Vain ne jotka rakastavat, näkevät polun siellä missä muut näkevät muurin

Eheytymisviikot 

Sinulle, jolla on ollut lasinen lapsuus

(vko 22) Maanantai 27.5 - Perjantai 31.5.2024 890€ henkilö

Löydä rakkaus itseäsi kohtaan niin elämäsi muuttuu perustavalla tavalla!

Oletko kasvanut kodissa, jossa vanhemmuus on hävinnyt alkoholismiin tai johonkin muuhun suureen olosuhteeseen? Oletko kadottanut yhteyden omaan itseesi? Ovatko omat tunteesi ja tarpeesi sinulle vieraita? Tuntuuko kuin eläisit, mutta huutoasi ei kuule kukaan? Tunnetko olosi tukalaksi, ahdistuneeksi, rauhattomaksi tai epämääräisellä tavalla sellaiseksi, että sinulta puuttuu jotain olennaista?

Onko kaikki edellämainittu niin sietämätöntä, että käytät kaikkia mahdollisia keinoja niistä eroon pääsemiseksi? Onko päihteet astuneet kuvaan vaientaaksesi edellämainittuja asioita?


Kuka meistä haluaisi olla huono, epäonnistunut tai arvoton? Ei varmasti kukaan.

Päihderiippuvuus ei ole moraalittomuutta, vaan sairaus, joka on syntynyt niiden tunteiden ja tapahtumien seurauksena, jotka ovat joskus jääneet käsittelemättä. Siksi nämä tunteet ja tapahtumat oikein kohtaamalla, se voidaan myös saada hallintaan.

Päihderiippuvuuden käsittäminen sairaudeksi, antaa toivoa siitä kärsivälle. Riippuvuuden synnyttäneiden tunteiden ja tapahtumien käsittely ja kohtaaminen, vapauttavat sen pariin ajautumisesta.


Tässä tapahtumassa astut polulle, jonka avulla laitat elämäsi kuntoon, pala kerrallaan. Aloittaen itsestäsi ja läheisistäsi.


Mitä voit odottaa

 1. Kodinomainen, empaattinen ja hyväksyvä ilmapiiri vastakohtana kylmälle laitosmaisuudelle
 2. Konkreettiset työkalut ja toimintamallit niiden tunteiden ja tapahtumien käsittelemiseksi ja kohtaamiseksi, jotka päideriippuvuuden, sairautena synnyttivät
 3. Opit myös tehokkaita selviytymiskeinoja, jotka auttavat sinua käsittelemään tunteitasi ja vahvistamaan henkistä hyvinvointiasi
 4. Vertaistuellinen hyvinvoinnin filosofia, jonka avulla löydät toivon ja motivaation toipumiselle
 5. Sinut kohdataan ennenkaikkea rakkauden arvoisena ihmisenä.
 6. Häpeään ja tunnetyöskentelyyn erikoistunut ohjaaminen, jonka avulla selvitetään alkoholismi nimisen sairauden synnyttänyt pohjimmainen syy, jonka kohtaamalla ja käsittelemällä todellinen toipuminen on menestyksekkäämpää
 7. Keskitymme toipumisessa ihmisen kykyihin, mahdollisuuksiin, toiveisiin ja terveyteen sen sijaan, että huomio suunnattaisiin heikkouksiin rajoituksiin, ongelmiin, sairauksiin tai diagnooseihin.
 8. Toipumista tukeva ruokavalio
 9. Ehdotonta luottamusta ja vaitiolovelvollisuutta
 10. Löydät toivon ja motivaation toipumiselle
 11. Opit miten vapaudut syyllisyydestä ja häpeästä
 12. Et opi pelkästään puhumaan vaikeista asioista jotka olivat ennen sinulle vaikeita, vaan myös ymmärtämään niitä
 13. Läheisten ihmisten elämänlaadun paranemista kun lupauksia ei enää petetä, vaan ne pidetään


890,00 Sis. Täysihoidon Ma-Pe


Älä jää yksin.
Älä jää yksin.

