Tiedote!

25.03.2024

Kun pohtii asioita ja etsii vastauksia ja konkreettisia työjaluja, niihin kysymyksiin, jotka ovat opiskellun ja nyt mitattavissa olevan tiedon vielä ulottumattomissa, voi löytää sen mitä etsii, jos liikkeelle ajava voima on riittävän suuri. Kipu on hyvä sellainen.


Me ihmiset olemme antaneet päättäjille vallan, luoda vuosien saatossa yhteiskuntarakenne, joka on tänään liian suuri suhteessa yhteisön muodostavien yksilöiden kokoon.

Yhteiskuntarakenteen, joka on kyvytön empatiaan ja näkemään metsää puilta. Rakenteen, joka ei tunne sanaa hätä ja sen merkitystä riittävän useasti.

Hätä ei lue lakia!


Minkälainen hätä sinun mielestäsi voisi sallia kannabiksen tai psilosybiini sienien kasvatuksen ns. eettisestä tai moraalisesta näkökulmasta? Onko sellaista edes olemassa?

Me ajattelemme kuten meille kerrotaan ja maailmankatsomuksemme on liian usein sen mukainen. Kärsimme sairauksista, joihin olisi olemassa toimiva lääke luonnossa vain, koska emme kyseenalaista riittävästi sitä mitä meille asioista kerrotaan.

Onneksi nuoremmat sukupolvet eivät ole informaatiokanavien räjähdettyä auki enää yhden näkökulman varassa. Näkökulman, joka kaipaisi ripeästi päivitystä.


Se tulee olemaan Suomessa kuitenkin hidasta, koska terveydenhuollon ja virkavallan koneisto on rakennettu ja siinä työtä tekevät opetettu ajattelemaan oman aikansa tavalla. Muutos ajattelussa on hidasta, sukupolvisuudesta johtuen.


Ihminen kyllä niin opetettaessa, oppii etsimään vikoja ja ongelmia sekä erityisesti syitä, jotka saavat heidän oman näkökulmansa ja agendansa näyttämään oikealta. Tähän sen enempää nyt paneutumatta.


Minä olen kuitenkin ihminen, joka on valmis joustamaan sellaisista säännöistä, jotka eivät palvele tarkoitustaan varsinkaan silloin, kun on löydettävä vastaus asiaan, johon yleinen lääketiede ja nykyaikainen, luonnosta vieraantunut sairaanhoito ei kykene vastaamaan.

Ja olen myös ihminen, joka vastauksen sen kaltaiseen asiaan löysi.


Tuotekehityksen ymmärtäminen ja osaaminen bakteereiden sekä niiden kaltaisten mikro-organismien parissa työskentely sekä periaatteet aikasemmalta uraltani auttoivat ja jouduttivat asiaa sekä vastauksen löytymistä merkittävällä tavalla.

Kun tarve on omakohtainen ja kova, jää kaksinaismoralismi asiasta dialogissa itsensä kanssa vähemmälle. Hätä ei lue lakia, varsinkaan jos sen edustama instituutio ei kykene asiassa auttamaan, muuten kuin nostamalla esiin sen edustajille opetettua, kaiken muun pois sulkevaa teoriaa tai maailmankatsomusta. Tuomiten jo pelkän keskustelun ja mielipiteen kysymisen asian tiimoilta.


On päänsärkyjä ja sitten on PÄÄNSÄRKYJÄ!

Kysymys oli asiasta nimeltään Hortonin neuralgia, joka tunnetaan myös nimellä itsemurha päänsärky.


Kovinta aistittavissa olevaa kehollista kipua, aiheuttava harvinainen sairaus, jonka kipukohtauksen sattuessa ilmentyvät oireet, eivät jätä mitään arvailujen varaan.


Sairauden saavuttaessa kroonisen muodon, yli 90% siitä kärsivistä tilastojen mukaan, päättää itse päivänsä. Siitä on seurausta kyseisen sairauden kansankielinen nimi "itsemurha päänsärky".


Siitä itse henkilökohtaisesti kärsineenä, en toivo kyseistä sairautta kenellekkään.


