KuituKeto - Valmennus

05.09.2023Nyt on lupa onnistua!

KuituKeto - Valmennusohjelmassa

Yhdistämme parhaat puolet ketogeenisestä ruokavaliosta ja erityisen hyvin tuntemastamme suoliston hyvinvointia tukevasta ravitsemuksesta, tehokkaampaan elämäntapavalmennukseen!


Voit unohtaa nälän tunteen ja turhan sokerinhimon

KuituKeto on suunniteltu tuomaan tasapainoa sekä kehollesi että mielellesi, vaikuttaen biologisiin nälänhallintamekanismeihin perustavanlaisesti uudella ja ennen kokemattomalla tavalla!Ensimmäisenä Suomessa!


KuituKeto on ravintovalmennus keholle ja mielelle, jonka johdosta saat lisää energiaa, paremmat työkalut itsesi hyväksymiseen ja opit siitä, miten voit hyödyntää intuitiivista syömistä arjessasi ja laihtua tahdilla, joka lisää onnistumisen tunnetta ja motivaatiota entisestään.

Valmennus tähtää lopputulokseltaan parempaan terveyteen ja parempaan itsesi hyväksymisen taitoon.


-> Itsensä riittävällä tasolla hyväksyvä ihminen tekee varmemmin itselleen oikeita valintoja niin ravinnon, liikunnan, levon, kuin sosiaalisten suhteidenkin osalta tavalla, jotka tuovat varmasti lisää hyvinvointia ja vievät elämää onnellisella tavalla eteenpäin.


Usein ymmärrys asiaa kohtaan, johtaa parhaimpaan lopputulokseen. Siksi kerromme teille tässä valmennuksessa seikkaperäisesti, mitkä asiat johtavat painontippumiseen ja minkä takia?

Tämä valmennusohjelma sisältää kaiken, minkä tarvitset muuttaaksesi elämänsuunnan ratkaisevasti energisempään ja keveämpään suuntaan, sekä miten suosittelemme sinun toimivan myös jatkossa ravintoasioiden suhteen, jotta onnistuminen muodostuisi pysyväksi muutokseksi!

Muutos ei aina ole helppoa, mutta se on sitäkin palkitsevampi.

Katsotaan eteenpäin innolla ja avoimin mielin kohti sitä lopullista päämäärää, jonka olet päättänyt.


Miksi valita KuituKeto?


Koska se on tehokkain ja nopein tapa pudottaa painoa ja pitää nälkää paremmin kuin pelkkä ketogeeninen ruokavalio. Tulet huomaamaan sen itse.


KuituKeto - Valmennuksessa keskityt hallitsemaan erityisesti biologisia nälänhallintamenetelmiäsi ja saat ymmärryksen, miten ratkaiseva rooli suolistobakteereillasi on menestyksekkään painonhallinnan lopputuloksen saavuttamisessa. Kun painonhallintaa haittaavat mielihalut ovat poissa, voit keskittyä nauttimaan, joka päivä paremmaksi muuttuvasta, keventyneestä olostasi tyytyväisyystakuulla!


-> Tehokas Näläntunteen säätely

Perinteiset ruokavalioremontit usein epäonnistuvat, koska ne eivät ota huomioon kehon luontaisia mekanismeja, kuten näläntunnetta.

Meidän lähestymistapamme keskittyy ketogeeniseen ruokavalioon, joka on tunnettu kyvystään vähentää näläntunnetta. KuituKeto - Valmennuksessa nautit myös runsaasti erilaisia vesiliukoisia kuituja, jotka pitävät hyvät, painonhallintaa edesauttavat suolistobakteerit vireessä. Vesiuliukoiset kuidut sekä korkeat rasva- ja proteiinimäärät pitävät sinut kylläisenä pidempään, mikä tekee dieetistä noudatettavamman. Täydellä tyytyväisyystakuulla!


-> Suoliston Hyvinvointi

Nykytiede osoittaa yhä enemmän, kuinka suolistomme terveys vaikuttaa yleiseen hyvinvointiimme. Tämä ohjelma sisältää prebiootteja ja probiootteja sisältäviä ruoka-aineita sekä muita vatsaystävällisiä komponentteja, jotta saat parhaan mahdollisen alun uudelle elämäntavallesi.


-> Yksilölliset Ratkaisut

Jokainen meistä on yksilö, ja niin on myös ruokavalion ja elämäntapojen vaikutus meihin. Siksi tarjoamme yleisen ohjelman lisäksi, yksilöllisesti räätälöityjä valmennusohjelmia, jotka sopivat juuri sinun elämäntilanteeseesi ja tavoitteisiisi, aina ravintovalmennusvastaanotosta tai meillä vietettävään neljän tai viiden vuorokauden intensiivistarttiin asti.

Mitä saat?

  • Ammattitaitoisen valmentajan tuki koko ohjelmasi ajan (mikäli valmennuksesi on sisältänyt alkukartoituksen ja vastaanoton)
  • Suoliston hyvinvointi ja miten se vahvistuu KuituKeto – Elämäntapamuutoksen myötä?
  • Yksityisen verkkoyhteisön tuki ja inspiraatio
  • Bonusvideot ja teksisisällöt pohdintoineen, jotka auttavat sinua paremman minäkuvan saavuttamisessa ja itseluottamuksen vahvistamisessa.
  • Sisältää tehokkaan kuntosaliohjelman aloittelijoille.
  • Nopeimman markkinoilla olevan painonpudotus ja elämäntapamuutosohjelman, joka huomioi myös vatsasi hyvinvoinnin ja erityisesti identiteettisi sekä mielen ja tunteiden vaikutuksen painonpudotuksessa.
  • Valmennus keskittyy erityisesti biologisiin nälänhallintakeinoihin suolistobakteereiden avustuksella, ensimmäisenä valmennuksena Suomessa!


Oletko valmis aloittamaan matkan kohti terveellisempää ja tasapainoisempaa elämää?

Tilaa KuituKeto - Elämäntapamuutosohjelma nyt ja aloita uusi luku elämässäsi. Luku, joka on täynnä energiaa, hyvinvointia, intohimoa ja elinvoimaa!

Lupaamme, että painonpudotus ketogeenisella ruokavaliolla ei koskaan ole ollut näin helppoa, nopeaa ja psykologisesti kokonaisvaltaista! Täydellä 28vrk tyytyväisyystakuulla!