Onko kaikki hyvin jos kaikki vain näyttää hyvältä? Tunnetko tyhjyyttä? Onko värit elämässäsi pikkuhiljaa haalenneet? Tuntuuko kaikki turhan ylivoimaiselta?

Orientaatiot

Usein oikeat kysymykset ja niiden esittäminen on tärkeämpää kuin oikeiden vastausten äärelle suoraan pääseminen. Matka opettaa enemmän kuin pääsy suoraan perille.

Orientaatioista alku kohti parempaa henkistä tasapainoa tai tarvittava sysäys sen eteenpäin viemiseksi.

#addiktiot #tunnelukot #uupumus #masennus


Traumat ja niistä johtuvat kielteiset tunteet ovat kaikista suurin terveysongelma maailmassa. Löydät apua niiden käsittelemiseksi ja kohtaamiseksi orientaatioistamme.

Tunnemme mielen epätasapainosta kärsivän ihmisen myös teorian ja numeroiden takaa.

Tärkeintä kaikista on kohdata ihminen ihmisenä. On taakka kenellä tahansa miten suuri tahansa. Löydät meiltä toivon toipumiselle ja polun uudelleen kohti merkityksellisyyden tunnetta.

Oman haittaavan toiminnan muuttaminen vaatii ensin ongelman juurisyyn havaitsemista. On kyse sitten epäedullisista rutiineista, addiktoivasta käyttäytymisestä tai epäterveellisestä ravinnosta niin hyvinvointiasi hiertävä asia voidaan tehdä näkyväksi ja saada sen myötä hallintaan.

”Vasta kun hyväksyt varjosi, alat loistaa sisältä”

Kyse ei ole siitä mitä sanot, vaan miten sen sanot. Silläkään ei ole väliä mitä teet, vaan miten sen teet, eikä sillä ole merkitystä mitä näet vaan miten katsot, eikä kyse ole siitä millainen elämäsi on vaan miten sitä elät.

 Miksi juuri minulle tuntuu sattuvan enemmän ikäviä vastoinkäymisiä kuin muille?

Monen meistä menneeseen kuuluu hyvinkin vaikeita jaksoja, raskaita kokemuksia, pitkiä sairastumisia tai turvattomuutta. Vaikka tahtoisimmekin että kaikki menisi hyvin ja mukavasti aina, ei niin usein mene.

Elämäämme kuuluu kärsimys ja tuska, joka on monelle meistä kovinkin tuttu. Siihen oikein suhtautumalla voi siitä saada kuitenkin elämää muuttavan ystävän. Nimittäin niin kauan kun kärsimystä vastustaa, luo sitä samalla lisää.  Kun ponnistelu ja vastarinta lakkaavat ja kuuntelee nöyrästi sen sanomaa, saa uusi tilaa elämässäsi. Löydät meiltä avun, jolla muutat kivun opettajaksesi ja löydät vastauksen miksi juuri sinua koetellaan.

Löytämällä syyn uupumukseen, toivut siitä nopeammin. Saadessasi selityksen masennukselle, löydät voimaa toipumiselle, hakiessasi ymmärrystä haittaavalle käytökselle, voit saada sen hallintaan.


Mielestämme kaikista tärkein ihmissuhteemme on itsemme kanssa solmittu. Kaikki elämässämme tapahtuva on seurausta siitä, miten kohtelemme, miten ajattelemme ja miten lopulta näemme itsemme.

Meistä jokaisen sisällä on voima, joka mahdollistaa myönteisen maailmankuvan. Voima, jota ikävät sattumat tai kielteiset vastoinkäymiset eivät kykene lannistamaan.

Tämä sama voima ohjaa meitä tekemään päätöksiä, joista kuvastuu luottavaisuus esteistä selviämiseen.

