Löydä rakkaus itseäsi kohtaan niin elämäsi muuttuu perustavalla tavalla

Reitti levollisuuteen Retriitti

Hyvinvoinnin Superviikonloput To-Su

Seuraavaksi vuorossa: (vko 18) Torstai 2.5 - Sunnuntai 5.5.2024 alk. 380€

Pysähdy. Eheydy. Palaudu. Loista.

Hyvinvoinnin Superviikonloput To-Su Havupirtissä

Reitti levollisuuteen Retriitti

Suoliston hyvinvointi - Parempi henkinen tasapaino - Paremmat valinnat - Henkinen kasvuHaluaisitko voida paremmin? Nauttia tasaisemmasta mielestä tai toiveikkaimmista ajatuksista, tai haluaisitko jaksaa paremmin arjessa tai helpottaa painonhallintaasi? 

Vai kaipaatko lisää henkistä kasvua ja merkityksellisempää läsnäolon taitoa?

Silmiä avaava, kehoa puhdistava ja suoliston tervettä bakteerikantaa tasapainoittava, neljän vuorokauden mittainen hyvinvoinnin superviikonloppu, palauttaa terveellisen rytmin elämääsi, ilon soluihisi ja hymyn huulillesi!


Tältä retriitiltä saat lisää energiaa ja motivaatiota pitää itsestäsi huolta! Kiristät aineenvaihduntaasi, parannat unenlaatuasi, kohotat mielialaasi ja löydät takuuvarmasti lisää merkityksellisyyden tunteita elämääsi.

Löydät myös keinot, joiden avulla onnistut hyväksymään itsesi paremmin ja vinkit miten saat lisää läsnäolon taikaa arkeesi.


Löytäessäsi rakkauden itseäsi kohtaan, elämäsi muuttu perustavalla tavalla..


Puhtaan ja hyvinvoivan kehon lisäksi, hyvinvoinnin filosofiamme pohjautuu vahvasti ajatukseen paremmasta itsensä hyväksymisestä. 

Itsensä riittävällä tasolla hyväksyvä ihminen tekee varmemmin itselleen oikeita valintoja niin ravinnon, liikunnan, levon kuin sosiaalisten suhteidenkin osalta tavalla, jotka tuovat varmasti lisää terveyttä ja hyvinvointia sekä vievät elämää onnellisella tavalla eteenpäin.


Elämäntapamuutos vai jo tuttujen terveyden peruspilarien vahvistaminen?

Tällä retritillä avaat oven kohti merkityksellisempää, energisempää ja tasapainoisempaa elämää. 

Voit vahvistaa jo alkanutta matkaasi kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia tai aloittaa kokonaan uuden luvun elämässäsi. Vai onko sittenkin pysähtyminen itsesi äärelle ja vain itseesi keskittyen se, mitä sittenkin kaipaat tällä hetkellä kaikkein eniten?


Tule meille. Ymmärrät kun olet käynyt❤️


380,- henkilö 2hh täysi hoidolla.

Mitä voit odottaa?

 • Elimistöä sisäisesti puhdistava ja alkalisoiva mineraali hoito-ohjelma
 • Terveellinen, täyttävä ja maistuva sekä tulehdusta hillitsevä ruokavalio
 • Motivoivia keskusteluita ja mielenkiintoisia luentoja
 • Mieltä rauhoittavia ja vahvistavia harjoituksia
 • Löydät motivaation pitää itsestäsi huolta
 • Parempi henkinen tasapaino
 • Parempi vatsantoiminta
 • Terveempi iho
 • Kevyempi olo
 • Löydät meiltä kokonaisvaltaisimman lähestymistavan kohti terveyttä ja hyvinvointia, jossa vatsan hyvä toiminta tukee kehon terveyttä sekä mielentasapainoa ja hyvä mielentasapaino vatsan toimintaaTästä tapahtumasta saat apua:

Painonhallintaan - Toiminnallisiin vatsavaivoihin - Elintapasairauksiin - Uupumukseen - Masennukseen - Henkiseen tasapainoon - Itsetunto-ongelmiin - Häpeällisiin traumoihin - Tunteiden käsittelyyn - Terveyden optimointiin

"Sisäistä hyvinvointifilosofia, jolla voitat terveysongelmat, kamppaat masennuksen ja toivut uupumuksesta nopeammin!"

