Kun elämäntapamuutos vie mukanaan.


Sinulle, joka haluat pudottaa painoa nopeasti, varmasti ja tehokkaasti!


KuituKeto - Valmennusohjelmassa yhdistämme parhaat puolet ketogeenisestä ruokavaliosta ja hyvin tuntemastamme suoliston hyvinvointia tukevasta ravitsemuksesta, tehokkaampaan elämäntapavalmennukseen. 

Voit unohtaa nälän tunteen ja turhan sokerinhimon – KuituKeto on suunniteltu tuomaan tasapainoa sekä kehollesi että mielellesi.


Miksi valita KuituKeto?

Koska se on tehokkain ja nopein tapa pudottaa painoa ja pitää nälkää paremmin kuin pelkkä ketogeeninen ruokavalio. Tulet huomaamaan sen itse. 

KuituKeto - Valmennuksessa keskityt hallitsemaan erityisesti biologisia nälänhallintamenetelmiäsi ja saat ymmärryksen, miten ratkaiseva rooli suolistobakteereillasi on menestyksekkään painonhallinnan lopputuloksen saavuttamisessa. Kun painonhallintaa haittaavat mielihalut ovat poissa, voit keskittyä nauttimaan, joka päivä paremmaksi muuttuvasta, keventyneestä olostasi tyytyväisyystakuulla!


Tehokas Näläntunteen säätely

Perinteiset ruokavalioremontit usein epäonnistuvat, koska ne eivät ota huomioon kehon luontaisia mekanismeja, kuten näläntunnetta. 

Meidän lähestymistapamme keskittyy ketogeeniseen ruokavalioon, joka on tunnettu kyvystään vähentää näläntunnetta. KuituKeto - Valmennuksessa nautit myös runsaasti erilaisia vesiliukoisia kuituja, jotka pitävät hyvät, painonhallintaa edesauttavat suolistobakteerit vireessä. Vesiuliukoiset kuidut sekä korkeat rasva- ja proteiinimäärät pitävät sinut kylläisenä pidempään, mikä tekee dieetistä noudatettavamman. Täydellä tyytyväisyystakuulla!


Suoliston Hyvinvointi

Nykytiede osoittaa yhä enemmän, kuinka suolistomme terveys vaikuttaa yleiseen hyvinvointiimme. Tämä ohjelma sisältää prebiootteja ja probiootteja sisältäviä ruoka-aineita sekä muita vatsaystävällisiä komponentteja, jotta saat parhaan mahdollisen alun uudelle elämäntavallesi.


Yksilölliset Ratkaisut

Jokainen meistä on yksilö, ja niin on myös ruokavalion ja elämäntapojen vaikutus meihin. Siksi tarjoamme yleisen ohjelman lisäksi, yksilöllisesti räätälöityjä valmennusohjelmia, jotka sopivat juuri sinun elämäntilanteeseesi ja tavoitteisiisi, aina ravintovalmennusvastaanotosta tai meillä vietettävään neljän tai viiden vuorokauden intensiivistarttiin asti.

Mitä saat?

  • Ammattitaitoisen terapeutin tuki, koko ohjelmasi ajan (mikäli valmennuksesi on sisältänyt alkukartoituksen ja vastaanoton)
  • Ruokavalio, kivennäisaine- ja vitamiiniohjelma
  • Yksityisen verkkoyhteisön tuki ja inspiraatio
  • Bonusvideot ja teksisisällöt pohdintoineen, jotka auttavat sinua paremman minäkuvan saavuttamisessa ja itseluottamuksen vahvistamisessa.
  • Sisältää tehokkaan kuntosaliohjelman aloittelijoille.
  • Nopeimman markkinoilla olevan painonpudotus ja elämäntapamuutosohjelman, joka huomioi myös vatsasi hyvinvoinnin ja erityisesti mielen vaikutuksen painonpudotuksessa. Muutosohjelma keskittyy erityisesti biologisiin nälänhallintakeinoihin suolistobakteereiden avustuksella.


Oletko valmis aloittamaan matkan kohti terveellisempää ja tasapainoisempaa elämää? Tilaa KuituKeto - Elämäntapamuutosohjelma nyt ja aloita uusi luku elämässäsi. Luku, joka on täynnä energiaa, hyvinvointia ja elinvoimaa! 

Lupaamme, että painonpudotus ketogeenisella ruokavaliolla ei koskaan ole ollut näin helppoa, nopeaa ja psykologisesti kokonaisvaltaista! Täydellä 28vrk tyytyväisyystakuulla!


