Mitä ensimmäistä kertaa hyvinvointikurssille tuleva saa viikosta?

19.12.2021

Ainutlaatuinen ja empaattisen lämmin ilmapiiri saavuttaa saapujan jo heti ensi hetkistä alkaen. Kuitupaaston aikana keho ja mieli puhdistuu. Viiden päivän kuitupaaston aikana korjaantuu suoliston bakteerikanta ja kuona-aineita poistuu kehosta, jonka johdosta vatsantoiminta tasapainottuu ja olo on raikkaan energinen.

Mikäli kyseessä on suurempi elämäntapamuutos tai pyrkimys siihen, niin meillä vietettyjen ensimmäisten vaikeimpien päivien jälkeen, on kotona helpompaa jatkaa valitsemallaan tiellä meiltä saatujen vinkkien ja motivoinnin avulla.

Aamut aloitetaan kevyellä jumpalla järvenrannalla. Havupirtissä on täysihoito ja majoitus samassa kiinteistössä ja iltaisin saunotaan savusaunassa, aurinkosuolalla ihoa hoitaen. Suolalla peseytyminen ja Puulaveden puhtaassa vedessä uiminen viimeistelee puhdistautumisen.

Jokaiseen päivään kuuluu 2 tuntia ravitsemuksen ja hyvinvoinnin sisältöjä käsittelevät luennot.

Kiinnitämme luennoissa huomiota ravitsemusfysiologian, painonhallinnan ja yleisimpien suolistosairauksien lisäksi myös nykymaailman ja työelämän haasteisiin, digitaalisaatioon, stressinhallintaan ja uupumukseen.

Jokainen voi saada ahaa-elämyksiä siitä, miten jo pienillä, oikeanlaisilla ruokavalion muutoksilla voi saada niin merkittävää muutosta omaan hyvinvointiin, erityisesti psyykkisellä puolella, jonka merkitys nykypäivän hektisessä elämässä korostuu entisestään.

Usein kurssiviikoille osallistuneista löytyy myös samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa solmitut ystävyys suhteet kantavat parhaimmillaan koko loppuelämän ajan.