Kuka Sinä olet? (e-kirja)

Ennakkotilaus

Julkaisupäivä 18.12

Tunne identiteettisi, tunnusta intohimosi ja löydä rakkaus itseäsi kohtaan niin maailma ympärilläsi muuttuu perustavalla tavalla. Näe enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia, vedä puoleesi viehättävämpiä asioita ja mikä tärkeintä, et anna enää pelon ja hyväksymisen hakemisen itsesi ulkopuolelta, määrittää sitä mihin sinusta on ja mihin sinä pystyt.

Kuka sinä olet? on holistinen läpileikkaus oman identiteettimme tuntemisen ja tunnustamisen tärkeydestä, niin henkisen kuin kehollisenkin hyvinvoinnin osalta. 

Identiteetistä ja sen tuntemisesta alkaa kuitenkin kirjan varsinainen anti, joka antaa paljon niin henkisestä kuin fyysisestäkin hyvinvoinnistaan kiinnostuneille, henkisen kasvun kanssa kamppaileville, elämäntarkoitusta pohtiville ja vielä enemmän heille, jotka kaipaavat elämäänsä muutosta.

Kirja on silmiä avaava ja ihmisyyden syvintä olemusta lempeästi lähestyvä teos, josta on vertaistuellista apua elämän monimutkaisimmissa ja vaikeimmissa hetkissä. Se auttaa säilyttämään innostuneen, avoimen, luovan ja toiveikkaan mielen, silloinkin kun kaikki tuntuu vaikealta.

Kirja avaa oven kohti terveellisempää, merkityksellisempää ja tasapainoisempaa elämää, tarjoten konkreettisia askelia, oivalluksia, tehtäviä ja työkaluja elämäntapamuutokseen ja parempaan itsesi hyväksymisen taitoon.

Kirjan sivuilla koet vahvan tuen ja ohjauksen, joka auttaa sinua ymmärtämään ja oivaltamaan suoliston hyvinvointia tukevan ja eheyttävän ruokavalion, liikunnan, mielen hyvinvoinnin, unen ja henkisen kasvun ja kehityksen merkityksen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, jotka kaikki yhdessä tähtäävät asioista merkittävimpään eli parempaan itsensä hyväksymisen kykyyn.

Tämä kirja ei ole pelkkä opas; se on henkilökohtainen kumppanisi matkalla kohti parempaa terveyttä ja hyvinvointia. Se tarjoaa syvällistä ymmärrystä siitä, miten pienilläkin teoilla ja valinnoilla voi olla valtava vaikutus elämäämme.

Kirjan oppeja ja oivalluksia voit soveltaa ja peilata omaan elämääsi, oli kyseessä sitten addiktioista vapautuminen, haitallisista käytösmalleista eroon pääseminen, epäterveiden ajatusmallien murtaminen, painonhallinta ja siinä onnistuminen, vatsantoiminnan parantaminen, liiallisuuksiin menevä läheisriippuvuus, sosiaalisen vuorovaikutuksen syventäminen, motivoinnin tarve tai uskon palauttaminen itseesi, vertaistuellisuus, tai vain pieni, mutta merkityksellinen toive siitä, että onnistuisit parantamaan elämänlaatuasi enemmän läsnä olevampaan suuntaan.

Mutta ennen kaikkea kirja on kirjoitettu pyrkimyksenä lisätä ymmärrystä maailmaan, jossa liian usein kuuntelemme vastataksemme emmekä ymmärtääksemme. Maailmaan, jossa vastakkainasettelu on uusi normaali. Maailmaan, joka tarvitsee enemmän ihmisiä, jotka haluavat olla osa ratkaisua, eikä osa ongelmaa. Maailmaan, jossa jokainen meistä on rakkauden arvoinen ja maailmaan, jossa jokainen kokisi olevansa osa jotain merkityksellistä. Maailmaan, jossa muistettaisiin rakkauden kaksoiskäsky, jotta jokaisella meistä olisi parempi olla.

"Kirjassa läpikäymäni asiat, konstit ja työkalut, ovat niitä, joista itselleni on ollut eniten apua, ja joiden avulla kääntänyt elämäni suunnan niin toivottomasta ja syvimmästä mahdollisesta pohjakosketuksesta, takaisin suuntaan, joka mahdollisti oleellisimmat reflektoimani asiat tämän kirjan kirjoittamiseksi. Suuntaan, josta löysin lopulta myös tätä kirjoittaessani, tämän hetken parhaan version itsestäni. Suuntaan, jossa asioita ei enää tehdä, jotta löytäisin lisää identiteettiä ja kokisin oloni merkityksellisemmäksi, vaan jossa asioita tehdään siksi, että minulla on identiteettiä.

Siksi tässä kirjassa en keskity toistelemaan mitä kaikkea pitäisi tehdä, vaan kerron, miten se kaikki tehdään. Viisaasti, helposti ja varmasti. Vaikka muutos ja siinä onnistuminen vaatiikin myös kovaa työtä ja vastuunottoa omasta elämästään, se on silti mahdollista meistä jokaiselle.

Oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi muutos, se on aina tarpeellinen, elämän mielekkyyden piillessä muutoksessa ja siitä syntyvässä henkisessä kasvussa. Matkassa pelon valtapiiristä – Rakkauden valtapiiriin. Joka on ihmisen tärkein ja merkityksellisin, koko elämänpituinen matka, jossa kaikki tapahtuu lopulta tarkoituksesta."

-Jussi Rekilä

Oletko valmis lähtemään elämääsi muuttavalle matkalle, joka alkaa kysymyksestä kuka sinä olet?

39,90 €