*Tätä ohjelmaa, ei nopean painonpudotustahdin vuoksi suositella syömishäiriöistä kärsiville!KuituKeto - Valmennus + Orientaatio vastaanotto

KuituKeto - Elämäntapavalmennus: Sinulle joka haluat kunnolla tuloksia painonhallinnassa! Tämä vaihtoehto sisältää alkukartoituksen ja orientaatio vastaanoton, sinulle, joka haluat ottaa kaiken irti elämäntapamuutoksestasi! Oletko kyllästynyt jatkuvaan näläntunteeseen dieetillä? KuituKeto -valmennuksessa yhdistämme ketogeenisen ruokavalion ja suoliston terveyttä tukevan ravitsemusopin asiakastyöstämme. Näläntunne Hallintaan : Prebioottiset kuidut, probiootteja sisältävät lisukkeet sekä rasvapitoiset ja proteiinirikkaat ateriat pitävät sinut tyytyväisenä ja kylläisenä pitkään, samalla kun paino putoaa tehokkaimmalla, mahdollisella tavalla. Suoliston Tasapaino : Ruokavalio rikastettuna prebiooteilla ja probiooteilla. Oman yhteisömme tuki ja motivaatiota lisäävä, kannustava porukka ovat painalluksen päässä. Bonusvideot yksityisessä facebook ryhmässä, jotka auttavat sinua minäkuvan ja itseluottamuksen vahvistamisessa. Sisältää myös tehokkaan kuntosaliohjelman aloittelijoille Yksityinen orientaatio vastaanotto ja yksilölliset, juuri sinulle räätälöidyt ohjeet! Aloita nyt ja huomaa ero entiseen elämääsi — terveellisempi, energisempi sinä on vain klikkauksen päässä!

128,00 €

KuituKeto - Valmennus

KuituKeto - Elämäntapavalmennus: Sinulle joka haluat kunnolla ja varmasti tuloksia painonhallinnassa! Oletko kyllästynyt jatkuvaan näläntunteeseen dieetillä? KuituKeto -valmennuksessa yhdistämme ketogeenisen ruokavalion ja suoliston terveyttä tukevan ravitsemusopin asiakastyöstämme. Näläntunne Hallintaan : Prebioottiset kuidut, probiootteja sisältävät lisukkeet sekä rasvapitoiset ja proteiinirikkaat ateriat pitävät sinut tyytyväisenä ja kylläisenä pitkään, samalla kun paino putoaa tehokkaimmalla, mahdollisella tavalla. Suoliston Tasapaino : Ruokavalio rikastettuna prebiooteilla ja probiooteilla. Oman yhteisömme tuki ja motivaatiota lisäävä, kannustava porukka ovat painalluksen päässä. Bonusvideot yksityisessä facebook ryhmässä, jotka auttavat sinua minäkuvan ja itseluottamuksen vahvistamisessa. Sisältää myös tehokkaan kuntosaliohjelman aloittelijoille Aloita nyt ja huomaa ero entiseen elämääsi — terveellisempi, energisempi sinä on vain klikkauksen päässä!

49,00 €

Orientaatio valmennus 5x90min

Oman haittaavan toiminnan muuttaminen vaatii ensin ongelman juurisyyn havaitsemista. On kyse sitten epäedullisista rutiineista, addiktoivasta käyttäytymisestä tai epäterveellisestä ravinnosta niin hyvinvointiasi hiertävä asia voidaan tehdä näkyväksi ja saada sen myötä hallintaan. Kaipaatko rohkeutta elää omanlaistasi elämää? Tuntuuko välillä siltä, että mikään ei tunnu miltään, vaikka kaikki olisi kuitenkin ulkoisesti hyvin? Onko mielessäsi taas samat ankeat ajatukset? Haluaisitko löytää jotain uutta niiden tilalle? Orientaatio valmennuksestamme löydät vastauksia niihin asioihin, jotka löytääksesi, oikeiden kysymysten esittäminen on tärkeämpää kuin oikeiden vastausten. Onnellisuus piilee muuttumisessa, ei saavuttamisessa. Oletko sinä valmis elämäsi muutokseen? Tämä viisi tapaamis/etätapaamisaikaa sisältävä, tiivis, vähintään kerran viikossa toteutuva, lyhytterapian kaltainen apu silloin kun sitä eniten tarvitset ja haluat aitoa edistystä niiden asioiden kanssa, jotka ovat levollisuutesi tiellä tai herättävät ahdistusta.

270,00 €