Yhdessä olo & Ystävyys 

Kranssi workshop

Lahjaksi itsellesi, ystävillesi tai perheellesi?

Tervetuloa unohtumattomaan kranssi-workshoppiin, jossa voit oppia luomaan kauniita ja ainutlaatuisia kransseja kotiisi tai lahjaksi ystävillesi ja perheellesi!

Tämä työpaja on täydellinen tilaisuus uppoutua käsityöhön ja luovuuteen samalla kun rentoudut yhdessä muiden osallistujien kanssa.

Saat kattavan opetuksen kranssin valmistuksesta ja voit valita erilaisista materiaaleista, kuten kuivatuista kukista, havuista ja koristeista, jotta voit luoda juuri sinun tyyliisi sopivan kranssin.

Kranssien valmistus on yksinkertainen, mutta mielenkiintoinen käsityö, joka sopii kaikille ikään ja taitotasoon katsomatta.

Kranssi - työpajamme tarjoaa myös upean mahdollisuuden kokea yhdessäoloa ja ystävyyttä, sillä voit osallistua työpajaan joko yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa. Voit rentoutua, nauttia hyvästä seurasta ja samalla luoda kauniin kranssin kotiinviemisiksi.

Paikka:

Havupirtti

Oikotie 35

52550 Hirvensalmi

Workshopin hinta 75,- sis. ruokailun.

Seuraavat workshopit

Lauantai 10.5.2023 klo 12- 16

Torstai 1.6.2023 klo 16 - 20


*Kauempaa tuleville myös edullinen majoitusmahdollisuus!

Voit ilmoittautua mukaan tähän unohtumattomaan kokemukseen, soittamalla numeroon 040-7597754 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen workshopit@havupirtti.fi

Lämpimästi tervetuloa!


Online varaus

Vahvistamme ilmoittautumisesi sähköpostilla.

Ilmoita päivämäärä kenttään workshopin päivämäärä, johon ilmoittaudut ja viestikenttään ilmoittamiesi henkilöiden lukumäärä.

Lämpimästi tervetuloa!