Keho & Tasapaino


Vaivaako jatkuva pieni väsymys ja aikaansaamaton olotila?


Ravinnon, ympäristön ja elintapojemme seurauksena, kehoomme kertyy päivittäin erilaisia myrkkyjä ja raskasmetalleja.

Kuonasta johtuva, hapan ja hapeton ympäristö soluissamme ja sitä kautta koko elimistössämme, on tällä hetkellä yksi keskeisimpiä terveysongelmiemme lähteitä.

Länsimainen ruokavalio ja elämäntyyli on omiaan happamoittamaan kehoa ja mieltä. Kehomme ollessa hapan, ei veri kuljeta happea niin hyvin kuin se voisi kuljettaa. Seurauksena olo on raskas, ajatukset sumeita ja usein ilmentyy myös aivosumua. Keho on uupunut. Syöpäsolut kasvavat vain hapettomille alueille kehossa.


Kehoa alkalisoiva ja happea elimistössäsi lisäävä hyvänolon hoito-ohjelmamme, keventää maksan toimintaa, parantaa elimistön emäksisyyttä ja palauttaa hapen hallitsemaan elimistössäsi!


Vasta kehon ollessa sisältäpäin kunnossa, alkaa todellinen muutos kohti keveämpää ja energisempää oloa.

Hyödyt:
 • Painonhallinta helpottuu
 • Tunnet kuinka väsymys väistyy ja jaksat paremmin
 • Parantuneen aineenvaihdunnan myötä olosi on energisempi
 • Ihosi kunto paranee, kun happi kiertää solutasolla paremmin
 • Elimistönpuhdistus lisää solujemme hapensaantia, jota niihin kertyneet kuona-aineet rajoittavat.

Miksi suolistobakteerit ja niihin huomion kiinnittäminen on niin tärkeää?


Sinä suolisto ja bakteerisi = Terveys ja hyvinvointi


Mikrobiomi on mutkikas mikrobiyhteisö, joka elää ruuansulatuskanavassamme. Olemme jo pitkään tienneet, että suoliston mikrobit ovat elintärkeitä ruoansulatuksessamme, mutta meille on alkanut valjeta, että se on elintärkeä myös terveydellemme!

Kuinka nopeasti poltamme kaloreita? Kuinka nopeasti torjumme tulehduksen? Kehittyykö allergioita? Se vaikuttaa myös mielialaan ja käytökseen. On lähes mahdotonta löytää osaa fysiologiassamme, johon mikrobiomi ei jollain tavalla vaikuttaisi!

Mikä on terve mikrobiomi?


Suolistomikrobimme tuottavat kaikkia kemikaaleja, jotka vaikuttavat elinikäämme. Tietyt mikrobit yhdistetään epäterveellisiin ruokiin – ja toiset terveellisiin ruokiin, ja näiden välinen suhde on todella tärkeä!

Jos syömme terveellistä ruokaa, saamme enemmän lajeja ja diversiteettiä! Saamme terveemmän suoliston mikrobiomin!

Kuitenkaan yhteiskuntamme oletusruokavalio, ei sisällä hyödyllisiä mikrobeja, ja se sairastuttaa meidät!

Mitä tapahtuu, jos mikrobiomistaan ei huolehdi?


Esimerkiksi paksusuolessamme eritämme limaa ja se muodostaa esteen, joka pitää suoliston mikrobit ja suoliston solut erillään! Tämä limakalvo muodostuu prebioottisista kuiduista. Kun suolistomikrobeilla, ei ole saatavilla näitä prebioottisia kuituja, eli kasviperäisiä hiilihydraatteja, ne alkavat käyttää limaa.

Jos et siis huolehdi, että saat riittävästi prebioottisia kuituja, omat mikrobisi kuluttaa sinua sisältä!

Eli jos omaan terveyteen haluaa tosissaan vaikuttaa, mikäli vatsaongelmista haluaa päästä eroon tai maksimoida onnistuneen elämäntapamuutoksen, tulee se aloittaa kiinnittämällä huomio suolistoon ja siellä oleviin bakteereihin. Me kerromme miksi ja miten se tapahtuu!