Kuvittele miltä tuntuu, kun tiedostat nukkumaan mennessäsi, että tulet heräämään kellontarkasti 2.30 aamuyöstä, vasemmasta ohimosta kolmisen senttiä sisäänpäin, silmän taakse tunketuvaan piikkiin, joka pistää niin pahasti ettet voi tehdä muuta kuin olla sikiöasennossa polvillasi, heiluen edestakaisin yrittäen samaan aikaan paeta ruumiistasi, ilman ajan- tai paikantajua.


Kipu kasvaa, kasvaa ja peittää alleen kaiken ajatuksen ja mielessä olevan. Et voi kuvitellakkaan että voisit tuntea enää enempää kipua, joka kuitenkin vain jatkuu voimistumistaan.


Vaihtoehtoisesti voit kuvitella myös miltä tuntuu jos kätesi amputoitaisiin ilman nukutusta tai puudutusta?

Saattaisit toivoa että menettäisit tajuntasi, jotta kipu helpottaisi, rukoilisit että joku antaisi morfiinia tai jotain muuta kiputuntemusta lievittävää lääkettä?

Eikö olisikin hirveä ajatus, jos sellaista ei olisi?


Puhumattakaan, että samanlainen amputaatio, ilman puudutusta, nukutusta tai siitä aiheutuvaa kipua lievittävää lääkitystä, olisi edessäsi jokaikinen yö kello 2.30 seuraavan kolmen kuukauden ajan?


Käytän siksi esimerkkiä amputaatiosta ilman puudutusta, koska asiansa osaavat neurologit kuvailevat Hortonin neuralgian kivun kokemusta, kyseisellä esimerkillä.

"Kovin kipu, mitä ihminen voi aistia menettämättä vielä tajuntaansa"

Miltä sinusta tuntuisi sairastaa kyseistä sairautta? Ei varmastikkaan kovinkaan kivalta. Ilman omakohtaista kokemusta asiasta on kuitenkin erittäin helppo asettua asemaan, jossa kaksinaismoralismi elää ja voi valitettavan hyvin.


Itse uskon, että tieto ja puhuminen asioista, asioiden oikeilla nimillä ja piilottelematta, on avain lisääntyneeseen ymmärrykseen ja jonka johdosta ehkä juuri sinun lapsesi tai sukulaisesi, voisi löytää avun sairauteen, johon ei vielä ole löytänyt riittävästi apua.


Itse löysin avun, holistiselta puolelta kasveista, jotka luokitellaan vielä Suomessa huumausaineiksi ja jotka ovat laillisia jo useammassa maassa muualla maailmassa. Viimeisimpänä Saksa, joka laillisti kannabiksen asteittain.


Joskus terveydenhoito ja vastuun ottaminen tarkoittaa rajojen venyttämistä rikoksen puolelle mikäli tarve on riittävän suuri. Ainakin Suomessa, jossa rikoksesta seuraa myös useimmiten rangaistus ja jonka vakiintunut oikeiskäytäntö varmistaa sellaiseksi, että ihminen tuomitaan vaikka tuomari olisi henkilökohtaisesti ollut ehkä jopa erimieltä. Sovittua laivan kurssia ei haluta keikuttaa.


Kuitenkin se, mitä löysin etsiessäni vastausta ja hoitokeinoa Hortonin neuralgiaan, jota lääketiede ei vielä kykene vastaamaan saati parantamaan, on vielä arvokas pääoma ja kokemus tulevaisuudessa, joka on jo avannut myös uusiakin ovia erinäisten puhujakutsujen muodossa, aihetta käsitteleviin konferensseihin.


Tätä kirjoittaessa olen nyt viisi vuotta ollut kärsimättä yhden ainoasta kipukohtauksesta tai niiden sarjasta.


Joskus pitää uskaltaa venyä ja näyttää suuntaa omalla esimerkillä, jotta asiat joskus tulevaisuudessa muuttuisivat ja ihmiset saisivat sen avun, mitä luonto voisi meille täydessä potentiaalissaan antaa.


Kun puhutaan huumausaineeksi nykylainsäädännössä tulkittavista kasveista, täytyy muistaa, että kaikki mitä nautitaan liikaa tai minkä pariin paetaan todellisuutta, muodostuu ennen pitkään ongelmaksi.


