Ravintoterapia + Valmennus + Motivointi 

Sinulle joka olet valmis muutokseen

Vastaanotot

Ravintovalmennus keholle ja mielelle

 • Kun kaipaat tuloksia
 • Helpotusta terveysongelmiin
 • Varmuutta painonhallintaan
 • Psykobioottiset mielenhyvinvointia ja tasapainoa lisäävät ruokavaliot
 • Ravintovalmennus sinulle, joka tiedät miten pitäisi syödä, mutta tuskailet tiedon viemisessä käytäntöön


Valinnat ja halu


Ruokavalintojamme ohjaavat loputtomat houkutukset ympärillämme sekä erityisesti se, millainen bakteeristo vatsassamme on. Energiaa tehokkaasti varastoivat bakteerit olivat etu henkiinjäämiskamppailussa kauan sitten, mutta nykyajan yltäkylläisessä maailmassa niiden kanssa eläminen voi olla haasteellista terveydellisistä lähtökohdista katsottuna.

Siksi oikeanlaisen ruokavalion löytäminen on monelle vaivan takana. Usein elämäntapamuutoksissa myös mielen voimakas vaikutus lopputulokseen jätetään liian usein huomioimatta.


Monet tietävät konstit millä laihtua nopeastikkin, mutta taitava ravintovalmennus kykenee siirtämään teorian myös käytäntöön asti, asiakkaan hyväksi, pitkällä tähtäimellä. Se on avain onnistuneeseen elämäntapamuutokseen.


 1. Ravintoterapiamme on yksillöllistä ja henkilökohtaista ravintovalmennusta asiakkaan terveydentilan ja tavoitteiden mukaisesti. Tavalla jolla varmistat onnistumisen muutoksessasi.
 2. Ravintoterapiassamme käymme yhdessä läpi taustasi, jotta meille syntyy ymmärrys siitä, mikä on paras ja toimivin tapa varmistaa onnistunut lopputulos joka johtaa pysyvään elämäntapamuutokseen.
 3. Ravintoterapiamme ei ole siis pelkästään ravitsemukseen keskittyvää, vaan siinä otetaan huomioon vahvasti myös ihmisen mentaalipuoli ja sen vahvistaminen niin ikään onnistuneen elämäntapamuutoksen tueksi.
 4. Ravintoterapiamme keskittyy sekä henkisen että fyysisen hyvinvointisi lisäämiseen, jossa varsinkin henkisellä puolella on valtavan suuri merkitys.
 5. Hyvinvoinnin filosofiamme myös ravintovalmennuksen osalta pohjautuu ajatukseen paremmasta itsensä hyväksymisestä.

  Itsensä riittävällä tasolla hyväksyvä ihminen tekee varmemmin itselleen oikeita valintoja niin ravinnon, liikunnan, levon, kuin sosiaalisten suhteidenkin osalta tavalla, jotka tuovat varmasti lisää hyvinvointia ja vievät elämää onnellisella tavalla eteenpäin.

Ruoka olkoon lääkkeemme ja lääke olkoon ravintomme


Ruoka on luonnollinen osa jokapäiväistä elämäämme ja merkittävin asia levon ja liikunnan lisäksi, jolla voimme vaikuttaa terveyteemme perustavanlaatuisesti.

Nauttimallasi ravinnolla on vaikutusta muun muassa vastustuskykyysi, vatsasi- ja suolistosi hyvinvointiin, hormonitoimintaan ja elimistösi kykyyn sietää stressin vaikutuksia, unohtamatta ikääntymiseen liittyviä muutoksia.

Usein jo puhjenneita terveysongelmia voidaan korjata oikeanlaisella ravitsemuksella.

Suoliston mikrobiomin tasapainoitus ja parantaminen on merkittävimmässä osassa ravintoterapiaamme.

Yksilöllisesti sinulle suunniteltu, tavoitteidesi mukainen ruokavalio varmistaa sinua pääsemään lopputulokseesi ja saavuttamaan hyvän sekä energisen olon, tunteiden vaikutusta mielitekoihin unohtamatta.

Tunne mitä syöt


Moni toimii väärin karsiessaan ruokavaliosta vatsaa ärsyttäviä ruoka-aineita, kun oikeampi tapa olisi rauhoittaa ja monipuolistaa suoliston bakteerikantaa, jolloin vatsa alkaakin sietää näitä ruokia paremmin.


Mielialamme vaikuttaa suoraan suolistoomme, mutta myös suolistomme sisältö vaikuttaa suoraan mielialaamme. Tästä syystä näitä tulisi myös hoitaa useimmiten yhdessä. Kun suolisto saadaan kuntoon, on sillä useimmiten positiivinen vaikutus myös mielen alakuloisuuteen. Suoliston ja mielen yhteys on vahva.


Löydät vatsan toiminnallisiin ongelmiin ja suoliston heikosta toiminnasta johtuviin liitännäisongelmiin avun meiltä. Tyytyväisyystakuulla!


