Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Usein kysytyt kysymykset

1. Mitä Metsis hyvinvointijuoma on?

Metsis Hyvinvointijuoma on sokeroimaton sekä lisäaineeton, fermentoimalla
valmistettu, eläviä, kiinnittymiskykyisiä maitohappobakteereita sekä havupuiden antioksidantteja ja vitamiini- ja hivenaineita sisältävä kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kehitetty juoma.


2. Mitä Metsis hyvinvointijuoma sisältää?

Metsis hyvinvointi juoma sisältää tarkoin ominaisuuksiensa puolesta valittuja kotimaisia vihanneksia, juureksia, marjoja, villiyrttejä, männyn nilaa, katajanmarjoja sekä ripauksen merisuolaa.


3. Mihin ja miten Metsis Hyvinvointijuoma vaikuttaa?

Metsis Hyvinvointijuomaa nautittua se kulkeutuu ensin vatsalaukun läpi ja koska sen pH (sama
kuin vatsan) on alhainen selviää se vatsahappojen, ruuansulatusentsyymien ja sappihappojen läpi toimintakykyisenä suolistoon, missä se tarttuu suolen limakalvoille, (immuunijärjestelmämme tärkein elin), alkaen muodostamaan siellä happea. Epätasapainossa oleva suolisto, jossa
epäterveet bakteerit ovat voitolla, ilmenee kehomme hyvinvoinnissa monin eritavoin esimerkiksi vatsaongelmat (ripuli, ummetus, turvotus) sekä iho-ongelmat kuten akne, psoriasis ja kuiva
iho. Metsiksen terveet ja kiinnittymiskykyiset maitohappobakteerit alkavat vähitellen syrjäyttää näitä ei toivottuja ”huonoja” bakteereita, jolloin suoliston olotila alkaa palaamaan vähitellen paremmaksi vaikutuksen heijastuessa koko kehoon.


4. Voiko Metsis hyvinvointijuomaa käyttää lääkkeiden kanssa?

Kyllä voi ja se on suositeltavaa, erityisesti antibiootti- ja muiden pitkien lääkekuurien aikana.

5. Käytetäänkö Metsiksesä lisäaineita?

Metsiss Hyvinvointijuoma valmistetaan kotimaisista juureksista , kasviksista, metsämarjoista männyn nilasta sekä katajanmarjoista fermentoimalla eikä se sisällä lainkaan lisäaineita tai sokeria.

6. Milloin ja miten paljon Metsistä tulee nauttia?

Metsis hyvinvointi juomaa nautitaan aamulla herättyä 2-3 dl tyhjään vatsaan, tuotteen vaikutus on parhaimmillaan kun sitä käytetään säännöllisesti. Alle 1-vuotiaille kysy ohjeistusta. Liika annostusta ei ole.

7. Metsiksen pintaan on muodostunut vaalea harsomainen kerros, onko tuote pilalla?

Tuote ei ole pilalla, vaan pinnalle on kerääntynyt hapettunutta maitohappobakteeria jota voi muodostua kun kyseessä on elävä ja pastöroimaton tuote. Pakkausta ravistamalla se sekoittuu juomaan.

8. Mikä on Metsiksen suositus säilytys lämpötila?

Suosittelemme tuotteen säilyttämistä alle 10 asteessa.

9. Kenelle tuote sopii?

Metsis hyvinvointijuoma sopii kaikille lisäämään yleistä vastustuskykyä, parantamaan vatsan tasapainoa, lisäämään kehomme kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä erityisesti vaikeista vatsa ongelmista kärsiville.