Ravinto olkoon lääkkeemme ja lääke olkoon ravintomme

Fermentointi workshop 

Terveyttä ylläpitävät Superfoodit ja niiden valmistus

Tervetuloa tähän workshoppiin, jossa opit valmistamaan itse omaa suolistoasi hellivät, runsaasti hyviä bakteereita sisältävät fermentoidut superfoodit ja juomat!

Valmistamme tässä workshopissa niin tulisen herkulliset kimchit kuin perinteiset hapankaalitkin, unohtamatta myöskään erilaisten vihannesmehujen ja kombuchojen valmistusta!

Workshopin vetäjänä toimii fermentoinnin asiantuntija Jussi Rekilä

"Bakteerit, suolisto ja niiden maailma on tullut Jussille tutuksi, hänen yli 10 vuotiselta työuralta fermentoinnin parissa, yhtenä harvoista suomalaisista maitohappobakteerijuomien tuotekehittäjistä ja valmistajista.

Melkeinpä kaikki Suomalaiset, tunnetuimmat maitohappobakteerijuomat luontaistuotealalla, ovatkin pohjimmiltaan Jussin käsialaa."


Paikka:

Havupirtti

Oikotie 35

52550 Hirvensalmi

Workshopin hinta 75,-  sis. ruokailun ja luennon suoliston hyvinvointia tukevasta ravitsemuksesta, joka ei ole Fodmap ruokavalio.

Seuraavat workshopit

Lauantai 25.3.2023 Kello 12 - 19

Torstai 13.4.2023 Kello 16 - 21


*Kauempaa tuleville myös edullinen majoitusmahdollisuus!Voit ilmoittautua mukaan laittamalla osallistujien tiedot sähköpostilla osoitteeseen workshopit@havupirtti.fi tai soittamalla numeroon 040-7597754


Lämpimästi tervetuloa!


***Fermentoidut ruoat ovat hyödyllisiä terveydelle monella tapaa, koska ne sisältävät runsaasti probiootteja ja muita ravintoaineita. Probiootit ovat hyödyllisiä mikrobeja, jotka auttavat tasapainottamaan suoliston bakteerikantaa, mikä voi vaikuttaa myönteisesti moniin kehon järjestelmiin. Tässä on muutama esimerkki fermentoidun ruoan terveysvaikutuksista:

  1. Vahvistaa immuunijärjestelmää: Fermentoidut ruoat voivat auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää, koska ne sisältävät probiootteja, jotka auttavat ehkäisemään taudinaiheuttajia ja tulehduksia.

  2. Parantaa ruoansulatusjärjestelmän terveyttä: Fermentoidut ruoat auttavat parantamaan ruoansulatusjärjestelmän terveyttä edistämällä hyvien bakteerien kasvua suolistossa ja tasapainottamalla bakteerikantaa.

  3. Parantaa ravintoaineiden imeytymistä: Fermentoidut ruoat voivat auttaa parantamaan myös ravintoaineiden imeytymistä

  4. Lisäksi maitohappotuotteet auttavat säätelemään mahan happamuusastetta.
  5. Me emme ole sitä mitä syömme, vaan sitä mitä suolistobakteerit tekevät siitä mitä syömme.

Online varaus

Vahvistamme ilmoittautumisesi sähköpostilla.

Ilmoita päivämäärä kenttään workshopin päivämäärä, johon ilmoittaudut ja viestikenttään ilmoittamiesi henkilöiden lukumäärä.

Lämpimästi tervetuloa!