Muutos

Oman haittaavan toiminnan muuttaminen vaatii ensin ongelman juurisyyn havaitsemista. On kyse sitten epäedullisista rutiineista, addiktoivasta käyttäytymisestä tai epäterveellisestä ravinnosta niin hyvinvointiasi ja sosiaalisia suhteitasi hiertävä asia voidaan tehdä näkyväksi ja saada sen myötä hallintaan.

Tässä kehittämässämme, intensiivisessä hoito-ohjelmassa läheisriippuvuutta tai sen synnyttämää päihderiippuvuutta lähestytään näkökulmasta, jossa ihminen nähdään ensisijaisesti tuntevana olentona. Tunnetta seuraava ajatus määrittää tekemisen ja sen laadun. Syyhyn keskittymällä, parannamme seurausta. Seurausta parantamalla, parannamme elämäsi laatua.

Puhuminen toipumisen takana

Usein vastaus kysymykseen miksi juot tai miksi et hallitse juomistasi? Löytyy tiedostamattomista, elämää silti hallitsevista ja ohjaavista, tunteista ja tapahtumista. Niiden pariin päästäksemme, oikeat kysymykset vievät varmemmin perille kuin oikeat vastaukset.

Kaikki lähtee kysymyksestä Miksi?

Ennen pitkää vastaus löytyy, kun sen äärelle mennään yhdessä, turvallisesti ja hyväksyvässä ympäristössä. Siellä missä toipuminen alkaa.

Kohtuukäyttö on mahdollista juurisyy selvittämällä

Aivan kuten terveys alkaa sairauden tunnistamisesta, niin kasvamme, kun tunnistamme oman kasvun tarpeemme. Vapaudumme, kun tunnistamme sen tunteen, joka meidät vangitsi.

Alkoholismi ei ole moraalittomuutta, vaan sairaus, joka on syntynyt niiden tunteiden ja tapahtumien seurauksena, jotka ovat jääneet käsittelemättä. Siksi nämä tunteet ja tapahtumat oikein kohtaamalla, se voidaan myös saada hallintaan. Avun tähän löydät tästä tapahtumasta. Älä odota pidempään.

Tee elämäsi pisimmälle kantava päätös ja aloita oikeasti vapaa ja enemmän parempia valintoja sisältävä elämä meidän kanssamme.

Ravinto osana toipumista

Olemme myös ravitsemusalan ammattilaisia ja tiedämme että aktiivivaiheessa oleva alkoholismi ajaa ihmisen tuhoamaan itseään, paitsi suoranaisesti alkoholilla tai muilla päihteillä, myös syömättömyydellä.

 • Keho tarvitsee päivittäin erilaisia energiaravintoaineita, vitamiineja ja kivennäsiaineita, tuottaakseen lihaa, verta ja kudoksia ja pitääkseen yllä elintoimintoja. Ilman ravintoa se alkaa rappeutua, siis tuhoutua. Tämän vuoksi kiinnitämme eheytymisviikoilla huomiota myös ravintoon ja sen laatuun riittävällä tavalla, jotta toipuminen alkoholismi nimisestä sairaudesta on riittävän kokonaisvaltaista ja toipuminen parasta mahdollista.
 • Oikeanlainen, maksan terveyttä ja hyvinvointia tukeva ravitsemus ja riittävä, oikeassa suhteessa tapahtuva vitamiinien ja kivennäisaineiden saanti voi olla jopa ratkaisevan tärkeää parhaan mahdollisen toipumisen kannalta saavuttamiseksi, kun ajatellaan myös maksan terveyttä, joka on elintoimintojamme ylläpitävistä elimistä eniten koetuksella alkoholismia sairastettaessa. Lisäksi eheytymisviikoilla pidämme huolta myös hermostolle tärkeiden kivennäisaineiden täydennyksestä.


