Lisää tunnetta

Parisuhde workshop

Lisää luottamusta


Tervetuloa parisuhde workshopiin!

Haluatko kehittää parisuhdettasi ja oppia uusia tapoja kommunikoida kumppanisi kanssa?

Tämä workshop tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden tutkia syvemmin parisuhteesi dynamiikkaa ja oppia käytännön taitoja, jotka auttavat sinua ja kumppaniasi ylläpitämään onnellista ja tyydyttävää parisuhdetta.

Workshopin aikana käymme läpi erilaisia aiheita, kuten kommunikointi, konfliktien hallinta, luottamus, rakkaus ja seksuaalisuus. Saat myös mahdollisuuden osallistua käytännön harjoituksiin, jotka auttavat sinua soveltamaan oppimiasi taitoja käytännössä.

Pääset tutkimaan oman parisuhteesi vahvuuksia ja heikkouksia, oivaltavalla tavalla. Voit myös jakaa kokemuksiasi muiden osallistujien kanssa ja oppia heidän näkemyksistään.

Tämä workshop on suunniteltu kaikille, jotka haluavat parantaa parisuhdettaan tai oppia uusia taitoja rakkauden ylläpitämiseksi omiin tunteisiin tutustumalla.


Kesto 7 h

Aikataulu klo 14.00 - 21.00

Workshopin hinta 120,- sis. ruokailun.

Seuraavat workshopit*Kauempaa tuleville myös edullinen mahdollisuus yöpymiseenVoit ilmoittautua mukaan laittamalla osallistujien tiedot sähköpostilla osoitteeseen workshopit@havupirtti.fi tai soittamalla numeroon 040-7597754

Lämpimästi tervetuloa!

Online varaus

Vahvistamme ilmoittautumisesi sähköpostilla.

Ilmoita päivämäärä kenttään workshopin päivämäärä, johon ilmoittaudut ja viestikenttään ilmoittamiesi henkilöiden lukumäärä.

Lämpimästi tervetuloa!