen "kuluta vähemmän kuin syöt" ajattelumallisi meillä uuteen ja totea itse, miten vaivattomasti painonhallinta onnistuu, kun ymmärtää miten suolistobakteerit, maksa ja tietyt ravintoaineet siihen vaikuttavat.
 • Näiden vinkkien jälkeen palat halusta päästä kokeilemaan oivaltamaasi omassa arjessasi. Ainoastaan pysyvät muutokset kantavat pitkälle ja sen vuoksi hyvinvointifilosofiamme sisältääkin niin helpot ja vaivattomat muutokset, että et malta olla ottamatta niitä käyttöösi jokapäiväisessä elämässäsi ja huomata miten vaivattomasti saat luotua elämääsi lisää hyvinvointia, terveyttä ja itsevarmuutta.
 • Henkiseen hyvinvointiin liittyvä luentomme tunteista, niiden käsittelystä, persoonaa pienentävästä häpeästä ja merkityksellisyyden tunteen löytämisestä, riippuvuuksien hallinnasta ja rakkaudesta on luento, joka jokaisen tulisi kuulla edes kerran elämässään. Tämä on luento, jonka jälkeen tapahtuu joka kerta jotakin ihmeellistä. Valtava yhteisöllisyyden tunne yhdistää tapahtumassa olijat ja omat, tiukkaan kiinnittyneet persoonaa pienentävät ajatusmallit ja uskomukset alkavat murentua. Kauneus alkaa kasvaa siellä, missä sitä ei ajateltu enää olevan olemassa.

Tiedätkö mitä on tunnedynamiikka?

Oletko aina nielaissut tunteesi ja ihmetellyt miksi vatsasi on tullut kipeäksi?

Niinpä. Kehomme käsittelee muutakin kuin pelkästään ravintoa. Se yrittää sulattaa myös tunne-elämämästämme johtuvat ailahtelut.

Tunteiden vaikutusta suoliston toimintaan kuvastaa yhdellä tavalla, useimmille tuttu viitekuvaus jännittävästä tilanteesta, jota kuvaillaan usein kuin olisi perhosia vatsanpohjalla.

Tämä esimerkki kuvastaa hyvin aivojemme ja ruoansulatuksen välistä suhdetta. Se minkälaisen mielen tunteet muodostavat aivoissamme heijastuu vatsaamme ja päinvastoin.

Mielialamme vaikuttaa siis suoraan suolistoomme, mutta myös suolistomme sisältö vaikuttaa suoraan mielialaamme. Tätä yhtälöä kutsumme tunnedynamiikaksi.

Tunteemme, aivomme ja suolistomme ovat ainutlaatuisessa yhteydessä toisiinsa. Siksi syömämme ruoka ei ole vain ravintoa, joka antaa energiaa, vaan merkittävä osa sitä yhtälöä, joka lopulta määrittää sen, kuinka hyvin tunnemme voivamme.

Suurin osa sairauksistamme on kehomme viestejä siitä, että kohtelemme sitä kaltoin, eikä asia parane sillä, että hiljennämme nuo viestit lääkityksellä.

Paluu itseemme on monikerroksinen tie, jota pitkin matkaamme tämän pidennetyn viikonlopun ajan kohti keveämpää ja energisempää huomista.

Tutustumalla itseemme, tunteisiimme ja siihen mitä niillä on kerrottavana voimme vaikuttaa:

🟢 Impulsiiviseen käytökseen

🟢 Tunnelukkoihin

🟢 Itseäsi pienentävään ajatusmalliin

Miksi suolistobakteerit ja niihin huomion kiinnittäminen on niin tärkeää?

Moni vatsavaivoista kärsivä toimii väärin karsiessaan ruokavaliosta vatsaa ärsyttäviä ruoka-aineita, kun oikeampi tapa olisi rauhoittaa ja monipuolistaa suoliston bakteerikantaa, jolloin vatsa alkaakin sietämään näitä ruoka-aineita paremmin.

Monet ruoan terveyshyödyt ja haitat välittyvät meille suolistobakteereiden kautta. Paksusuoleen päätyvän "ruokajätteen" koostumus määrää millaisia mikrobeja suolistossamme elää ja mitä metaboliitteja siellä sen myötä tuotetaan. Nämä metaboliitit ovat hyvinkin ratkaisevassa asemassa aivojen terveytemme kannalta.

Se millaisella ravinnolla suolistossamme asuvia satoja miljardeja bakteeriystäviämme ruokimme, heijastuu voimakkaasti niin psyykkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiimme.

Paksunsuolen bakteerien tuottamat aineet vaikuttavat ihmisen aineenvaihduntaan, mielialaan, näläntunteeseen ja jopa siihen mitä ja milloin haluamme syödä.