 • Ravinteiden imeytyminen
 • Suoliston toiminta
 • Kehon tulehdustila
 • Mieliala
 • Painonhallinta

Tiedätkö mitä on tunnedynamiikka


Oletko aina nielaissut tunteesi ja ihmetellyt miksi vatsasi on tullut kipeäksi?


Niinpä. Kehomme käsittelee muutakin kuin pelkästään ravintoa. Se yrittää sulattaa myös tunne-elämämästämme johtuvat ailahtelut.


Tunteiden vaikutusta suoliston toimintaan kuvastaa yhdellä tavalla, useimmille tuttu viitekuvaus jännittävästä tilanteesta, jota kuvaillaan usein kuin olisi perhosia vatsanpohjalla.

Tämä esimerkki kuvastaa hyvin aivojemme ja ruoansulatuksen välistä suhdetta. Se minkälaisen mielen tunteet muodostavat aivoissamme heijastuu vatsaamme ja päinvastoin.

Mielialamme vaikuttaa siis suoraan suolistoomme, mutta myös suolistomme sisältö vaikuttaa suoraan mielialaamme. Tätä yhtälöä kutsumme tunnedynamiikaksi.


Tunteemme, aivomme ja suolistomme ovat ainutlaatuisessa yhteydessä toisiinsa. Siksi syömämme ruoka ei ole vain ravintoa, joka antaa energiaa, vaan merkittävä osa sitä yhtälöä, joka lopulta määrittää sen, kuinka hyvin tunnemme voivamme.


Suurin osa sairauksistamme on kehomme viestejä siitä, että kohtelemme sitä kaltoin, eikä asia parane sillä, että hiljennämme nuo viestit lääkityksellä.


Paluu itseemme on monikerroksinen tie, jota pitkin matkaamme tämän pidennetyn viikonlopun ajan kohti keveämpää ja energisempää huomista.

Tutustumalla itseemme, tunteisiimme ja siihen mitä niillä on kerrottavana voimme vaikuttaa:

> Impulsiiviseen käytökseen

> Tunnelukkoihin

> Persoonaasi pienentävään ajatusmalliin

Hyvinvointi lähtee vatsasta!

Vatsan ja mielen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä!


Jos on tullut elettyä ruoka-asioiden suhteen miten sattuu, on vierailu meillä havupirtissä oiva tapa laittaa peli poikki ja aloittaa alusta, puhtaalta pöydältä. 

Erityisesti tähän tapahtumaan kuuluvan, parempaa vatsantoimintaa ja mielentasapainoa edistävän puhtaan ruokavalion ansiosta. Se hellii vatsaasi, laittaa solusi terästäytymään, ihosi hehkumaan ja itsetuntosi kohoamaan, silti ruoan hyvää makua ja täyttävyyttä unohtamatta.

Tulet ihastumaan sen lukuisiin hyviin vaikutuksiin! Se on oiva tapa huoltaa omaa kehoasi tai loistava tapa silloin, kun haluat aloittaa suuremman elämäntapamuutoksen puhtaalta pöydältä.


Iho on suoliston tulkki


Tähän tapahtumaan suunniteltu ruokavalio auttaa paksunsuolen puhdistumisen lisäksi, monipuolisemman bakteerikasvuston palauttamisessa suolistoon.

Oikeanlainen, monipuolinen bakteeristo, tuottaa oikeanlaisten kuitujen avulla hyvää tekeviä aineenvaihduntatuotteita (lyhytketjuisia rasvahappoja), hormonaalisia yhdisteitä ja välittäjä-aineita, jotka saavat meidät tuntemaan olomme paremmaksi, samalla suoliston kuntoa eheyttäen.

Jos haluat tosissaan vaikuttaa omaan terveyteesi, jos haluat päästä vatsaongelmista eroon tai maksimoida onnistuneen elämäntapamuutoksen, tulee se aloittaa kiinnittämällä huomio suolistoon ja siellä oleviin bakteereihin. Me kerromme miksi, mutta meillä koet sen myös itse.


