2 yön ALL INCLUSIVE Hyvinvointiloma Havupirtissä max. 10 hlöä

Tule kokemaan ihana, unohtumaton ja eheyttävä hyvinvointiloma ystäviesi tai työkavereidesi kanssa meille Havupirttiin.

Meillä pääset viettämään rentouttavaa ja kiireetöntä aikaa, täysin omassa rauhassa Puulaveden rannalla. Käytössäsi on Havupirtin hyvin varustellut tilat, kolme saunaa (puu-, infrapuna- ja savusauna) ja palju. Emäntänä ja isäntänä toimivat Havupirtin Anni ja Jussi, jotka huolehtivat siitä, että teillä on kaikki hyvin lomasi aikana.

Loman sisältö räätälöidään aina sinun ryhmäsi toiveiden mukaan. Paketti sisältää kahden yön majoittumisen Havupirtissä täydellä ylläpidolla. Lakanat & pyyhkeet, ruoka & juoma, saunojen ja paljun lämmitykset sekä loppusiivous kuuluvat hintaan. Lisäksi pakettiin kuuluu ohjattuja aktiviteetteja toiveidenne mukaan. Käytössäsi on osaavat valmentajat, joten olet hyvissä käsissä.

Aktiviteetit voivat sisältää esim. seuraavia: hyvinvointiluentoja/-keskusteluja/-tehtäviä (aiheena esim. ravinto, liikunta, stressi ja palautuminen), rentouttavia liikkuvuustunteja, eri tasoisia lihaskuntotreenejä, ulkoilua luonnossa, hauskoja pelejä tai kisailuja kuten mökkiolympialaiset. Ohjelma mietitään aina sinun ryhmällesi sopivaksi. Ole rohkeasti yhteydessä ja suunnitellaan ryhmällesi ikimuistoinen loma!

Ruoka: ateriat koostuvat hyvistä ja terveellisistä raaka-aineista. Pääset vaikuttamaan ateriakokonaisuuksiin. Muistathan ilmoittaa ruokarajoitteista. Paketti ei sisällä alkoholijuomia.

Esimerkkisisältöjä:

Aamupala: marjat & hedelmät, puuro, jugurtti/rahka, mysli, munakokkeli tai keitetty kananmuna, leipävalikoima, leikkeleet, juusto, vihannekset, tuoremehu, kahvi ja tee

Lounas: ruokaisa salaatti, keittolounas tai lämmin ruoka ja vihersalaatti

Välipala: smoothie, hedelmät, pähkinäsekoitus, kahvi ja tee

Illallinen: vihersalaatti, lämmin ruoka kuten esim. savu- tai loimulohi, keitetyt perunat, varrasleipä ja levite

Iltapala: marjat & hedelmät, puuro, munakas, leipävalikoima, leikkeleet, juusto, vihannekset ja tee

Esimerkkiohjelma:

Päivä 1: saapuminen aikataulujenne mukaan aikaisintaan klo 13:00

Ruokailut: illallinen ja mahdollinen iltapala

1 aktiviteetti illan aikana (esim. rauhoittava liikkuvuustunti tai tunnelmaa nostattavaa kisailua/pelailua)

Illalla sauna (puu- ja/tai savusauna) & palju sekä uiminen/avanto

Päivä 2:

Ruokailut: aamupala, lounas, välipala, illallinen ja iltapala

2-4 aktiviteettia päivän aikana (esim. luento & keskustelua ravinnosta, lihaskuntotunti ja leikkimieliset mökkiolympialaiset)

Sauna & palju sekä uiminen/avanto

Päivä 3:

Ruokailut: aamupala

Mahdollisesti 1 aktiviteetti (esim. metsälenkki) & sauna

Havupirtti sijaitsee Hirvensalmella, keskellä kauneinta Järvi-Suomea. Hyvinvointilomia voidaan järjestää ympäri vuoden varaustilanteen mukaan. Lisätietoja ja kuvia paikasta löydät sivuiltamme ja instagramista @havupirtti


Palvelun hinta vierasta kohden 199,- koko tapahtuman ajan, jos 10 osallistujaa!

1 999,00 €