Tämän myötä haluat varmasti olla mukana optimoimassa myös omaa bakteerikantaasi sellaiseen suuntaan, joka hillitsee tulehdusta, helpottaa painonhallintaa ja takaa aivojesi parhaan mahdollisen toiminnan.

 • Ravinteiden imeytyminen
 • Suoliston toiminta
 • Kehon tulehdustila
 • Mieliala
 • Painonhallinta

Muutos

Uusi elämä voi alkaa vain uusimalla merkitykset omassa mielessämme.

Tämä kehoa puhdistava ja vatsan hyvää toimintaa lisäävä hyvinvoinnin superviikonloppu toimii yhtä hyvin myös mielen selkeyttämisessä.

Se on riemullinen tutkimusmatka omaan mieleesi ja kehoosi sekä saa kyseenalaistamaan omat, erityisesti elämääsi rajoittavat, haitalliset ajatusmallisi.

2023 Retriitit

 • (vko 18) 4.5 - 7.5.2023
 • (vko 26) 29.6 - 2.7.2023
 • (vko 29) 20.7 - 23.7.2023
 • (vko 33) 17.8 - 20.8.2023
 • (vko 39) 28.9 - 1.10.2023
 • (vko 43) 26.10 - 29.10.2023
 • (vko 50) 14.12 - 17.12.2023

Online varauksen löydät sivun lopusta.

Lämpimästi tervetuloa!

Aikataulu

Retriitit alkavat torstaisin kello 16 ja päättyvät sunnuntaisin kello 14.30.

Luennot:

Luentokokonaisuus on rakennettu siten, että saavutat ymmärryksen, jonka johdosta näet elämän varmasti uusin silmin tapahtuman jälkeen.

Ymmärrät kun olet käynyt.

Torstai

Jos sekoitamme elimistömme sopimattomalla ravinnolla, mitä siitä voi seurata ja miten ravinnolla voidaan paranemiseen vaikuttaa?

 • Miksi keho tarvitsee puhdistusta?
 • Miten pidän vaivattomasti huolta maksastani?
 • Ravitsemusfysiologia: Opi syy ja seuraus, miten voit ravinnon avulla tukea mielentasapainoa ja kehollista terveyttä menestyksellisimmin


Perjantai

Suoliston toiminnan keskeinen merkitys ihmisen terveydelle!


 • Suoliston toiminta, tunnedynamiikka, suolisto-aivo-akseli sekä stressin ja tunnelukkojen vaikutukset ruoansulatukseen


Lauantai 

Henkiset voimavarat ja parempi tunteiden käsittelykyky. 

 • Eroon uupumuksesta, masennuksesta ja häpeästä
 • Elämä syntyy merkityksistä?
 • Kuka olen? Vai keneksi haluan tulla?
 • Mitä rakkaus on?
 • Oikeat kysymykset vievät usein pitemmälle kuin oikeat vastaukset


Sunnuntai (Kotiinpaluu)

Kotiinpaluu

 • Painonhallinta on helpompaa kun opit ymmärtämään että kalorien laskeminen on vanhanaikaista ja ei yleensö kanna riittävän pitkälle. Ymmärrät miten valintasi vaikuttavat maksasi toimintaan ja erityisesti sen, miten suolistobakteerisi vaikuttavat siihen miten keräät painoa.
 • Opi miten muutamalla pienellä lisäyksellä ruokavalioosi vaikutat terveyteesi käänteen tekevällä tavalla! Uskomattoman helposti!
 • Siirrä oppimasi arkeen helposti. Vain kyllin helpot tavat ovat riittävän tehokkaita tuomaan pysyviä muutoksia. 

Elimistön puhdistus

 • Happihoidot
 • Suoliston hyvinvointiin liuotus-, mineraali- sekä probioottihoidot
 • Luonnonmukaiset hormonihoidot sekä yrttihoidot mm. unettomuuteen masennukseen, uupumukseen, aineenvaihdunnanhäiriöihin ja hormonitasapainoon.

Lisäksi:

 • Ohjatut lempeät aamujumpat
 • Ravintoterapia vastaanotot
 • Orientaatio valmennus ja terapia
 • Detox hoidot
 • Hieronta
 • Kalevalainen savusauna + aurinkosuolahoito
 • Saunajooga
 • Mahtavat kurssikaverit!
 • Pääsy yksityiseen tuki- ja muutosyhteisöömme
 • Retriitin hinta 380€ 2hh (sis. majoituksen, täysihoidon, ohjatut lempeät aamujumpat ja saunajoogan) +100€ yhden hengen huonelisä.

Meillä käy maksuna myös e-Passi.

Voit siis hyödyntää työnantajan tarjoaman hyvinvointiedun kattaaksesi vierailusi kustannukset.

