Hengitä syvään ja aloita alusta

Toimintaa ohjaavat arvomme

Jokainen päivä on uusi mahdollisuus

Älä anna menneisyyden määritellä tulevaisuuttasi.

Jos poistaisit kaikki menneisyydessä tehdyt virheet, poistaisit myös niiden kautta tulleet opit. Sen viisauden, joka sinulla nyt on kokemustesi vuoksi.


Rakkaus

Rakkaus ohjaavana arvona tuo mukanaan meidän jokaisen kaipaamaa valoa. Jos olemme pimeässä, olemme eksyksissä. Mitä enemmän syötämme pimeää puolta sisäisillä ajatuksilla ja itseämme rikkovilla toimintamalleilla, sitä syvemmälle pimeään kulkeudumme ja sen varmemmin hävitämme reitin sinne, minne alun perin olisimme toivoneet löytävämme. Pahimmillaan se voi tulehduttaa mielen lisäksi koko kehomme.

Rakkaus arvona muistuttaa meitä toimimaan ymmärtävästi ja luottavaisesti silloinkin, kun se on kaikkein haastavinta.

Rakkaus arvona muistuttaa meitä pitämään huolta myös ympäristöstämme.


Aitous

Aitous lähtee ajatuksissamme pintaa syvemmältä. Sen täyttäminen sellaisella tavalla josta ei muodostu arvoristiriitaa, lähtee siitä kun hyväksymme sellaisetkin ominaisuudet itsessämme, joita pidämme kuka mistäkin syystä omina "vajavaisuuksinamme" ja pyrimme kehittämään niitä, jotka ovat eniten hyvinvointimme eduksi.

Elämä on kaikilla omanlaisensa opintomatka, jolla meidän tulisi ensisijaisesti oppia olemaan itseämme kohtaan armollisia ja sen myötä hyväksymään itsemme paremmin, tasapainon elämän eri osa-alueilla varmasti seuratessa ennemmin tai myöhemmin perässä.

Aitoudessa on mielestämme kyse siitä, että mitä paremmin opit tuntemaan heikkouksinasi pitämäsi luonteenpiirteet tai ominaisuudet, sitä paremmin opit myös lopulta hyväksymään itsesi ja kykenet aidosti nauttimaan elämästä, ilman pyrkimystä hallita ja kontrolloida sitä.

Kaiken toiminnan varmistava laatu ja osaaminen

Kun etsitty, tutkittu ja löydetty tieto yhdistyy asiakastyössä hyväksi havaituksi kokemukseksi, on aika etsiä tutkia ja löytää lisää, sekä parantaa jo olemassa olevaa. Syventää, etsiä, varmistaa ja löytää pienimmätkin yksityiskohdat, joilla voidaan saada lisää hyvää aikaiseksi, heille, joita varten tätä teemme. Asiakkaillemme.

Itsensä kehittäminen, ajatustyö ja jatkuva oppiminen korostuvat tässä arvossa voimakkaimmin, jotta voimme jatkossakin toimia yhtä ennakkoluulottomasti, osaavasti ja varmasti, kuin Airi, joka jo 80-luvun lopulta lähtien suoritti ennakkoluulottomasti omaa tehtäväänsä Suomalaisten hyvinvoinnin puolesta, luennoiden jo silloin erityisesti maitohappobakteerien, kuitujen sekä ravinnon suuresta merkityksestä suolistomme hyvinvoinnille. Asioista, jotka ovat enemmän tai vähemmän tunnustettu vasta viime vuosikymmenellä.

Valitsemme olla laadukkain toimija alallamme ja pidämme asiakaslupauksemme omille asiakkaillemme päivittäin.

Asiakaslupaus

Tyytyväisyystakuu. 100%

Teemme asiat rakkaudella ja aina parhaan tietotaitomme mukaan, ilman kompromisseja.

Valmistamamme tuotteet ja tuotantoprosessit ovat läpinäkyviä ja löydät meiltä aina toimialamme laadukkaimmat tuotteet ja toimivimmat hoito-ohjelmat, jotka tekevät sen mitä lupaamme tai saat rahasi takaisin.