Sinulle joka haluat pitää huolta mielestäsi.

Armas Maitohappobakteeri juoma

Armas on kehitetty erityisesti mielentasapainoa silmälläpitäen, sillä siihen valmistusvaiheessa kontrolloidulla fermentaatiolla lisätyt psykobioottiset bakteerikannat Bifidobacterium longum, Bifidobacterium Breve, Lactobacillus rhamnosus ja Lactobacillus acidophilus tukevat psykobioottisten ominaisuuksiensa ansiosta erityisesti parempaa mielen tasapainoa! 

"Kokeile ja ihastu vaikutukseen"


Armas Maitohappobakteerijuoma on fermentoimalla kaalista ja porkkanasta valmistettu, runsaasti hyviä bakteereita ja maitohappoa sisältävä psykobioottinen vihannesmehu.

Armas on kehitetty erityisesti mielentasapainoa silmälläpitäen, sillä siihen valmistusvaiheessa kontrolloidulla fermentaatiolla lisätyt psykobioottiset bakteerikannat Bifidobacterium longum, Bifidobacterium Breve, Lactobacillus rhamnosus ja Lactobacillus acidophilus tukevat psykobioottisten ominaisuuksiensa ansiosta erityisesti mielenterveyttä!


Hyvinvoiva suolisto on terveytemme perusta!


Jossa elää valtava määrä erilaisia bakteereita. Suurin osa niistä on elimistömme kannalta hyödyllisiä.

Joukosta löytyy kuitenkin myös sellaisia bakteereita ja hiivoja joiden lukumäärän ei tulisi kasvaa liian suureksi.

Näiden bakteerien liian suuri määrä horjuttaa suolistobakteeriston tasapainoa "väärään" suuntaan, joka voi olla elimistömme toiminnalle haitallista.

Armas Maitohappobakteerijuoman sisältämät hyvät bakteerit, edesauttavat tasapainoisen ja monipuolisen suolistomikrobiston ylläpidossa ja huomaat vaikutuksen sitä nauttiessa varmasti.

Miten juoma toimii?


Hyvinvointi lähtee suolistosta, mutta....

Emme saa kuitenkaan kertoa, millä tavalla Armaksen runsaslukuinen, monipuolinen ja elävä maitohappobakteerijoukko suolistosi ja kehosi hyvinvointia tukee, sillä Eu-komissio on toistaiseksi hyväksynyt vain yhden probiootteihin liittyvän terveysväittämän, probiootin ollessa jo itsessään terveysväittämäksi lukeutuva väite.

Tyytyväisyystakuu


Annamme Armas maitohappobakteerijuoman puhua näiden osalta kuitenkin puolestaan ja mikäli et ole tyytyväinen tuotteen suolistoa tasapainoittavan, vatsan toimintaa parantavan ja mielentapainoa rauhoittavan vaikutuksen osalta kolmen viikon käytön jälkeen, saat rahasi takasin.


Usein kysyttyä

1. Mitä Armas Maitohappobakteeri juoma on?

Armas Maitohappobakteerijuoma on Suomen ensimmäinen psykobioottinen, fermentoitu vihannesmehu.

Lisäksi se on sokeroimaton sekä lisäaineeton tuote, joka sisältää runsaslukuisesti eläviä maitohappobakteereita, antioksidantteja, vitamiini- ja hivenaineita. Armas on kehitetty tukemaan suoliston hyvinvointia ja sitä kautta tukemaan tasapainoista mielenterveyttä.

2. Mitä psykobioottiset bakteerit ovat 

Psykobiootit ovat suolistobakteereja, joilla on positiivinen vaikutus aivoihin ja mielialaan.

3. Mitä Armas Maitohappobakteeri juoma sisältää?

Armas Maitohappobakteeri juoma sisältää tarkoin ominaisuuksiensa puolesta valittuja kotimaisia vihanneksia, juureksia, marjoja, villiyrttejä, ja ripauksen merisuolaa.

4. Käytetäänkö Armaksessa lisäaineita?

Armas Maitohappobakteeri juoma valmistetaan kotimaisista juureksista , kasviksista ja metsämarjoista fermentoimalla eikä se sisällä lainkaan lisäaineita tai lisättyä sokeria.

5. Milloin ja miten paljon Armasta tulee nauttia?

Armas Maitohappobakteeri juomaa nautitaan aamulla herättyä 2-3 dl tyhjään vatsaan, tuotteen vaikutus on parhaimmillaan kun sitä käytetään säännöllisesti. Alle 1-vuotiaille kysy ohjeistusta. Liika annostusta ei ole.

6. Kenelle tuote sopii?

Armas Maitohappobakteeri juoma sopii kaikille lisäämään yleistä vastustuskykyä, tasapainoittamaan vatsantoimintaa ja lisäämään kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kontrolloidulla fermentaatiolla lisätyt psykobioottiset bakteerikannat tukevat tasapainoista mielenterveyttä niiden tuottamien hormonaalisten yhdisteiden ja aineenvaihduntatuotteiden ansiosta. Siksi Armas sopii erinomaisen hyvin mielenterveyden häiriöiden hoidon tukimuodoksi.

7. Voiko Armas Maitohappobakteeri juomaa käyttää lääkkeiden kanssa?

Kyllä voi ja se on suositeltavaa, erityisesti antibiootti- ja muiden pitkien lääkekuurien aikana.

8. Mikä on Armaksen suositus säilytys lämpötila?

Suosittelemme tuotteen säilyttämistä avattuna alle 10 asteessa. Avaamattomana tuote säilyy huoneenlämmössä pakkaustapansa ansiosta 6kk.

9. Armaksen pintaan on muodostunut vaalea harsomainen kerros. Onko tuote pilalla? 

Tuote ei ole pilalla, vaan pinnalle on kerääntynyt pintahiivaa. Pintahiivaa voi muodostua kun kyseessä on elävä ja pastöroimaton tuote. Pakkausta ravistamalla se sekoittuu juomaan.