Ajankohdat (Eheytymisviikot)

2024


(vko 4) Maanantai 22.1 - Perjantai 26.1.2024 890€ henkilö

(Vko 10) Maanantai 4.3 - Perjantai 8.3.2024 890€ henkilö

(vko 22) Maanantai 27.5 - Perjantai 31.5.2024 890€ henkilö


Toipuminen riippuvuudesta alkaa meiltä.

Haluaisitko elämääsi lisää rakkautta ja aitoa välittämistä?

Haluaisitko että riidat ja turhanpäiväinen draama olisi kuin muisto vain?

Estääkö häpeä hyväksymästä omaa keskeneräisyyttäsi?

Oletko mokannut ja pettänyt lupauksesi niin monta kertaa, ettet pysy enää laskuissa?


Tämä kaikki on meille tuttua ja sen vuoksi emme tuomitse tai arvostele sinua millään lailla. Päinvastoin kohtaamme sinut empatialla ja ymmärryksellä, jotta uskallat puhua tuskasi pois ja kohdata ne tunteet, jotka sen alunperin ennen sairastumistasi synnyttivät.

Tänään on hyvä tehdä päätös, joka korjaa riippuvuudesta aiheutuneet ongelmat asia kerrallaan. 


Lämpimästi tervetuloa!

Aikataulu

Eheytymiskurssit (5 vrk) alkavat maanantaisin kello 14 ja päättyvät perjantaisin kello 15

Kurssiajankohdat ja online-varauksen löydät sivun lopusta.

Seuraavat viiden vuorokauden eheytymisviikko (ma-pe)


(vko 22) Maanantai 27.5 - Perjantai 31.5.2024 890€ henkilö

Lisäksi:

Ehetymisviikon hintaan sisältyy täysihoidon lisäksi

 • Luennot, uudet toimintamallit ja vertaistukiterapia 30h
 • 1 x Henkilökohtainen orientaatiovalmennus 90 min
 • Pääsy yksityiseen tuki- ja muutosyhteisöömme, joka kulkee mukanasi ja josta saat tukea ja keskusteluapua nopeasti, silloin kun sitä eniten tarvitset
 • Helpot ravinto-ohjeet arkeen, jotka tukevat ja edesauttavat toipumista sekä arjen asettumista paremmaksi
 • Maksan toimintaa tukeva ja hermoston tasapainoa parantava, eheyttävä vitamiini ja kivennäisaine ohjelma alkoholin aiheuttamien haittojen korjaamiseksi
 • Paikanpäällä alkaneen toipumisen jälkeiset tarkat ja yhdessä suunnitellut jatko-ohjeet tueksi arkeen
 • Ohjeet ja työkalut ns. "kuivahumalan" oireiden käsittelemiseksi
 • Saat tarvittaessa hoidon ajalta sairaslomatodistuksen.

Ehetymisviikon hinta täysihoidolla 890€ 2hh (sis. majoituksen, ruokailut, luennot, orientaatiovalmennus, vertaistukiterapia ja jatko-ohjeet) Myös osamaksu mahdollisuus, sinulle sopivilla kuukausierillä.


Kysy lisää tai tiedustele vapaita paikkoja numerosta041-7523499 tai sähköpostitse ehetymisviikot@havupirtti.fi

Voit varmistaa osallistumisesi myös tekemällä onlinevarauksen, jonka löydät alhaalta.


Vuoden 2024 seuraavat viiden vuorokauden eheytymisviikot (ma-pe)

2024

(vko 4) Maanantai 22.1 - Perjantai 26.1.2024 890€ henkilö

(Vko 10) Maanantai 4.3 - Perjantai 8.3.2024 890€ henkilö

(vko 22) Maanantai 27.5 - Perjantai 31.5.2024 890€ henkilö

Online varaus

Varaa paikkasi tästä. Viestikenttään laita viestiksi: eheytymisviikot

Laita pvm kenttään sen eheytymisviikon alku ajankohta johon ilmottaudut.

Mikäli varaat useamman kuin yhden paikan, ilmoita myös lukumäärä viestikentässä.

Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.