Ravintoterapiamme avulla saat helpotusta esimerkiksi:

 • elämäntapa- ja ruokavaliomuutokseen
 • toiminnallisiin vatsa- ja suolistovaivoihin (IBD, IBS, refluksi, närästys, ripuli, ummetus, imeytymishäiriöt)
 • väsymykseen, uupumukseen ja mielialaongelmiin
 • keskittymishaasteet (ADD/ADHD)
 • hiivasyndroomaan
 • rasvamaksan hoitoon
 • hormonaalisiin ongelmiin
 • uniongelmiin
 • atooppiseen ihoon, akneen ja psoriasikseen
 • allergioihin
 • diabetekseen
 • kohonneeseen verenpaineeseen ja kolesteroliin
 • fibromyalgiaan, reumaan ja nivelrikkoon
 • raskaus- ja imetysajan ruokavalioon
 • painonhallintaan
 • sokerikoukkuun

Ravintoterapia ja valmennus on tarkoitettu kaikille terveydestä ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille ja terveyshaasteiden kanssa painiville. Merkittävintä apua pystymme kuitenkin tarjoamaan suoliston epätasapainohäiriöistä, matala-asteisesta tulehduksesta ja masennuksesta kärsiville ihmisille.

Olitpa sitten aikeissa muuttaa elämäntapojasi tai vain optimoimassa suorituskykyäsi tai oppimistasi seuraavalle tasolle!

Löydät avun meiltä!


Vastaanotto & Valmennus

Konsultaatio 90 min

Tapaaminen havupirtissä 90 min.

Ohjeita ja ymmärrystä, jolla saavutat tuloksia.

-Kartoitus/keskustelu jossa käymme läpi elämäntilannettasi. Saat myös kotiohjeistuksen liittyen tarvitsemaasi terapeuttiseen ruokavalioon ja elämäntapoihin.

79€

Etäkonsultaatio 90 min

Etätapaaminen zoomin välityksellä 90 min.

Ohjeita ja ymmärrystä, jolla saavutat tuloksia.

-Kartoitus/keskustelu jossa käymme läpi elämäntilannettasi. Saat myös kotiohjeistuksen liittyen tarvisemaasi terapeuttiseen ruokavalioon ja elämäntapoihin.

79€

Puhelinkonsultaatio 20 min

Konsultaatio puhelimitse 20 min

29€

Jos haluat muutosta, jonkun on muututtava.

Ravintovalmennukset/ruokavaliot aloitetaan aina konsultaatio tapaamisella joka sisältää alkukartoituksen.

Alkukartoituksessa määrittelemme lähtötilanteen ja tavoitteet mahdollisimman tarkasti, jotta voimme huomoida muun muassa henkisen kuormituksen elämän eri osa-alueilla ja näin varmistaa omalta osaltaan muutoksen omaksumista ja siirtymistä arkeen luontevimmalla mahdollisella tavalla.

Osallistuessasi hyvinvointitapahtumiimme voit varata ajan konsultaatioon meillä paikan päällä.

Ajanvaraus

Online varaus

Kaikki sairaudet lähtevät suolistosta.

Tie hyvinvointiin käy vatsan kautta?

Jos haluat vaikuttaa omaan terveyteesi, päästä eroon vatsaongelmista tai maksimoida mahdollisuuden onnistuneeseen elämäntapamuutokseen, tulisi se aloittaa kiinnittämällä huomio suolistoon ja siellä oleviin bakteereihin.

Miksi huomion kiinnittäminen bakteereihin on niin tärkeää?


Meissä on noin 232 miljoonaa geeniä. Näistä geeneistä vain 20 000 on ihmisen omia. Loput geenit kuuluvat bakteereille.

Voimme siis sanoa, että terveyden ja hyvinvoinnin kokonaiskuvan kannalta katsottuna bakteerien geenit ovat merkityksellisimpiä, kuin meidän omamme.

Tästä syystä luonnollisin reitti kokemaamme hyvinvointiin ja henkiseen tasapainoon tulisi aloittaa kiinnittämällä huomio näihin pieniin ystäviimme vatsassamme tarjoamalla niille sellaista ravintoa, joka lopulta hyödyttää meitä molempia.

Ravintoterapiaa hyvinvointisi tueksi ja elämäntapasairauksien hallitsemiseksi

 • Painonhallinta
 • Toiminnalliset vatsavaivat
 • Matala-asteinen tulehdus
 • Mieliala ongelmat
 • Suolistosairaudet
 • Maksa ongelmat
 • Hiivasyndrooma
 • Iho-ongelmat
 • Flunssakierteet


Haluatko keskustella jostakin ravitsemukseen liittyvästä asiasta tai kenties saada vahvistusta nykyisiin ravitsemusvalintoihin? Mietitkö vielä, että voiko ruokavaliolla saada apua omiin terveysongelmiin? Ehdottomasti voi!

Älä murehdi liian pitkään yksin ongelmiesi kanssa. Löydät avun meiltä!

Löydät meiltä Suomen pisimmän käytännön kokemuksen suoliston terveyttä tukevan ravitsemuksen yhdistämisestä osaksi laadukasta arkea.

Rajoitusten aika on ohi!

Lataa alta ruokapäiväkirja pohja