Hyödyt:


 • Painonhallinta helpottuu
 • Tulehdusarvot laskevat
 • Ihosi kunto paranee, kun happi kiertää solutasolla paremmin
 • Suoliston bakteeristo tasapainoittuu
 • Vatsaongelmat tasapainottuvat
 • Turvotus häviää
 • Saat tehostartin terveellisempiin elämäntapoihin ja pysyvämpään painonhallintaan

Mielen hyvinvointi


Tällä retriitillä elimistönpuhdistus tarkoittaa myös mielenpuhdistumista ja stressireaktion katkaisua, siihen sopivilla miellyttävillä harjoitteilla ja mahdollisimman vähäisellä digitaalisella rasituksella.


Henkiseen hyvinvointiin keskittyvä luentomme ymmärryksestä, itsensä hyväksymisestä ja rakastamisesta ehdoitta on silmiä avaava erityisesti silloin, kun koet arvottomuuden tunteita tai merkityksellisyyden tunteesi ovat kateissa tai elämäsi tuntuu jatkuvalta vastoinkäymisten vyöryltä.

Hyödyt:

 • Autonominen hermostosi saa mahdollisuuden toipua ja palautua
 • Somepaasto nostaa itse arvostustasi
 • Mieli kirkastuu
 • Ajatus luistaa paremmin
 • Olet avoimempi ja itsevarmempi

Luennot

"Kun aikaan ja paikkaan sidottu analoginen elämäys saa entistä suuremman arvon"


Luentokokonaisuus tähän tapahtumaan on rakennettu siten, että saavutat ymmärryksen kokonaisvaltaisesta terveydestä ja hyvinvoinnista sekä näet elämän varmasti uusin silmin tapahtuman jälkeen.

Ymmärrät kun olet käynyt.


Torstai

Jos sekoitamme elimistömme sopimattomalla ravinnolla, mitä siitä voi seurata ja miten ravinnolla voidaan paranemiseen vaikuttaa?

 • Miksi keho tarvitsee puhdistusta?
 • Miten pidän vaivattomasti huolta maksastani?
 • Ravitsemusfysiologia: Opi syy ja seuraus, miten voit ravinnon avulla tukea mielentasapainoa ja kehollista terveyttä menestyksellisimmin

Perjantai

Suoliston toiminnan keskeinen merkitys ihmisen terveydelle!

 • Suoliston toiminta, tunnedynamiikka, suolisto-aivo-akseli sekä stressin ja tunnelukkojen vaikutukset ruoansulatukseen

Lauantai

Henkiset voimavarat ja parempi tunteiden käsittelykyky.

 • Eroon uupumuksesta, masennuksesta ja häpeästä
 • Elämä syntyy merkityksistä?
 • Kuka olen? Vai keneksi haluan tulla?
 • Mitä rakkaus on?
 • Oikeat kysymykset vievät usein pitemmälle kuin oikeat vastaukset


Sunnuntai (Kotiinpaluu)

Kotiinpaluu

 • Suoliston terveyttä ja hyvinvointia tukeva eheyttävä ravitsemus, vaihtoehtoisesta näkökulmasta
 • Painonhallinta on helpompaa kun opit ymmärtämään että kalorien laskeminen on vanhanaikaista ja ei yleensä kanna riittävän pitkälle. Ymmärrät miten valintasi vaikuttavat maksasi toimintaan ja erityisesti sen, miten suolistobakteerisi vaikuttavat siihen miten keräät painoa.

Muutos

Uusi elämä voi alkaa vain uusimalla merkitykset omassa mielessämme.

Tämä kehoa puhdistava ja vatsan hyvää toimintaa lisäävä hyvinvoinnin superviikonloppu toimii yhtä hyvin myös mielen selkeyttämisessä.

Se on riemullinen tutkimusmatka omaan mieleesi ja kehoosi sekä saa kyseenalaistamaan omat, erityisesti elämääsi rajoittavat, haitalliset ajatusmallisi.


Löydät tästä tapahtumasta avun

Painonhallintaan - Toiminnallisiin vatsavaivoihin - Elintapasairauksiin - Uupumukseen - Masennukseen - Henkiseen tasapainoon - Itsetunto-ongelmiin - Häpeällisiin traumoihin - Tunteiden käsittelyyn - Terveyden optimointiin

Ohjelma 


Aikataulu


Tapahtuma alkaa torstaina kello 14 ja päättyy sunnuntaina kello 14.30

Torstai:

Majoittuminen torstaina kello 13 ->

Kello 14 Tervetuloa, luento + elimistönpuhdistus startti

Kello 16 Lounas + Elimistönpuhdistus mineraalit

Kello 17 Sauna + Aurinkosuolahoito

Kello 19 Päivällinen + Elimistönpuhdistus mineraalit

Kello 21 Kefiiri smoothie


Perjantai - Lauantai

Herätessä nautitaan kehonpuhdistusta tukevia kivennäisaineita ja runsaasti hyviä maitohappobakteereja sisältäviä, lisäaineettomia vihannesmehuja.