Kysy lisää tai tiedustele vapaita paikkoja numerosta 040-7597754
tai sähköpostitse info@havupirtti.fi
 

Voit varmistaa osallistumisesi myös tekemällä onlinevarauksen, jonka löydät lopusta.


Tämä kurssikokonaisuus soveltuu erityisesti


Sinulle joka

Koet että kaipaat tukea stressin ja uupumuksen hallintaan ja niistä selviytymiseen.

Sinulle joka

Tunnet että kehosi on tukossa ja energia ei tahdo riittää kaikkeen tekemiseen. Kaipaat elimistösi puhdistumista ja sen mukanaan tuomaa keveämpää elämä.

Sinulle joka

Olet kokeillut hyvinvoinnin saralla kaikkea mahdollista tai sinulle, joka et tiedä mistä aloittaa kaiken runsaan tarjonnan keskellä.

Sinulle joka

Haluat optimoida terveyttäsi ja pidät itsestäsi huolta ennaltaehkäisevästi.

Sinulle joka

Kärsit vaihdevuosien mukanaan tuomista elämänmuutoksista ja haluat tukea omaa hormonitoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla uuden äärellä.


Sinulle joka

Kaipaat lepoa ja palautumista arjesta, siihen sopivassa ympäristössä, luonnon keskellä. Olotilaa jossa sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin olla ja tulla valmiiseen pöytään, huolehtimatta arjen velvoitteista tai kaupassa käynnistä.

Sinulle joka

Kaipaat tukea elämäntapamuutokseen ja onnistut siinä, kunhan pääset yli vaikeimmista ensimmäisistä päivistä motivoivassa ympäristössä ja ohjauksessa.

Sinulle joka

Kärsit erilaisista tulehduksellisista suolistosairauksista, tai toiminnallisista vatsavaivoista joihin et ole löytänyt vielä riittävästi apua ja haluat saada vatsasi voimaan paremmin.

Sinulle joka

Kaipaat tietoa ravinnon parantavista vaikutuksista erilaisten sairauksien hoidossa tai tukimuotona.

Sinulle joka

Kärsit matala-asteisesta tulehduksesta ja haluat  päästä siitä eroon.

Sinulle joka

Kärsit toistuvista antiobiootti kuureista (esimerkiksi toistuviin virtsatietulehduksiin) etkä ole saanut tätä kierrettä katkaistua tähän mennessä.

Sinulle joka

Kärsit uupumuksesta tai masennuksesta ja haluat löytää niihin tehoavan avun ilman mielialalääkkeiden mukanaan tuomia negatiivisia vaikutuksia. Ylläty ja koe miten suuri merkitys psykobioottisella ravitsemuksella ja tunteiden käsittelyllä on mieleen liittyvissä asioissa.

Sinulle joka

Etsit syvempää kehon ja mielen yhteyttä sekä kaipaat päiviisi lisää läsnäoloa, merkityksellisyyttä ja iloa.

Sinulle joka

Olet kyllästynyt epäonnistuneisiin elämäntapamuutoksiin ja olet saanut tarpeeksesi jojo laihdutuksesta.

Sinulle joka

Koet että kärsit häpeästä tai joka haluat eheytyä lasisesta lapsuudesta.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Olen onnellinen, että olen löytänyt Havupirtin. En usko sen olevan sattumaa.

Keho ja mieli on puhdistunut. Painoa lähti 3 kiloa viikon aikana. Tästä on hyvä jatkaa kotona!

-Susanna Hämeenkyröstä

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nämä luennot todella auttavat ymmärtämään ja oppimaan kehon, mielen, tunteiden ja ravinnon merkityksestä. Siitä kuinka voimme helposti hoitaa ravinnolla itseämme ja pysyä terveenä. Ihan mielettömän hyvä ja selkeä tietopommi kaikille, jotka kärsivät mielen tai kehon epätasapainosta! Tulen varmasti uudelleen!

-Satu Hämeenlinnasta

Lue lisää kokemuksia jo meillä käyneiltä asiakkailtamme täältä ja tule kokemaan meille kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin uusi aika. Ymmärrät kun olet käynyt.

Vuoden 2023 seuraavat 4 vrk retriitti viikonloput (to-su)

 • (vko 18)  4.5 - 7.5.2023
 • (vko 26)  29.6 - 2.7.2023
 • (vko 29)  20.7 - 23.7.2023
 • (vko 33)  17.8 - 20.8.2023
 • (vko 39)  28.9 - 1.10.2023
 • (vko 43)  26.10 - 29.10.2023
 • (vko 50)  14.12 - 17.12.2023

Online varaus

Varaa paikkasi tästä. Viestikenttään laita viestiksi: kurssivaraus

Mikäli varaat useamman kuin yhden paikan, ilmoita myös lukumäärä viestikentässä.

Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.

Varausehdot

Lämpimästi tervetuloa!