Kuitenkin vuoden vankeusaika, siitä, että olen saanut olla jo viisi vuotta vapaa tästä itsemurha päänsärystä on pieni hinta, että hain, etsin ja löysin toimivan, parantavan hoitomuodon kyseiseen sairauteen, omalla kohdallani ja autoin myös muita vastaavissa tilanteissa olleita. Korkealaatuisen lääkekannabiksen hankkiminen ei ole kaikkein helpointa tämän päivän Suomessa, vaikka tarve sille olisi monella kova.


Löydät täältä tekstin, jossa käsittelen kannabiksen vaikutusta kehomme omaan, endokannabinoidijörjestelmään ja sen sitö tasapinoittavaan toimintaan, sillä kivun ilmaantuessa kehoon, on useimmiten kyse jonkinlaisesta tasapainohäiriöstä.


https://www.havupirtti.fi/l/kipu-sen-hallinta-voittaminen-ja-sen-seuraukset-taman-paivan-suomessa/


Jos Hortonin neuralgia olisi kroonistunut omalla kohdalla, omasta toimettomuudestani johtuen, olisi voinut käydä paljon huonomminkin.


Mutta on se silti. Tuleva vankeus ja sitä edeltäneet viisi epätietoisuuden vuotta tulevasta, ilman mahdollisuutta pitkän tähtäimen suunnitelmiin, ovat aika raskas seuraamus siitä, että tein sen mitä piti tehdä ja kehitin lajikkeet, joiden avulla ehkä joku muukin saa avun hermostollisiin sairauksiinsa. Sitten joku kaunis päivä, kun se Suomessakin tulee olemaan vielä laillista.


Ainoa huono puoli koneistoa ja valtaapitäviä instituutioita ruokkivien lääkeyritysten kannalta on se, että kannabista tai psilosybiini sieniä ei voi patentoida ja rahavirta niiden käyttämisestä sairauksien hoidossa on pientä, verrattuna kemiallisesti valmistettuihin lääkkeisiin.

Mutta nyt katsomaan muuttaako vankila minua vai minä vankilaa?

Joskus ponnahduslautana elämäntehtävän toteutumisen seuraavaan vaiheeseen, voikin toimia asia, jota harva osaisi edes ajatella sellaiseksi.


Kaikki kuitenkin lopulta tapahtuu tarkoituksesta ja merkityksellisyys elämään läytyy kun saa vastattua itseään tyydyttävällä tavalla kysymykseen miksi?


Oikein valitut sanat, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan niitä tarvitseville ihmisille, muuttavat maailmaa ja jos onnistun siinä mihin minut nyt ohjataan, saan vastauksen edelliseen väliotsikkoon.


Rakkaus on valinta ymmärtää ja me ihmiset tarvitsemme sitä yhteiskuntaluokista riippumatta tänään enemmän kuin eilen, mutta kuitenkin vähemmän kuin huomenna.


Jokainen meistä ansaitsee toisen mahdollisuuden, jos siihen oikeasti haluaa pyrkiä.

*Tiedotamme toiminnan jatkumisesta ja sen eri muodoista lähiaikoina. Haimme lykkäystä seuraamuksen täytäntöönpanoon ensi syksyksi, jotta olisimme voineet järjestää jo suunnitellut hyvinvointitapahtumamme, joihin oli hyvä varausaste ja näin varmistaa toiminnan jatkumisen.

Rise päätti kuitenkin toisin ja antoi meille vain muutaman viikon aikaa sopeutua tilanteeseen, toiminta on sen seurauksena vaarana valitettavasti loppua ja se tämän kaiken seurauksena olisi musertavaa.

Mutta kuten kaikesta muustakin, niin tästäkin selvitään, vaikka hankalaa se tuleekin toiminnan halvaantumisen johdosta olemaan. 

Uskon tämän kuitenkin tuovan lisää positiviisia asioita elämäämme, kun käytän vankeusajan viimeistelläkseni ensimmäisen kirjani ja kehittämällä hyvinvointi- ja terveysohjelmiamme entistäkin paremmaksi.

Ja se on lupaus.

Siihen asti löydät kotikehonpuhdistus ohjelmamme ja markkinoiden parhaan KuituKeto - elämäntapamuutosohjelman osoitteista:

https://www.havupirtti.fi/p/kuituketo-valmennus/

https://www.havupirtti.fi/p/kehonpuhdistus-paketti-6vrk/

-Jussi