Kello 9 Ohjattu, lempeä aamujumppa

Kello 10 Aamupala + Elimistönpuhdistus mineraalit

Kello 11.30 – 13.30 Päivittäiset luennot terveydestä ja hyvinvoinnista

Kello 14 Lounas + Elimistönpuhdistus mineraalit

Kello 16 -> Sauna + Aurinkosuolahoito

Kello 18 Päivällinen + Elimistönpuhdistus mineraalit

Kello 20.30 Kefiirismoothie

-Seurustelua


Sunnuntai

Herätessä nautitaan kehonpuhdistusta tukevia kivennäisaineita ja runsaasti hyviä maitohappobakteereja sisältäviä, lisäaineettomia vihannesmehuja.

Kello 9 Ohjattu, lempeä aamujumppa

Kello 10 Aamupala + Elimistönpuhdistus mineraalit

Kello 11.30 – 13.30 Päivittäiset luennot terveydestä ja hyvinvoinnista

Kello 14 Lounas + Elimistönpuhdistus mineraalit

**Lauantaina kello 19.30 kiitollisuusharjoitus

Ohjelma on riittävän väljä, sillä varsinkin ensimmäisinä päivinä kehonpuhdistus
reaktiot voivat olla voimakkaitakin ja lepo on silloin paras lääke niihin. Jokainen reagoi niihin toki
yksilöllisesti.

Majoitustiloissamme ei ole televisioita ja kannustamme muutenkin käyttämään tapahtuman aikana
mahdollisimman vähän päätelaitteita kuten tietokoneita tai kännyköitä, jotta "pako arjesta" eli
lepo ja voimaantuminen olisi mahdollisimman laadukasta ja myös mentaalipuolta vahvistavaa.

Aikataulun ulkopuolella on paljon myös keskusteluita, jos niihin haluaa osallistua. Lisäksi voi myös varata ravintoterapian sisältävän orientaatiovalmennuksen, jonka avulla uudistat itsesi niin ulkoisesti kuin sisäisestikkin.

Lisäksi viikonlopun aikana on muutama mieltä avaava positiivisuus- ja tietoisen läsnäolon harjoitus.

2024 Retriitit 

(vko 18) Torstai 2.5 - Sunnuntai 5.5.2024 alk. 380€

(vko 26) Torstai 27.6 - Sunnuntai 30.6.2024 alk. 380€

(vko 30) Torstai 25.7 - Sunnuntai 28.7.2024 alk. 380€

(Vko 34) Torstai 22.8 - Sunnuntai 25.8.2024 alk. 380€

Online varauksen löydät sivun lopusta.

Lämpimästi tervetuloa!

Aikataulu

Retriitit alkavat torstaisin kello 14 ja päättyvät sunnuntaisin kello 14.30.

Retriittiajankohdat löydät sivun lopusta

Keho & Tasapaino

 • Elimistöä sisäisesti palauttava, eheyttävä sekä alkalisoiva mineraali hoito-ohjelma
 • Terveellinen, maistuva ja tulehdusta hillitsevä ruokavalio
 • Suoliston hyvinvointiin mineraalirikas probioottiohjelma
 • Kivennäishoito kehon happo-emäs tasapainon tukemiseen
 • Happihoidot

Lisäksi:


 • Ravintovalmennus vastaanotot
 • Orientaatio valmennus vastaanotot
 • Elintapavalmennus
 • Ohjatut lempeät aamujumpat
 • Kalevalainen savusauna + aurinkosuolahoito
 • Luontojooga
 • Mahtavat kurssikaverit!
 • Pääsy yksityiseen tuki- ja muutosyhteisöömme
 • Retriitin hinta 380€ 2hh (sis. majoituksen, luennot, täysihoidon, ohjatut lempeät aamujumpat sekä elämäntapamuutosohjelman jatkoon, niin halutessasi) +100€ yhden hengen huonelisä.
 • Meillä käy maksuna myös e-Passi tai Smartum Pay!