Muutos ja toipumisorientaatioistamme löydät apua:

 • Elämäntapamuutoksiin
 • Masennukseen ja uupumukseen
 • Addiktioihin
 • Häpeän aiheuttamiin traumoihin
 • Impulssiiviseen käytökseen
 • Älä lannistu tai alistu siihen rooliin johon vastoinkäymiset tai ympäristön paine sinut asettavat. Vastoinkäymisistä selviää kyllä, kun saa ymmärryksen siitä, miksi juuri sinulle tuntuu tapahtuvan niin paljon.

  Tuntuuko kuin putoaisit samaan kuoppaan yhä uudelleen ja uudelleen? Orientaatiossa opettelemme kiertämään tuon kuopan yhdessä. Kun tietää mikä kaikki, miten ja miksi vaikuttaa hyvinvointiimme, voi valita itsellesi juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivat työkalut ja menetelmät. 

  Parhaimmillaan voit muuttaa koko asenteesi elämää kohtaan, löytää ilon ja rohkeuden sekä kyvyn kestää paremmin myös elämään kuuluvia vastoinkäymisiä, toivoasi menettämättä.

  ”Kun tulet pisteeseen jossa sinun ei tarvitse tehdä vaikutusta muihin ulkoisilla asioilla, vapautesi alkaa.”
   

  Hyvinvointitapahtumissamme voit varata henkilökohtaisen ajan muutos- tai toipumisorientaatioon, jossa lähdet matkalle kohti omaa aidointa identiteettiäsi. Sitä persoonaa, joka esille tullessaan on vapaa kaikista sen ympärille suojaksi rakennetuista tavoista, uskomuksista tai luuloista.

  Tämä ajattelemisen aiheita ja henkistä kasvua sisältävä matka olisi jokaisen hyvä kulkea edes kerran elämässään.

  Älä enää pienennä itseäsi. On aika kasvaa suureksi.

  "Lisää merkitystä elämääsi ja voimaannu vastoinkäymisistä. Meistä vahvimmat ovat yleensä niitä jotka uupuvat, uupuvat siksi, koska eivät ole löytäneet sitä tehtävää jonka elämä on heille suunnitellut. Vastoinkäymiset jatkuvat ja jatkuvat niin pitkään, ennenkuin on valmis kohtamaan todellisen minänsä. Sen jälkeen kasvu alkaa tapahtua"

  "Mitä enemmän kipua ja ahdistusta, sen enemmän rinnassasi luodaan tilaa rakkaudelle, mutta sen kestämiseksi ja ymmärtämiseksi voit kaivata ajoittain apua ja ymmärrystä”

  Orientaatio sopii sinulle jos sinulla on:

  • Vaikea elämäntilanne
  • Ihmissuhdeongelmia
  • Elämältä puuttuu suunta
  • Mieliala alhaalla
  • Pelkoja tai ahdistusta
  • Surua
  • Stressiä
  • Univaikeuksia
  • Painonhallinnan haasteita
  • Oppimisen ongelmia tai opiskelutaidot hukassa
  • Toiveena tehdä muutos omaan elämääsi

  Orientaatio 60 min

  Tapaaminen havupirtissä 60 min.

  Ohjeita ja ymmärrystä.

  -Kartoitus/keskustelu jossa käymme läpi elämäntilannettasi.
  Saat myös kotiohjeistuksen liittyen tarvitsemaasi terapeuttiseen ruokavalioon ja elämäntapoihin sekä runsaasti uutta näkökulmaa, jonka avulla voit etsiä lisää arvokkuuden tunteita ja merkitystä elämääsi.

  69€

  Etäorientaatio 60 min

  Etätapaaminen zoomin välityksellä 60 min.

  Ohjeita ja ymmärrystä.

  -Kartoitus/keskustelu jossa käymme läpi elämäntilannettasi.
  Saat myös kotiohjeistuksen liittyen tarvitsemaasi terapeuttiseen ruokavalioon ja elämäntapoihin sekä runsaasti uutta näkökulmaa, jonka avulla voit etsiä lisää arvokkuuden tunteita ja merkitystä elämääsi.

  69€

  Voit kysyä lisää myös lomakkeella, voisimeko olla avuksi juuri sinun kohdallasi?

  Mitä tahansa päätätkin, muista että et ole yksin.