KuituKeto - Valmennus

05.09.2023


Sinulle, joka haluat pudottaa painoa nopeasti, varmasti ja tehokkaasti!


KuituKeto - Valmennusohjelmassa yhdistämme parhaat puolet ketogeenisestä ruokavaliosta ja hyvin tuntemastamme suoliston hyvinvointia tukevasta ravitsemuksesta, tehokkaampaan elämäntapavalmennukseen.

Voit unohtaa nälän tunteen ja turhan sokerinhimon – KuituKeto on suunniteltu tuomaan tasapainoa sekä kehollesi että mielellesi.

Miksi valita KuituKeto?

Koska se on tehokkain ja nopein tapa pudottaa painoa ja pitää nälkää paremmin kuin pelkkä ketogeeninen ruokavalio. Tulet huomaamaan sen itse.

Tehokas Näläntunteen säätely

Perinteiset ruokavalioremontit usein epäonnistuvat, koska ne eivät ota huomioon kehon luontaisia mekanismeja, kuten näläntunnetta. Meidän lähestymistapamme keskittyy ketogeeniseen ruokavalioon, joka on tunnettu kyvystään vähentää näläntunnetta. KuituKeto - Valmennuksessa nautit myös runsaasti erilaisia vesiliukoisia kuituja, jotka pitävät hyvät, painonhallintaa edesauttavat suolistobakteerit vireessä. Vesiuliukoiset kuidut sekä korkeat rasva- ja proteiinimäärät pitävät sinut kylläisenä pidempään, mikä tekee dieetistä noudatettavamman. Täydellä tyytyväisyystakuulla!

Suoliston Hyvinvointi

Nykytiede osoittaa yhä enemmän, kuinka suolistomme terveys vaikuttaa yleiseen hyvinvointiimme. Tämä ohjelma sisältää prebiootteja ja probiootteja sisältäviä ruoka-aineita sekä muita vatsaystävällisiä komponentteja, jotta saat parhaan mahdollisen alun uudelle elämäntavallesi.

Yksilölliset Ratkaisut

Jokainen meistä on yksilö, ja niin on myös ruokavalion ja elämäntapojen vaikutus meihin. Siksi tarjoamme yleisen ohjelman lisäksi, yksilöllisesti räätälöityjä valmennusohjelmia, jotka sopivat juuri sinun elämäntilanteeseesi ja tavoitteisiisi, aina ravintovalmennusvastaanotosta tai meillä vietettävään neljän tai viiden vuorokauden intensiivistarttiin asti.

Mitä saat?

  • Ammattitaitoisen terapeutin tuki, koko ohjelmasi ajan.
  • Huolellisesti suunniteltu ruokavalio, kivennäisaine-, vitamiini- ja harjoitusohjelma
  • Säännöllinen seuranta ja tilannekatsaukset
  • Yksityisen verkkoyhteisön tuki ja inspiraatio
  • Reseptivinkkejä, jotka ovat herkullisia ja hyväksi suolistollesi
  • Bonusvideot, jotka auttavat sinua paremman minäkuvan ja itseluottamuksen vahvistamisessa.

Oletko valmis aloittamaan matkan kohti terveellisempää ja tasapainoisempaa elämää? 

Ota yhteyttä meihin nyt ja aloita uusi luku elämässäsi, joka on täynnä energiaa, hyvinvointia ja elinvoimaa!