  Voit siis hyödyntää työnantajan tarjoaman hyvinvointi- tai liikuntaedun kattaaksesi vierailusi kustannukset.

Kysy lisää tai tiedustele vapaita paikkoja numeroista

041-7523499

040-7597754

tai sähköpostitse info@havupirtti.fi

Voit varmistaa osallistumisesi myös tekemällä onlinevarauksen, jonka löydät alhaalta.


Tämä kurssikokonaisuus soveltuu erityisesti


Sinulle joka

Koet että kaipaat tukea stressin ja uupumuksen hallintaan ja niistä selviytymiseen.

Sinulle joka

Tunnet että kehosi on tukossa ja energia ei tahdo riittää kaikkeen tekemiseen. Kaipaat elimistösi puhdistumista ja sen mukanaan tuomaa keveämpää elämä.

Sinulle joka

Olet kokeillut hyvinvoinnin saralla kaikkea mahdollista tai sinulle, joka et tiedä mistä aloittaa kaiken runsaan tarjonnan keskellä.

Sinulle joka

Haluat optimoida terveyttäsi ja pidät itsestäsi huolta ennaltaehkäisevästi.

Sinulle joka

Kärsit vaihdevuosien mukanaan tuomista elämänmuutoksista ja haluat tukea omaa hormonitoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla uuden äärellä.


Sinulle joka

Kaipaat lepoa ja palautumista arjesta, siihen sopivassa ympäristössä, luonnon keskellä. Olotilaa jossa sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin olla ja tulla valmiiseen pöytään, huolehtimatta arjen velvoitteista tai kaupassa käynnistä.

Sinulle joka

Kaipaat tukea elämäntapamuutokseen ja onnistut siinä, kunhan pääset yli vaikeimmista ensimmäisistä päivistä motivoivassa ympäristössä ja ohjauksessa.

Sinulle joka

Kärsit erilaisista tulehduksellisista suolistosairauksista, tai toiminnallisista vatsavaivoista joihin et ole löytänyt vielä riittävästi apua ja haluat saada vatsasi voimaan paremmin.

Sinulle joka

Kaipaat tietoa ravinnon parantavista vaikutuksista erilaisten sairauksien hoidossa tai tukimuotona.

Sinulle joka

Kärsit matala-asteisesta tulehduksesta ja haluat  päästä siitä eroon.

Sinulle joka

Kärsit toistuvista antiobiootti kuureista (esimerkiksi toistuviin virtsatietulehduksiin) etkä ole saanut tätä kierrettä katkaistua tähän mennessä.

Sinulle joka

Kärsit uupumuksesta tai masennuksesta ja haluat löytää niihin tehoavan avun ilman mielialalääkkeiden mukanaan tuomia negatiivisia vaikutuksia. Ylläty ja koe miten suuri merkitys psykobioottisella ravitsemuksella ja tunteiden käsittelyllä on mieleen liittyvissä asioissa.

Sinulle joka

Etsit syvempää kehon ja mielen yhteyttä sekä kaipaat päiviisi lisää läsnäoloa, merkityksellisyyttä ja iloa.

Sinulle joka

Olet kyllästynyt epäonnistuneisiin elämäntapamuutoksiin ja olet saanut tarpeeksesi jojo laihdutuksesta.

Sinulle joka

Koet että kärsit häpeästä tai joka haluat eheytyä lasisesta lapsuudesta.


Vuoden 2024 seuraavat 4 vrk retriitti viikonloput (to-su)

(vko 18) Torstai 2.5 - Sunnuntai 5.5.2024 alk. 380€

(vko 26) Torstai 27.6 - Sunnuntai 30.6.2024 alk. 380€

(vko 30) Torstai 25.7 - Sunnuntai 28.7.2024 alk. 380€

(Vko 34) Torstai 22.8 - Sunnuntai 25.8.2024 alk. 380€

Online varaus

Varaa paikkasi tästä. Viestikenttään laita viestiksi: kurssivaraus

Mikäli varaat useamman kuin yhden paikan, ilmoita myös lukumäärä viestikentässä.

Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.

Varausehdot

Lämpimästi tervetuloa!